Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Adam Pruška | Je překvapivé, kolik Čechů a Slováků potkávám ve Švýcarsku.

Adam Pruška | Je překvapivé, kolik Čechů a Slováků potkávám ve Švýcarsku.

9. 5. 2024

44 min

Obrázek epizody Alena Julie Novotná vs. vykořisťování dětí na sociálních sítích // RANT Prostoru #36

Alena Julie Novotná vs. vykořisťování dětí na sociálních sítích // RANT Prostoru #36

9. 5. 2024

17 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Bariérové Česko: diskriminace lidí s handicapem

Vinohradská 12: Bariérové Česko: diskriminace lidí s handicapem

9. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody XXV - Mezi cizími národy - Zodpovědnost šejka

XXV - Mezi cizími národy - Zodpovědnost šejka

8. 5. 2024

42 min

Obrázek epizody Hovory: Zapomínáte termíny? Neustále ztrácíte mobil a klíče? Možná máte ADD, odpovídá psychiatr

Hovory: Zapomínáte termíny? Neustále ztrácíte mobil a klíče? Možná máte ADD, odpovídá psychiatr

8. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Aby se parta dobrých kamarádů mohla dál setkávat, založili v Josefově multižánrový festival Jařinec

Host ve studiu: Aby se parta dobrých kamarádů mohla dál setkávat, založili v Josefově multižánrový festival Jařinec

8. 5. 2024

10 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Tvrz Dobrošov, součást hraničního opevnění, je k vidění v nedokončeném stavu. A to ji činí zajímavou

Host ve studiu: Tvrz Dobrošov, součást hraničního opevnění, je k vidění v nedokončeném stavu. A to ji činí zajímavou

8. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody 2) vteřina + questions

2) vteřina + questions

8. 5. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Náš host: Potomci amerických a belgických veteránů 2. světové války v Českém rozhlasu Plzeň

Náš host: Potomci amerických a belgických veteránů 2. světové války v Českém rozhlasu Plzeň

8. 5. 2024

37 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ředitelka NF Flaminia Jana Vlčková a koučka Iva Filipi z organizace Život na klíč

Klub Rádia Junior: Ředitelka NF Flaminia Jana Vlčková a koučka Iva Filipi z organizace Život na klíč

8. 5. 2024

36 min

Obrázek epizody #38 - Přátelství „Nejlepší kámoš je brácha“

#38 - Přátelství „Nejlepší kámoš je brácha“

8. 5. 2024

46 min

Obrázek epizody Marek Novotný: Uvažuji o kandidatuře do senátu. Šachy mě naučily přemýšlet dopředu

Marek Novotný: Uvažuji o kandidatuře do senátu. Šachy mě naučily přemýšlet dopředu

8. 5. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Redneck #116: Drake versus Kendrick. Bahenní bitva o duši hiphopu

Redneck #116: Drake versus Kendrick. Bahenní bitva o duši hiphopu

8. 5. 2024

39 min

Obrázek epizody Vždycky jsem se starala o to, aby spravedlnost byla důležitou hodnotou. Zrcadlo Dany Němcové

Vždycky jsem se starala o to, aby spravedlnost byla důležitou hodnotou. Zrcadlo Dany Němcové

8. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Welcome to the world of audio computers | Jason Rugolo

Welcome to the world of audio computers | Jason Rugolo

8. 5. 2024

14 min

Obrázek epizody s4e33: Láska. EXISTUJE EŠTE?

s4e33: Láska. EXISTUJE EŠTE?

8. 5. 2024

57 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Děkan VŠE: Téma predátorských časopisů je vážné. Zdaleka ale nedosahuje prohřešku typu plagiátorství

Dvacet minut Radiožurnálu: Děkan VŠE: Téma predátorských časopisů je vážné. Zdaleka ale nedosahuje prohřešku typu plagiátorství

8. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody #164 New York, Muž X Medvěd, Taxi teorie

#164 New York, Muž X Medvěd, Taxi teorie

8. 5. 2024

35 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Čím dříve, tím lépe

S Arenbergerem nejen o medicíně: Čím dříve, tím lépe

8. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Houpačky: První, na co bych se podíval, je omezení věku, říká o hrách pro děti Jarda Möwald z podcastu Quest

Houpačky: První, na co bych se podíval, je omezení věku, říká o hrách pro děti Jarda Möwald z podcastu Quest

8. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Co mi pomohlo v nejtěžších chvílích?

Co mi pomohlo v nejtěžších chvílích?

8. 5. 2024

30 sec

Obrázek epizody Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Jsme skanzenem angažovaných pitomců? Eurohujeři a státní korupce

Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Jsme skanzenem angažovaných pitomců? Eurohujeři a státní korupce

8. 5. 2024

1 hod 44 min

Obrázek epizody Josef Mareš: Vrah mi řekl, že jsem jeho jediný kamarád. Pro trest smrti bych byl v jednom případě

Josef Mareš: Vrah mi řekl, že jsem jeho jediný kamarád. Pro trest smrti bych byl v jednom případě

8. 5. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody 011 Bhagavadgíta

011 Bhagavadgíta

8. 5. 2024

1 hod

Obrázek epizody 010 Bhagavadgíta

010 Bhagavadgíta

8. 5. 2024

1 hod 7 min