Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Podcast s Ivanom Korčokom #1 | hostka: Vladimíra Marcinková

Podcast s Ivanom Korčokom #1 | hostka: Vladimíra Marcinková

30. 5. 2024

38 min

Obrázek epizody #78 Městská zeleň a zahradničení. Prostor pro péči

#78 Městská zeleň a zahradničení. Prostor pro péči

30. 5. 2024

44 min

Obrázek epizody Studovna: Za půl roku vám nic neuteče. Jak na studium, stáž nebo cestování v zahraničí?

Studovna: Za půl roku vám nic neuteče. Jak na studium, stáž nebo cestování v zahraničí?

30. 5. 2024

39 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Je to krásná práce a slušné živobytí, říká učitel tesařiny

Klub Rádia Junior: Je to krásná práce a slušné živobytí, říká učitel tesařiny

30. 5. 2024

35 min

Obrázek epizody Dopolední host: Když přijde puberta, rodiče nesmí rezignovat a zároveň by měli mít něco svého, říká poradkyně

Dopolední host: Když přijde puberta, rodiče nesmí rezignovat a zároveň by měli mít něco svého, říká poradkyně

30. 5. 2024

17 min

Obrázek epizody Studovna: Za půl roku vám nic neuteče. Jak na studium, stáž nebo cestování v zahraničí?

Studovna: Za půl roku vám nic neuteče. Jak na studium, stáž nebo cestování v zahraničí?

30. 5. 2024

39 min

Obrázek epizody Když přijde puberta, rodiče nesmí rezignovat a zároveň by měli mít něco svého, říká poradkyně

Když přijde puberta, rodiče nesmí rezignovat a zároveň by měli mít něco svého, říká poradkyně

30. 5. 2024

17 min

Obrázek epizody Hiking podcast: Horolezectvo nižšej obtiažnosti nie je vstupenka mimo turistických chodníkov pre každého, hovorí predseda horolezcov Anton Pacek

Hiking podcast: Horolezectvo nižšej obtiažnosti nie je vstupenka mimo turistických chodníkov pre každého, hovorí predseda horolezcov Anton Pacek

30. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Romantická komedie ze slunného Řecka | Bookcheck - Moje velké řecké léto

Romantická komedie ze slunného Řecka | Bookcheck - Moje velké řecké léto

30. 5. 2024

12 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Město Rokycany

Co vás zajímá: Město Rokycany

30. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Luže a okolí jsou krajem Jiřího Šotoly

Kdo umí, ten umí: Luže a okolí jsou krajem Jiřího Šotoly

30. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Tomáš Rozsypal: Celý svět není jenom Česko, chci teď poznávat ostatní kultury a zjišťovat jak to funguje jinde

Tomáš Rozsypal: Celý svět není jenom Česko, chci teď poznávat ostatní kultury a zjišťovat jak to funguje jinde

30. 5. 2024

1 hod 22 min

Obrázek epizody 26: To je příroda

26: To je příroda

30. 5. 2024

16 min

Obrázek epizody Lékař BRONISLAV STIBOR: "První záchrana života je nejkrásnější."

Lékař BRONISLAV STIBOR: "První záchrana života je nejkrásnější."

30. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Dalibor Gondík: Moje ranní show snese všechno

Dalibor Gondík: Moje ranní show snese všechno

30. 5. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody My quest to cure prion disease — before it's too late | Sonia Vallabh

My quest to cure prion disease — before it's too late | Sonia Vallabh

30. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody Velká kvízová loupež

Velká kvízová loupež

30. 5. 2024

1 hod

Obrázek epizody Vlna: Ironie sama o sobě přestala stačit, cringe stárne, přemýšlí Mat213 o hudbě a online prostoru

Vlna: Ironie sama o sobě přestala stačit, cringe stárne, přemýšlí Mat213 o hudbě a online prostoru

30. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zapisovatelé ovlivňují rychlost soudů. Delší stávka by mohla stát víc, než přidat jim, říká soudce

Dvacet minut Radiožurnálu: Zapisovatelé ovlivňují rychlost soudů. Delší stávka by mohla stát víc, než přidat jim, říká soudce

30. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Akcent: Restart Smetany: mladá generace má šanci se s ním popasovat, jeho opery táhnou, říká redaktor

Akcent: Restart Smetany: mladá generace má šanci se s ním popasovat, jeho opery táhnou, říká redaktor

30. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody V DUCHU III 2/2: Viděla jsem spoustu tělesných i vnitřních uzdravení

V DUCHU III 2/2: Viděla jsem spoustu tělesných i vnitřních uzdravení

30. 5. 2024

48 min

Obrázek epizody #52 Jaké máš rozdané karty?

#52 Jaké máš rozdané karty?

30. 5. 2024

57 min

Obrázek epizody METROBUS EXPRES #11: RegioFoxy v provozu

METROBUS EXPRES #11: RegioFoxy v provozu

30. 5. 2024

7 min

Obrázek epizody V DUCHU III 1/2: Viděla jsem spoustu tělesných i vnitřních uzdravení

V DUCHU III 1/2: Viděla jsem spoustu tělesných i vnitřních uzdravení

30. 5. 2024

57 min

Obrázek epizody Nekrmte medvědy a většina problémů zmizí, tvrdí lesoochranář Juraj Lukáč

Nekrmte medvědy a většina problémů zmizí, tvrdí lesoochranář Juraj Lukáč

30. 5. 2024

31 min