Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #56 Kněz Juan Provecho: Věřím, že nový papež nebude zametat kontroverzní témata pod koberec

ChariTALK

#56 Kněz Juan Provecho: Věřím, že nový papež nebude zametat kontroverzní témata pod koberec

8. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Interview Plus: Diplomat: Česko je pro Japonce stabilní, perspektivní země

Český rozhlas - Rozhovory

Interview Plus: Diplomat: Česko je pro Japonce stabilní, perspektivní země

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Když mi dáš pac: Zlatá éra a úpadek předvolebních songů s Janem Tvrdoněm

Zákulisí sociologie

Když mi dáš pac: Zlatá éra a úpadek předvolebních songů s Janem Tvrdoněm

8. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Oceňovaný film Život s gamblerem očima hlavní aktérky a scénáristky

Host Dopoledního expresu: Oceňovaný film Život s gamblerem očima hlavní aktérky a scénáristky

8. 7. 2025

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Do škol přichází Zpívaná čeština. Děti se učí vyjmenovaná slova lehce a s chutí

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Do škol přichází Zpívaná čeština. Děti se učí vyjmenovaná slova lehce a s chutí

8. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Do škol přichází Zpívaná čeština. Děti se učí vyjmenovaná slova lehce a s chutí

Radioporadna: Do škol přichází Zpívaná čeština. Děti se učí vyjmenovaná slova lehce a s chutí

8. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Stará plovárna v Jihlavě opět ožije divadlem, do kterého se můžete zapojit každý

Dobré dopoledne: Stará plovárna v Jihlavě opět ožije divadlem, do kterého se můžete zapojit každý

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Sherlock Holmes: The Man, The Myth

Stuff You Should Know

Sherlock Holmes: The Man, The Myth

8. 7. 2025

51 min

Obrázek epizody Na co si na kole ve městě dávat největší pozor, aby byla jízda bezpečná

Poradna

Na co si na kole ve městě dávat největší pozor, aby byla jízda bezpečná

8. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Důstojná mzda je alespoň 46 tisíc. Co s tím udělá stát?

Pro a proti: Důstojná mzda je alespoň 46 tisíc. Co s tím udělá stát?

8. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Trampskou osadu Holster založily samé dívky. Místo šerifa si zvolily madam

Příběhy z Vysočiny

Trampskou osadu Holster založily samé dívky. Místo šerifa si zvolily madam

8. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Kučera o začátcích na Spartě, gólu Jágra, angažmá v NHL a lásce k hokeji

Čistá hra Martina Procházky: Kučera o začátcích na Spartě, gólu Jágra, angažmá v NHL a lásce k hokeji

8. 7. 2025

51 min

Obrázek epizody Skladatel Jan Valta: Středověká hudba se do Kingdom Come nehodila, tak jsem ji napsal sám

Vizitka

Skladatel Jan Valta: Středověká hudba se do Kingdom Come nehodila, tak jsem ji napsal sám

8. 7. 2025

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Skladatel Jan Valta: Středověká hudba se do Kingdom Come nehodila, tak jsem ji napsal sám

Český rozhlas - Osobnosti

Vizitka: Skladatel Jan Valta: Středověká hudba se do Kingdom Come nehodila, tak jsem ji napsal sám

8. 7. 2025

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Skladatel Jan Valta: Středověká hudba se do Kingdom Come nehodila, tak jsem ji napsal sám

Vizitka: Skladatel Jan Valta: Středověká hudba se do Kingdom Come nehodila, tak jsem ji napsal sám

8. 7. 2025

47 min

Obrázek epizody Bučovický zámek se pyšní nejkrásnější fontánou v Evropě. Bakchova fontána nese prvky manýrismu

Zámecké léto

Bučovický zámek se pyšní nejkrásnější fontánou v Evropě. Bakchova fontána nese prvky manýrismu

8. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Křížem krajem: V ostravském Bělském lese najdete v rámci projektu Cesta vody malé vodoléčebné lázně

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: V ostravském Bělském lese najdete v rámci projektu Cesta vody malé vodoléčebné lázně

8. 7. 2025

8 min

Obrázek epizody Pohoda je drahý festival, ale nechceme peniaze od štátu a zvýšili sme bezpečnosť, hovorí Michal Kaščák (Epizóda 48/25)

NA ROVINU|aktuality.sk

Pohoda je drahý festival, ale nechceme peniaze od štátu a zvýšili sme bezpečnosť, hovorí Michal Kaščák (Epizóda 48/25)

8. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Miss ČR Monika Brzesková lídryní kandidátky KDU-ČSL

Na stole je téma

Miss ČR Monika Brzesková lídryní kandidátky KDU-ČSL

8. 7. 2025

52 min

Obrázek epizody Manželé Linzerovi zachránili starý mlýn ve Vepřku. Ze zchátralých budov se stalo kulturní centrum

Středočeské příběhy

Manželé Linzerovi zachránili starý mlýn ve Vepřku. Ze zchátralých budov se stalo kulturní centrum

8. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Krajina určená k odpisu? Na nádraží v Turnově vystavují snímky Českého ráje, přidat fotku může každý

Vybrali jsme pro vás

Krajina určená k odpisu? Na nádraží v Turnově vystavují snímky Českého ráje, přidat fotku může každý

8. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Čarovné Orlické hory a Podorlicko. Kniha, kterou tvoří lidé

Máme hosty: Čarovné Orlické hory a Podorlicko. Kniha, kterou tvoří lidé

8. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Povodně budou v budoucnu častější. Může za to ohřívání moří. Podívejte na Texas

Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Povodně budou v budoucnu častější. Může za to ohřívání moří. Podívejte na Texas

8. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Směr z Barcelony do Paris Saint Germain za 222 milionů eur. Jak se zrodil přestup hvězdného Neymara?

Seriál Radiožurnálu Sport: Směr z Barcelony do Paris Saint Germain za 222 milionů eur. Jak se zrodil přestup hvězdného Neymara?

8. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Víno a plíseň v symbióze. Slovenský Tokaj překvapí plesnivými sklepy i svěžím vínem

Zápisník zahraničních zpravodajů

Víno a plíseň v symbióze. Slovenský Tokaj překvapí plesnivými sklepy i svěžím vínem

8. 7. 2025

3 min