Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kavárna: Slepice prohrály s klavírem. Virtuos Matyáš Novák ale věří, že se k neobvyklému koníčku zase vrátí

Kavárna: Slepice prohrály s klavírem. Virtuos Matyáš Novák ale věří, že se k neobvyklému koníčku zase vrátí

26. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Mám vás na srdci aj na jazyku

Nedeľná nekázeň: Mám vás na srdci aj na jazyku

26. 5. 2024

5 min

Obrázek epizody Nejsem matka vlčice, ale divoká kočka, říká o sobě herečka Kristýna Frejová

Nejsem matka vlčice, ale divoká kočka, říká o sobě herečka Kristýna Frejová

26. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Nejsem matka vlčice, ale divoká kočka, říká o sobě herečka Kristýna Frejová

Až na dřeň: Nejsem matka vlčice, ale divoká kočka, říká o sobě herečka Kristýna Frejová

26. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Nejsem matka vlčice, ale divoká kočka, říká o sobě herečka Kristýna Frejová

Až na dřeň: Nejsem matka vlčice, ale divoká kočka, říká o sobě herečka Kristýna Frejová

26. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Komentář Marie Kolářové: Nebezpečně blízko k dehumanizaci

Komentář Marie Kolářové: Nebezpečně blízko k dehumanizaci

26. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Totál talkshow o talentu a jeho rozvíjení

Totál talkshow: Totál talkshow o talentu a jeho rozvíjení

26. 5. 2024

38 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 64: Jak nedotknutelné je zpovědní tajemství?

Týden bez filtru 64: Jak nedotknutelné je zpovědní tajemství?

26. 5. 2024

14 min

Obrázek epizody Když park přijde o slavnou gorilu. Šarvátky jsou běžné, smrtí ale končí málokdy, říká ošetřovatel

Když park přijde o slavnou gorilu. Šarvátky jsou běžné, smrtí ale končí málokdy, říká ošetřovatel

26. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Když park přijde o slavnou gorilu. Šarvátky jsou běžné, smrtí ale končí málokdy, říká ošetřovatel

Host Radiožurnálu: Když park přijde o slavnou gorilu. Šarvátky jsou běžné, smrtí ale končí málokdy, říká ošetřovatel

26. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Setkání u mikrofonu - 26. 5. 2024

Setkání u mikrofonu: Setkání u mikrofonu - 26. 5. 2024

26. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Niki z Ruže: Sexuálnu energiu mal Radko s Fergi, chémiu s Júliou (ROZHOVOR S MIŠOM TOTKOM)

Niki z Ruže: Sexuálnu energiu mal Radko s Fergi, chémiu s Júliou (ROZHOVOR S MIŠOM TOTKOM)

26. 5. 2024

43 min

Obrázek epizody Zima v Karibiku, léto na Islandu. Velryby se vrací na sever za potravou a sezóna pozorování začíná

Zima v Karibiku, léto na Islandu. Velryby se vrací na sever za potravou a sezóna pozorování začíná

26. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Pohádkový omyl

Pohádkový omyl

26. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Vzácní skokani zelení uprostřed zástavby. Přírodní zahrady jsou rájem pro lidi i zvířata

Vzácní skokani zelení uprostřed zástavby. Přírodní zahrady jsou rájem pro lidi i zvířata

26. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Vzácní skokani zelení uprostřed zástavby. Přírodní zahrady jsou rájem pro lidi i zvířata

Východočeské výlety: Vzácní skokani zelení uprostřed zástavby. Přírodní zahrady jsou rájem pro lidi i zvířata

26. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Úspěch Zelené dohody? Záleží na národních politicích, máme podíl na rozhodování, říká expert Braun

Leonardo Plus: Úspěch Zelené dohody? Záleží na národních politicích, máme podíl na rozhodování, říká expert Braun

26. 5. 2024

49 min

Obrázek epizody Sunday Pick: How to make a fan — from F1 to Banana Ball

Sunday Pick: How to make a fan — from F1 to Banana Ball

26. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zima v Karibiku, léto na Islandu. Velryby se vrací na sever za potravou a sezóna pozorování začíná

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zima v Karibiku, léto na Islandu. Velryby se vrací na sever za potravou a sezóna pozorování začíná

26. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Díky netopýrům se dostanu na spoustu zajímavých míst, říká zoolog Jiří Rejl

Díky netopýrům se dostanu na spoustu zajímavých míst, říká zoolog Jiří Rejl

26. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Díky netopýrům se dostanu na spoustu zajímavých míst, říká zoolog Jiří Rejl

Zálety Aleny Zárybnické: Díky netopýrům se dostanu na spoustu zajímavých míst, říká zoolog Jiří Rejl

26. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Díky netopýrům se dostanu na spoustu zajímavých míst, říká zoolog Jiří Rejl

Zálety Aleny Zárybnické: Díky netopýrům se dostanu na spoustu zajímavých míst, říká zoolog Jiří Rejl

26. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Vltavín: Já jsem se tady neprozřetelně a zbytečně vdala, vzpomínala na České Budějovice herečka Květa Fialová

Vltavín: Já jsem se tady neprozřetelně a zbytečně vdala, vzpomínala na České Budějovice herečka Květa Fialová

26. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: havdala (židovské modlitby II.)

Kóšer podcast: havdala (židovské modlitby II.)

26. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Heidi Janků u Marie Tomsové: Manžela jsem poslouchala víc než rodiče

Heidi Janků u Marie Tomsové: Manžela jsem poslouchala víc než rodiče

26. 5. 2024

4 min