Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 916

Savage Lovecast Episode 916

14. 5. 2024

50 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Hraběnka Andrea Kolowrat Krakowská: Koupila jsem asi půl kilometru záclon, aby bylo všechno ťip ťop

Host ve studiu: Hraběnka Andrea Kolowrat Krakowská: Koupila jsem asi půl kilometru záclon, aby bylo všechno ťip ťop

14. 5. 2024

10 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kéž by se do řek vrátila bohatost života. Vliv mám jako učitel sice malý, ale hluboký, přemítá Kořen

Host Lucie Výborné: Kéž by se do řek vrátila bohatost života. Vliv mám jako učitel sice malý, ale hluboký, přemítá Kořen

14. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kéž by se do řek vrátila bohatost života. Vliv mám jako učitel sice malý, ale hluboký, přemítá Kořen

Host Lucie Výborné: Kéž by se do řek vrátila bohatost života. Vliv mám jako učitel sice malý, ale hluboký, přemítá Kořen

14. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Kéž by se do řek vrátila bohatost života. Vliv mám jako učitel sice malý, ale hluboký, přemítá Kořen

Kéž by se do řek vrátila bohatost života. Vliv mám jako učitel sice malý, ale hluboký, přemítá Kořen

14. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jak chápou štěstí v různých koutech světa? Zjišťují cestovatelé Kristýna Tronečková a Matouš Hurtík

Blízká setkání: Jak chápou štěstí v různých koutech světa? Zjišťují cestovatelé Kristýna Tronečková a Matouš Hurtík

14. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jak chápou štěstí v různých koutech světa? Zjišťují cestovatelé Kristýna Tronečková a Matouš Hurtík

Blízká setkání: Jak chápou štěstí v různých koutech světa? Zjišťují cestovatelé Kristýna Tronečková a Matouš Hurtík

14. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Jak chápou štěstí v různých koutech světa? Zjišťují cestovatelé Kristýna Tronečková a Matouš Hurtík

Jak chápou štěstí v různých koutech světa? Zjišťují cestovatelé Kristýna Tronečková a Matouš Hurtík

14. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Interview Plus: Opozice zneužívá mezigeneračního rozdělení. Změny penzí jejím voličům neuškodí, kritizuje Rusnok

Interview Plus: Opozice zneužívá mezigeneračního rozdělení. Změny penzí jejím voličům neuškodí, kritizuje Rusnok

14. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Cítíte po operaci šedého zákalu tlak až bolest? Můžou za to nekvalitní slzy

Radioporadna: Cítíte po operaci šedého zákalu tlak až bolest? Můžou za to nekvalitní slzy

14. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Máte známého holubáře? Poproste ho o ptačí trus. Je to nejlepší hnojivo pod rajčata i okurky

Radioporadna: Máte známého holubáře? Poproste ho o ptačí trus. Je to nejlepší hnojivo pod rajčata i okurky

14. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Cítíte po operaci šedého zákalu tlak až bolest? Můžou za to nekvalitní slzy

Radioporadna: Cítíte po operaci šedého zákalu tlak až bolest? Můžou za to nekvalitní slzy

14. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Sběratel Rokos: Motocykly Ogar byly v něčem lepší než Jawa nebo Čezeta

Sběratel Rokos: Motocykly Ogar byly v něčem lepší než Jawa nebo Čezeta

14. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody NYC Trash: A study in persistence

NYC Trash: A study in persistence

14. 5. 2024

50 min

Obrázek epizody Řecká sobota na hradě Veveří 2024

Řecká sobota na hradě Veveří 2024

14. 5. 2024

55 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Avarské ženy rodily děti svému muži i jeho bratrům a otci, popisuje archeoložka

Magazín Experiment: Avarské ženy rodily děti svému muži i jeho bratrům a otci, popisuje archeoložka

14. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Geograf, akademik, jeskyňář a autor podcastu Příběhy krajiny - Jan Lenart

Geograf, akademik, jeskyňář a autor podcastu Příběhy krajiny - Jan Lenart

14. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Expert na extremismus: V každé společnosti je část těch, kteří se lépe cítí ve vojenských holínkách

Osobnost Plus: Expert na extremismus: V každé společnosti je část těch, kteří se lépe cítí ve vojenských holínkách

14. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Genealogie aneb jak si sestavit vlastní rodokmen a zjistit víc o historii rodu

Genealogie aneb jak si sestavit vlastní rodokmen a zjistit víc o historii rodu

14. 5. 2024

17 min

Obrázek epizody Byly doby, kdy k přijetí na školu nestačily jedničky a volné místo

Byly doby, kdy k přijetí na školu nestačily jedničky a volné místo

14. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Jan Pohribný: V české krajině mě fascinuje barokní kultura, v té severské zase světlo

Vizitka: Fotograf Jan Pohribný: V české krajině mě fascinuje barokní kultura, v té severské zase světlo

14. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Jan Pohribný: V české krajině mě fascinuje barokní kultura, v té severské zase světlo

Vizitka: Fotograf Jan Pohribný: V české krajině mě fascinuje barokní kultura, v té severské zase světlo

14. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Fotograf Jan Pohribný: V české krajině mě fascinuje barokní kultura, v té severské zase světlo

Fotograf Jan Pohribný: V české krajině mě fascinuje barokní kultura, v té severské zase světlo

14. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ve vztahu k Číně musí EU a USA táhnout za jeden provaz, říká sinolog Hála

Pro a proti: Ve vztahu k Číně musí EU a USA táhnout za jeden provaz, říká sinolog Hála

14. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Alej dobra nad Hrádkem vás dovede až ke zvoničce svatého Izidora

Křížem krajem: Alej dobra nad Hrádkem vás dovede až ke zvoničce svatého Izidora

14. 5. 2024

3 min