Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Konečné odhalení!!! Co o nás prozradil internet??? 1. část

Konečné odhalení!!! Co o nás prozradil internet??? 1. část

22. 5. 2024

45 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Prezident ČLK: Vláda svůj závazek neplní. Ohledně zákona o odměňování lékařů jsme pořád na začátku

Dvacet minut Radiožurnálu: Prezident ČLK: Vláda svůj závazek neplní. Ohledně zákona o odměňování lékařů jsme pořád na začátku

22. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Co pro Petru Procházkovou znamená Rusko?

Co pro Petru Procházkovou znamená Rusko?

22. 5. 2024

55 min

Obrázek epizody Akcent: Ivetu Bartošovou přenechali hudební publicisté lifestylovým rubrikám a bulváru, říká Pavel Klusák

Akcent: Ivetu Bartošovou přenechali hudební publicisté lifestylovým rubrikám a bulváru, říká Pavel Klusák

22. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Dvě ženy, jeden dům a prokletí, které je spojuje | Bookcheck Strom čarodějnic

Dvě ženy, jeden dům a prokletí, které je spojuje | Bookcheck Strom čarodějnic

22. 5. 2024

13 min

Obrázek epizody Bourání: Rekonstrukce je dražší než novostavba. Ale nám se stejně vyplatila, říkají architekti

Bourání: Rekonstrukce je dražší než novostavba. Ale nám se stejně vyplatila, říkají architekti

22. 5. 2024

47 min

Obrázek epizody Bourání: Rekonstrukce je dražší než novostavba. Ale nám se stejně vyplatila, říkají architekti

Bourání: Rekonstrukce je dražší než novostavba. Ale nám se stejně vyplatila, říkají architekti

22. 5. 2024

47 min

Obrázek epizody Příběhy kreativity - Jana Adamcová (Prague City Tourism)

Příběhy kreativity - Jana Adamcová (Prague City Tourism)

22. 5. 2024

37 min

Obrázek epizody Podhoubí: Fungi, Demigods Who Reach for the Stars. A Talk With Peter McCoy at the AFO 59 in Olomouc

Podhoubí: Fungi, Demigods Who Reach for the Stars. A Talk With Peter McCoy at the AFO 59 in Olomouc

22. 5. 2024

50 min

Obrázek epizody Ondřej Spisar: Válečný veterán vypráví zážitky z protiteroristických operací v Afghánistánu

Ondřej Spisar: Válečný veterán vypráví zážitky z protiteroristických operací v Afghánistánu

22. 5. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Případy týrání zvířat v Olomouckém kraji nejsou ojedinělé. Co dělat při podezření?

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Případy týrání zvířat v Olomouckém kraji nejsou ojedinělé. Co dělat při podezření?

22. 5. 2024

15 min

Obrázek epizody Podhoubí: Houby jsou polobozi, co sahají po hvězdách. Živé Podhoubí s radikálním mykologem Peterem McCoyem

Podhoubí: Houby jsou polobozi, co sahají po hvězdách. Živé Podhoubí s radikálním mykologem Peterem McCoyem

22. 5. 2024

47 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Monika Absolonová o nové roli: Judy Garland chtěla taky lidi bavit, i když jí nebylo dobře

Blízká setkání: Herečka Monika Absolonová o nové roli: Judy Garland chtěla taky lidi bavit, i když jí nebylo dobře

22. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Stavebnice Merkur nechyběla ani ve školách. Vzniklo z ní i město, které rostlo 30 let

Klub Rádia Junior: Stavebnice Merkur nechyběla ani ve školách. Vzniklo z ní i město, které rostlo 30 let

22. 5. 2024

43 min

Obrázek epizody Studium střední školy v Kanadě | Záznam přednášky v Praze 2024

Studium střední školy v Kanadě | Záznam přednášky v Praze 2024

22. 5. 2024

1 hod 43 min

Obrázek epizody Houpačky: Devítiletý kluk s psychózou, pokusy o sebevraždu v patnácti. Nemohla jsem pochopit, že to je realita

Houpačky: Devítiletý kluk s psychózou, pokusy o sebevraždu v patnácti. Nemohla jsem pochopit, že to je realita

22. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Houpačky: Devítiletý kluk s psychózou, pokusy o sebevraždu v patnácti. Nemohla jsem pochopit, že to je realita

Houpačky: Devítiletý kluk s psychózou, pokusy o sebevraždu v patnácti. Nemohla jsem pochopit, že to je realita

22. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Gymnázia preferovalo málo dětí, spíš z bohatších poměrů. Praha musí navýšit kapacity, míní Prokop

Život k nezaplacení: Gymnázia preferovalo málo dětí, spíš z bohatších poměrů. Praha musí navýšit kapacity, míní Prokop

22. 5. 2024

17 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Gymnázia preferovalo málo dětí, spíš z bohatších poměrů. Praha musí navýšit kapacity, míní Prokop

Život k nezaplacení: Gymnázia preferovalo málo dětí, spíš z bohatších poměrů. Praha musí navýšit kapacity, míní Prokop

22. 5. 2024

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Monika Absolonová o nové roli: Judy Garland chtěla taky lidi bavit, i když jí nebylo dobře

Blízká setkání: Herečka Monika Absolonová o nové roli: Judy Garland chtěla taky lidi bavit, i když jí nebylo dobře

22. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Herečka Monika Absolonová o nové roli: Judy Garland chtěla taky lidi bavit, i když jí nebylo dobře

Herečka Monika Absolonová o nové roli: Judy Garland chtěla taky lidi bavit, i když jí nebylo dobře

22. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Noci zrodu písní s Hapkou byly kouzelné. Kocáb mě s operou ve dvě ráno neuhání, porovnává Horáček

Host Lucie Výborné: Noci zrodu písní s Hapkou byly kouzelné. Kocáb mě s operou ve dvě ráno neuhání, porovnává Horáček

22. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Noci zrodu písní s Hapkou byly kouzelné. Kocáb mě s operou ve dvě ráno neuhání, porovnává Horáček

Host Lucie Výborné: Noci zrodu písní s Hapkou byly kouzelné. Kocáb mě s operou ve dvě ráno neuhání, porovnává Horáček

22. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Noci zrodu písní s Hapkou byly kouzelné. Kocáb mě s operou ve dvě ráno neuhání, porovnává Horáček

Noci zrodu písní s Hapkou byly kouzelné. Kocáb mě s operou ve dvě ráno neuhání, porovnává Horáček

22. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody #11 Budování neziskovky, pro kterou všichni pracují bez nároku na plat. Děláme to jinak a srdcem. Wine for Help slaví 10 let.

#11 Budování neziskovky, pro kterou všichni pracují bez nároku na plat. Děláme to jinak a srdcem. Wine for Help slaví 10 let.

22. 5. 2024

34 min