Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Daniel Pitín: Chtěl jsem budoucnost očistit od temných představ, které o ní máme

Vizitka: Malíř Daniel Pitín: Chtěl jsem budoucnost očistit od temných představ, které o ní máme

22. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Severní vítr na Světě knihy s Michalem Švecem

Mozaika: Severní vítr na Světě knihy s Michalem Švecem

22. 5. 2024

5 min

Obrázek epizody Marný JoJo #30 - Počítačové hry

Marný JoJo #30 - Počítačové hry

22. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Interview Plus: Na Slovensku už roky neprobíhá veřejná diskuse, ale veřejná hádka a nenávist, říká šéfredaktor Bárdy

Interview Plus: Na Slovensku už roky neprobíhá veřejná diskuse, ale veřejná hádka a nenávist, říká šéfredaktor Bárdy

22. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Hudební historik Lukáš Vytlačil: Barokní hudba nám dává možnost nahlédnout do světa, který už není

Hudební historik Lukáš Vytlačil: Barokní hudba nám dává možnost nahlédnout do světa, který už není

22. 5. 2024

36 min

Obrázek epizody Svatební šaty. Ušít, koupit nebo půjčit? Bára Hošková

Svatební šaty. Ušít, koupit nebo půjčit? Bára Hošková

22. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Hledač hudebních talentů Červinka: David Stypka svůj čas naplnil. Lidi oslovoval něčím nenormálním

Hledač hudebních talentů Červinka: David Stypka svůj čas naplnil. Lidi oslovoval něčím nenormálním

22. 5. 2024

52 min

Obrázek epizody Pozůstalostní péče NF Vrba - Petra Glosr Cvrkalová - 2. část

Pozůstalostní péče NF Vrba - Petra Glosr Cvrkalová - 2. část

22. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody O Falloutu, Problému tří těles a Clarksonově farmě | Nerdátor vs. popkultura #7

O Falloutu, Problému tří těles a Clarksonově farmě | Nerdátor vs. popkultura #7

22. 5. 2024

1 hod 38 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Jak často si musíme v ordinaci nechat přeměřovat pravítko

S Arenbergerem nejen o medicíně: Jak často si musíme v ordinaci nechat přeměřovat pravítko

22. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Lit: Neviditelné ženy jsou návod, jak se hádat se svým sexistickým strejdou a vyhrát

Lit: Neviditelné ženy jsou návod, jak se hádat se svým sexistickým strejdou a vyhrát

22. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Short Stuff: Hobo Signs

Short Stuff: Hobo Signs

22. 5. 2024

14 min

Obrázek epizody Marie Heřmanová: Neznat Taylor Swift je taky postoj

Marie Heřmanová: Neznat Taylor Swift je taky postoj

22. 5. 2024

42 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zatykače na lídry Izraele a Hamásu jsou neobvyklé, ale nikoliv nepatřičné, říká politolog

Osobnost Plus: Zatykače na lídry Izraele a Hamásu jsou neobvyklé, ale nikoliv nepatřičné, říká politolog

22. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Hokejový brankář má 6 dětí: Sedm měsíců po porodu vypadá jeho žena fantasticky. Doma mají hospodyni, která vaří a uklízí

Hokejový brankář má 6 dětí: Sedm měsíců po porodu vypadá jeho žena fantasticky. Doma mají hospodyni, která vaří a uklízí

22. 5. 2024

19 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Po odběru krve by dárci měli myslet na doplnění železa i odpočinkový režim

Doktorská rada: Po odběru krve by dárci měli myslet na doplnění železa i odpočinkový režim

22. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Rodina Málkova hospodařila ve Skleném 300 let. Na místě statku bude stát nový obecní úřad

Rodina Málkova hospodařila ve Skleném 300 let. Na místě statku bude stát nový obecní úřad

22. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Můžete si brát od jiných trenérů poznatky, ale nakonec jste tam jen vy, říká Tomáš Janotka

Větrník - Host ve studiu: Můžete si brát od jiných trenérů poznatky, ale nakonec jste tam jen vy, říká Tomáš Janotka

22. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Daniel Pitín: Chtěl jsem budoucnost očistit od temných představ, které o ní máme

Vizitka: Malíř Daniel Pitín: Chtěl jsem budoucnost očistit od temných představ, které o ní máme

22. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Malíř Daniel Pitín: Chtěl jsem budoucnost očistit od temných představ, které o ní máme

Malíř Daniel Pitín: Chtěl jsem budoucnost očistit od temných představ, které o ní máme

22. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody 112. díl - Nevhodné chování soudních osob

112. díl - Nevhodné chování soudních osob

22. 5. 2024

14 min

Obrázek epizody Od Pradědu na Hanou: Objevené a zase ztracené Černotínské jeskyně jsou stále výzvou pro speleology

Od Pradědu na Hanou: Objevené a zase ztracené Černotínské jeskyně jsou stále výzvou pro speleology

22. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Odstranit, či kontextualizovat plastiku na Andělu?

Pro a proti: Odstranit, či kontextualizovat plastiku na Andělu?

22. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Rudy Linka

Rudy Linka

22. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Catering: mám rád volné ruce, mísy s položenými salámy a sýry od nás nečekejte, říká Petr Šíma, majitel cateringové společnosti (moderuje Jan Cempírek) #44 BYZNYS ...

Catering: mám rád volné ruce, mísy s položenými salámy a sýry od nás nečekejte, říká Petr Šíma, majitel cateringové společnosti (moderuje Jan Cempírek) #44 BYZNYS ...

22. 5. 2024

49 min