Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #4: Lucia Ginger Molcanyiova - Byla jsem v roli oběti. Muži mě zneužívali

#4: Lucia Ginger Molcanyiova - Byla jsem v roli oběti. Muži mě zneužívali

23. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Indonésie: Víc než jen dovolená na Bali!

Indonésie: Víc než jen dovolená na Bali!

23. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Nula a príbeh o ničom

Nula a príbeh o ničom

23. 5. 2024

56 min

Obrázek epizody The Surprising Solutions To Heal Trauma Without Medication - Bessel van der Kolk - #787

The Surprising Solutions To Heal Trauma Without Medication - Bessel van der Kolk - #787

23. 5. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody „Tenista je podnikatel. Nejlepší seberou skoro vše a na zbytek nezůstane“ – Jiří Lehečka

„Tenista je podnikatel. Nejlepší seberou skoro vše a na zbytek nezůstane“ – Jiří Lehečka

23. 5. 2024

1 hod

Obrázek epizody Jakub „Kicom“ Vejmola. Bitcoin jako budoucnost peněz, kde je problém „klasických“ měn, udržitelnost kryptoměn a co bude, až se vytěží všechen bitcoin

Jakub „Kicom“ Vejmola. Bitcoin jako budoucnost peněz, kde je problém „klasických“ měn, udržitelnost kryptoměn a co bude, až se vytěží všechen bitcoin

23. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Margareta Křížová | Mějte hlavu v pohodě a neberte se zase až tak vážně.

Margareta Křížová | Mějte hlavu v pohodě a neberte se zase až tak vážně.

23. 5. 2024

38 min

Obrázek epizody The most Most, REPRE Most - Martin Trávníček

The most Most, REPRE Most - Martin Trávníček

23. 5. 2024

1 hod

Obrázek epizody Hovory: Žiju knihou, kterou překládám, některé ve mně zůstanou, svěřuje se překladatelka z italštiny

Hovory: Žiju knihou, kterou překládám, některé ve mně zůstanou, svěřuje se překladatelka z italštiny

22. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zapomenutý puč: Nezlomná hrdinka Skálová

Vinohradská 12: Zapomenutý puč: Nezlomná hrdinka Skálová

23. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody Masturbácia nad zbúraným štadiónom

Masturbácia nad zbúraným štadiónom

22. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody #166 Dovolená, hádky a finance

#166 Dovolená, hádky a finance

22. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Prečo sa Anet z Ruže pre nevestu rozhodla odísť z vily? (ROZHOVOR S MIŠOM TOTKOM)

Prečo sa Anet z Ruže pre nevestu rozhodla odísť z vily? (ROZHOVOR S MIŠOM TOTKOM)

22. 5. 2024

49 min

Obrázek epizody #40 - Co neumíme „Neumím stolovat“

#40 - Co neumíme „Neumím stolovat“

22. 5. 2024

38 min

Obrázek epizody The good news you might have missed | Angus Hervey

The good news you might have missed | Angus Hervey

22. 5. 2024

10 min

Obrázek epizody Host ve středu: Horácké divadlo hraje v závěru své 84. sezony v jihlavské zoo

Host ve středu: Horácké divadlo hraje v závěru své 84. sezony v jihlavské zoo

22. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zpěvačka Týna Svěcená a sportovní komentátor Petr Svěcený v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zpěvačka Týna Svěcená a sportovní komentátor Petr Svěcený v Klubu Rádia Junior

22. 5. 2024

38 min

Obrázek epizody Přímá řeč: Vepřín zmizel a na místě koncentračního tábora v Letech už je památník. První sezona bude zkušební

Přímá řeč: Vepřín zmizel a na místě koncentračního tábora v Letech už je památník. První sezona bude zkušební

22. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Cecílie Jílková: Moc má své vlastní zákony. Totalita se může vrátit

Cecílie Jílková: Moc má své vlastní zákony. Totalita se může vrátit

22. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Narozené děti mohou mít poporodní deprese a separační trauma. Pomoc může pulzní oxymetr

Narozené děti mohou mít poporodní deprese a separační trauma. Pomoc může pulzní oxymetr

22. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Tento průser naši rodinu semkl - EPIZODA ČTYŘICÁTÁ OSMÁ: Drahoslav Menčík

Tento průser naši rodinu semkl - EPIZODA ČTYŘICÁTÁ OSMÁ: Drahoslav Menčík

22. 5. 2024

53 min

Obrázek epizody Třeštění #12 Kay Buriánek – Stát se může úplně všechno

Třeštění #12 Kay Buriánek – Stát se může úplně všechno

22. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Téměř polovina lidí v produktivním věku u nás trpí vysokým krevním tlakem

Co vás zajímá: Téměř polovina lidí v produktivním věku u nás trpí vysokým krevním tlakem

22. 5. 2024

17 min

Obrázek epizody Rovná práva pro brouky

Rovná práva pro brouky

22. 5. 2024

21 sec

Obrázek epizody POPRASK #2 Hot Espresso, nudné Kardashianky a zhroucení v Survivoru - podcast

POPRASK #2 Hot Espresso, nudné Kardashianky a zhroucení v Survivoru - podcast

22. 5. 2024

44 min