Nové epizody: Společnost – podcasty
Nejnovější epizody z vybrané kategorie.

Host Radiožurnálu
Neporazitelní parahokejisté sehrávají ve filmu sami sebe. „Fakt tvrdí kluci,“ říká herec Havlínek
8. 7. 2025
15 min

Český rozhlas - Rozhovory
Host Radiožurnálu: Neporazitelní parahokejisté sehrávají ve filmu sami sebe. „Fakt tvrdí kluci,“ říká herec Havlínek
8. 7. 2025
15 min

Host Radiožurnálu
Režísér Bebjak: Mladou generaci Duchoň oslovuje emotivním hlasem. Oproti Gottovi neměl disciplínu
8. 7. 2025
16 min

Host Radiožurnálu: Režísér Bebjak: Mladou generaci Duchoň oslovuje emotivním hlasem. Oproti Gottovi neměl disciplínu
8. 7. 2025
16 min

Akcent: Kingdom Come: Deliverance sází na historii. Fakta tu ale nejsou důležitá, říká herní historik
8. 7. 2025
26 min

Dobro skladem
Nový jazyk, kultura i byrokracie. ESN pomáhá zahraničním studentům v Česku a buduje tím i mezinárodní vztahy.
8. 7. 2025
37 min

Téma.21
„Najslabší článok NATO? Slovensko!“ varuje bezpečnostný analytik
8. 7. 2025
20 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bouře nad Beskydy. Příslib Washingtonu pomoci Ukrajině. Turistika po venkově
8. 7. 2025
19 min

Kavárna: Krajina okolo Komařic ožije fyzickým divadlem a tancem. Uskuteční se tu festival Sklizeň
8. 7. 2025
17 min

Host Radiožurnálu
Herečka Plodková: Karlovarský festival je na světové úrovni, jen koberec v Cannes je červenější
8. 7. 2025
26 min

Host Radiožurnálu: Herečka Plodková: Karlovarský festival je na světové úrovni, jen koberec v Cannes je červenější
8. 7. 2025
26 min

Osobnost Plus: Kalousek: Na této vládě mi vadí, když nerozhoduje
8. 7. 2025
26 min

Alex a host
Premiér jsem zažila hodně, ale tréma mě pořád provází, svěřuje se herečka Kateřina Brožová
8. 7. 2025
26 min

Český rozhlas - Životní styl
Hobby magazín: Láká vás pěstování zdravých jedlých hub? Hlíva ústřičná je pro začátek ideální
8. 7. 2025
3 min

Český rozhlas - Životní styl
Balanc: Terapie, rodina a stigma. O emočně nestabilní poruše osobnosti
8. 7. 2025
35 min

Alex a host: Premiér jsem zažila hodně, ale tréma mě pořád provází, svěřuje se herečka Kateřina Brožová
8. 7. 2025
26 min

Balanc: Terapie, rodina a stigma. O emočně nestabilní poruše osobnosti
8. 7. 2025
35 min

Hobby magazín: Láká vás pěstování zdravých jedlých hub? Hlíva ústřičná je pro začátek ideální
8. 7. 2025
3 min

X Docs Čeština
Skutečný důvod, proč padli templáři, zatímco johanitům se podařilo stát se nesmrtelnými
8. 7. 2025
1 hod 14 min

Radioporadna: Investujeme do nemovitostí! Vždy je třeba si vše velmi dobře spočítat, radí zkušený finanční poradce
8. 7. 2025
21 min

Blízká setkání
Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví
8. 7. 2025
35 min

Český rozhlas - Osobnosti
Blízká setkání: Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví
8. 7. 2025
35 min

Blízká setkání: Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví
8. 7. 2025
35 min

Savage Lovecast
Savage Lovecast Episode 975
8. 7. 2025
51 min

Host ve studiu: Milena Lenderová, autorka knihy Česká žena: Stereotypy vnímání žen neskončily, jsou pořád ty druhé
8. 7. 2025
11 min