Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Neporazitelní parahokejisté sehrávají ve filmu sami sebe. „Fakt tvrdí kluci,“ říká herec Havlínek

Host Radiožurnálu

Neporazitelní parahokejisté sehrávají ve filmu sami sebe. „Fakt tvrdí kluci,“ říká herec Havlínek

8. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Neporazitelní parahokejisté sehrávají ve filmu sami sebe. „Fakt tvrdí kluci,“ říká herec Havlínek

Český rozhlas - Rozhovory

Host Radiožurnálu: Neporazitelní parahokejisté sehrávají ve filmu sami sebe. „Fakt tvrdí kluci,“ říká herec Havlínek

8. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody Režísér Bebjak: Mladou generaci Duchoň oslovuje emotivním hlasem. Oproti Gottovi neměl disciplínu

Host Radiožurnálu

Režísér Bebjak: Mladou generaci Duchoň oslovuje emotivním hlasem. Oproti Gottovi neměl disciplínu

8. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Režísér Bebjak: Mladou generaci Duchoň oslovuje emotivním hlasem. Oproti Gottovi neměl disciplínu

Host Radiožurnálu: Režísér Bebjak: Mladou generaci Duchoň oslovuje emotivním hlasem. Oproti Gottovi neměl disciplínu

8. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Akcent: Kingdom Come: Deliverance sází na historii. Fakta tu ale nejsou důležitá, říká herní historik

Akcent: Kingdom Come: Deliverance sází na historii. Fakta tu ale nejsou důležitá, říká herní historik

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Nový jazyk, kultura i byrokracie. ESN pomáhá zahraničním studentům v Česku a buduje tím i mezinárodní vztahy.

Dobro skladem

Nový jazyk, kultura i byrokracie. ESN pomáhá zahraničním studentům v Česku a buduje tím i mezinárodní vztahy.

8. 7. 2025

37 min

Obrázek epizody „Najslabší článok NATO? Slovensko!“ varuje bezpečnostný analytik

Téma.21

„Najslabší článok NATO? Slovensko!“ varuje bezpečnostný analytik

8. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bouře nad Beskydy. Příslib Washingtonu pomoci Ukrajině. Turistika po venkově

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bouře nad Beskydy. Příslib Washingtonu pomoci Ukrajině. Turistika po venkově

8. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Kavárna: Krajina okolo Komařic ožije fyzickým divadlem a tancem. Uskuteční se tu festival Sklizeň

Kavárna: Krajina okolo Komařic ožije fyzickým divadlem a tancem. Uskuteční se tu festival Sklizeň

8. 7. 2025

17 min

Obrázek epizody Herečka Plodková: Karlovarský festival je na světové úrovni, jen koberec v Cannes je červenější

Host Radiožurnálu

Herečka Plodková: Karlovarský festival je na světové úrovni, jen koberec v Cannes je červenější

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Herečka Plodková: Karlovarský festival je na světové úrovni, jen koberec v Cannes je červenější

Host Radiožurnálu: Herečka Plodková: Karlovarský festival je na světové úrovni, jen koberec v Cannes je červenější

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kalousek: Na této vládě mi vadí, když nerozhoduje

Osobnost Plus: Kalousek: Na této vládě mi vadí, když nerozhoduje

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Premiér jsem zažila hodně, ale tréma mě pořád provází, svěřuje se herečka Kateřina Brožová

Alex a host

Premiér jsem zažila hodně, ale tréma mě pořád provází, svěřuje se herečka Kateřina Brožová

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Láká vás pěstování zdravých jedlých hub? Hlíva ústřičná je pro začátek ideální

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín: Láká vás pěstování zdravých jedlých hub? Hlíva ústřičná je pro začátek ideální

8. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Balanc: Terapie, rodina a stigma. O emočně nestabilní poruše osobnosti

Český rozhlas - Životní styl

Balanc: Terapie, rodina a stigma. O emočně nestabilní poruše osobnosti

8. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Alex a host: Premiér jsem zažila hodně, ale tréma mě pořád provází, svěřuje se herečka Kateřina Brožová

Alex a host: Premiér jsem zažila hodně, ale tréma mě pořád provází, svěřuje se herečka Kateřina Brožová

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Balanc: Terapie, rodina a stigma. O emočně nestabilní poruše osobnosti

Balanc: Terapie, rodina a stigma. O emočně nestabilní poruše osobnosti

8. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Láká vás pěstování zdravých jedlých hub? Hlíva ústřičná je pro začátek ideální

Hobby magazín: Láká vás pěstování zdravých jedlých hub? Hlíva ústřičná je pro začátek ideální

8. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Skutečný důvod, proč padli templáři, zatímco johanitům se podařilo stát se nesmrtelnými

X Docs Čeština

Skutečný důvod, proč padli templáři, zatímco johanitům se podařilo stát se nesmrtelnými

8. 7. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody Radioporadna: Investujeme do nemovitostí! Vždy je třeba si vše velmi dobře spočítat, radí zkušený finanční poradce

Radioporadna: Investujeme do nemovitostí! Vždy je třeba si vše velmi dobře spočítat, radí zkušený finanční poradce

8. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví

Blízká setkání

Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví

8. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví

8. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví

Blízká setkání: Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví

8. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 975

Savage Lovecast

Savage Lovecast Episode 975

8. 7. 2025

51 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Milena Lenderová, autorka knihy Česká žena: Stereotypy vnímání žen neskončily, jsou pořád ty druhé

Host ve studiu: Milena Lenderová, autorka knihy Česká žena: Stereotypy vnímání žen neskončily, jsou pořád ty druhé

8. 7. 2025

11 min