Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Použití kůže jsem si musela obhájit, přiznává brašnářka. Pracuje jen s materiály, které jsou odpadem

Použití kůže jsem si musela obhájit, přiznává brašnářka. Pracuje jen s materiály, které jsou odpadem

14. 5. 2024

16 min

Obrázek epizody 94: Toxické rodinné vzorce

94: Toxické rodinné vzorce

14. 5. 2024

44 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Ženy v mužském světě (4/5). Taxikářka

Dokuseriál: Ženy v mužském světě (4/5). Taxikářka

14. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Ženy v mužském světě (4/5). Taxikářka

Ženy v mužském světě (4/5). Taxikářka

14. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody DRM - 481. vysílání

DRM - 481. vysílání

14. 5. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody 22: Agáta a Ornella - Aneta Vignerová

22: Agáta a Ornella - Aneta Vignerová

14. 5. 2024

20 min

Obrázek epizody Šatníky: „Šusťáky mě hřejí u srdce.“ S hudebnicí Laurou Jaškovou o lásce k osmdesátkovému stylu

Šatníky: „Šusťáky mě hřejí u srdce.“ S hudebnicí Laurou Jaškovou o lásce k osmdesátkovému stylu

14. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Šatníky: „Šusťáky mě hřejí u srdce.“ S hudebnicí Laurou Jaškovou o lásce k osmdesátkovému stylu

Šatníky: „Šusťáky mě hřejí u srdce.“ S hudebnicí Laurou Jaškovou o lásce k osmdesátkovému stylu

14. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Vytáčí mě narážky na moji umělost! Vnadná nová Miss Czech Republic promluvila o drsných hejtech po svém triumfu

Vytáčí mě narážky na moji umělost! Vnadná nová Miss Czech Republic promluvila o drsných hejtech po svém triumfu

14. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Universe #23: Čeká nás skvělá budoucnost, věří Michael Kocáb

Universe #23: Čeká nás skvělá budoucnost, věří Michael Kocáb

14. 5. 2024

52 min

Obrázek epizody Why the world needs more builders — and less "us vs. them" | Daniel Lubetzky

Why the world needs more builders — and less "us vs. them" | Daniel Lubetzky

14. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody 76. Pančavský vodopád

76. Pančavský vodopád

14. 5. 2024

8 min

Obrázek epizody ArtCafé: Hudba a zpěv na jevišti jsou solí alternativního divadla

ArtCafé: Hudba a zpěv na jevišti jsou solí alternativního divadla

14. 5. 2024

39 min

Obrázek epizody Třeštění #11 režisér a scénárista Petr Zelenka - Nikdy to neskončí, dokud to opravdu neskončí

Třeštění #11 režisér a scénárista Petr Zelenka - Nikdy to neskončí, dokud to opravdu neskončí

14. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Podhoubí: Na ryby, nebo na rave? Monika Búřilová, Jolana Humpálová a Prokop Pithart v Podhoubí live

Podhoubí: Na ryby, nebo na rave? Monika Búřilová, Jolana Humpálová a Prokop Pithart v Podhoubí live

14. 5. 2024

55 min

Obrázek epizody Akcent: Politika dohnala i bienále v Benátkách. Nic nového pod sluncem, říká teoretik umění

Akcent: Politika dohnala i bienále v Benátkách. Nic nového pod sluncem, říká teoretik umění

14. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Peníze za mlčení? Jak Stormy Daniels odhalila Trumpa

Peníze za mlčení? Jak Stormy Daniels odhalila Trumpa

14. 5. 2024

35 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Český rozhlas vystrojil svatbu vítězům Zlaté lásky. Zdena a Jaroslav Dvořáčkovi slzeli štěstím

Zlatá láska: Český rozhlas vystrojil svatbu vítězům Zlaté lásky. Zdena a Jaroslav Dvořáčkovi slzeli štěstím

14. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Běhám bosý ve sněhu už pět zim a nemám s tím žádné potíže, říká rekordman Josef Šálek

Alex a host: Běhám bosý ve sněhu už pět zim a nemám s tím žádné potíže, říká rekordman Josef Šálek

14. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Síla baterky elektrokola je nejdůležitější. Můžete tak ujet i 170 km v kopcích, doporučuje odborník

Radioporadna: Síla baterky elektrokola je nejdůležitější. Můžete tak ujet i 170 km v kopcích, doporučuje odborník

14. 5. 2024

20 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Úspěšní volejbalisté musejí splňovat fyzické parametry, chlapci by měli být kolem dvou metrů vysocí

Dobré dopoledne: Úspěšní volejbalisté musejí splňovat fyzické parametry, chlapci by měli být kolem dvou metrů vysocí

14. 5. 2024

15 min

Obrázek epizody Balanc: Zoufalství a láska k životu. Proč se někteří aktivisté přilepují k silnici a polévají obrazy?

Balanc: Zoufalství a láska k životu. Proč se někteří aktivisté přilepují k silnici a polévají obrazy?

14. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Balanc: Zoufalství a láska k životu. Proč se někteří aktivisté přilepují k silnici a polévají obrazy?

Balanc: Zoufalství a láska k životu. Proč se někteří aktivisté přilepují k silnici a polévají obrazy?

14. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 916

Savage Lovecast Episode 916

14. 5. 2024

50 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hraběnka Andrea Kolowrat Krakowská: Koupila jsem asi půl kilometru záclon, aby bylo všechno ťip ťop

Host ve studiu: Hraběnka Andrea Kolowrat Krakowská: Koupila jsem asi půl kilometru záclon, aby bylo všechno ťip ťop

14. 5. 2024

10 min