Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Žijeme pod oblohou ušpiněnou světlem. Lidé už neví, jak vypadá skutečná tma, říká Jiří Dušek

Alex a host: Žijeme pod oblohou ušpiněnou světlem. Lidé už neví, jak vypadá skutečná tma, říká Jiří Dušek

11. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Studio Alarm: Voliči Spolu promarnili příležitost koalici potrestat. Piráti měli nejnudnější kampaň

Studio Alarm: Voliči Spolu promarnili příležitost koalici potrestat. Piráti měli nejnudnější kampaň

11. 6. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Letuška Air India – Vyhnula jsem se letecké katastrofě našeho prvního Boeingu 747, Ludmila Vaňková

Letuška Air India – Vyhnula jsem se letecké katastrofě našeho prvního Boeingu 747, Ludmila Vaňková

11. 6. 2024

2 hod 2 min

Obrázek epizody Jak se otevřít do intimity?

Jak se otevřít do intimity?

11. 6. 2024

17 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Loňský skandál vystoupení burlesky ovlivnil letošní dramaturgii třebíčského Festivalu růžového vína

Dobré dopoledne: Loňský skandál vystoupení burlesky ovlivnil letošní dramaturgii třebíčského Festivalu růžového vína

11. 6. 2024

18 min

Obrázek epizody Agáta přiznala, že provozuje „mnohomužství“, pustila se do exmanžela Lutovské a práskla čí nosí kalhotky

Agáta přiznala, že provozuje „mnohomužství“, pustila se do exmanžela Lutovské a práskla čí nosí kalhotky

11. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Smečka z Knihánkova romantický název organizace, která pomáhá dožít starým a nemocným pejskům doma.

Smečka z Knihánkova romantický název organizace, která pomáhá dožít starým a nemocným pejskům doma.

11. 6. 2024

36 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zůstane Leyenová v čele EK?

Pro a proti: Zůstane Leyenová v čele EK?

11. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody 89. dil - Vaše příběhy XXI.

89. dil - Vaše příběhy XXI.

11. 6. 2024

33 min

Obrázek epizody #13 Stopařské zážitky

#13 Stopařské zážitky

11. 6. 2024

45 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Motorkáři potřebují využívat mezery. Provoz houstne, ale vztahy na silnici se zlepšují, míní novinář

Host Lucie Výborné: Motorkáři potřebují využívat mezery. Provoz houstne, ale vztahy na silnici se zlepšují, míní novinář

11. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Motorkáři potřebují využívat mezery. Provoz houstne, ale vztahy na silnici se zlepšují, míní novinář

Host Lucie Výborné: Motorkáři potřebují využívat mezery. Provoz houstne, ale vztahy na silnici se zlepšují, míní novinář

11. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Motorkáři potřebují využívat mezery. Provoz houstne, ale vztahy na silnici se zlepšují, míní novinář

Motorkáři potřebují využívat mezery. Provoz houstne, ale vztahy na silnici se zlepšují, míní novinář

11. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Balanc: Máte rádi noc? Když zapadne slunce, vynoří se svět kreativity, ticha, ale také depresí a úzkostí

Balanc: Máte rádi noc? Když zapadne slunce, vynoří se svět kreativity, ticha, ale také depresí a úzkostí

11. 6. 2024

35 min

Obrázek epizody Balanc: Máte rádi noc? Když zapadne slunce, vynoří se svět kreativity, ticha, ale také depresí a úzkostí

Balanc: Máte rádi noc? Když zapadne slunce, vynoří se svět kreativity, ticha, ale také depresí a úzkostí

11. 6. 2024

35 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Jakub Hroneš se zapsal do snowboardingové historie. První na světě skočil trojité salto ze zábradlí

Host ve studiu: Jakub Hroneš se zapsal do snowboardingové historie. První na světě skočil trojité salto ze zábradlí

11. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 920

Savage Lovecast Episode 920

11. 6. 2024

48 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kristián? To je taková moje póza, vysvětluje herec Mark Kristián Hochman

Blízká setkání: Kristián? To je taková moje póza, vysvětluje herec Mark Kristián Hochman

11. 6. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kristián? To je taková moje póza, vysvětluje herec Mark Kristián Hochman

Blízká setkání: Kristián? To je taková moje póza, vysvětluje herec Mark Kristián Hochman

11. 6. 2024

33 min

Obrázek epizody Kristián? To je taková moje póza, vysvětluje herec Mark Kristián Hochman

Kristián? To je taková moje póza, vysvětluje herec Mark Kristián Hochman

11. 6. 2024

34 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rychlá pomoc pracuje pro mozek. Při mrtvici hynou každou minutu miliony neuronů. Jaké jsou příznaky?

Radioporadna: Rychlá pomoc pracuje pro mozek. Při mrtvici hynou každou minutu miliony neuronů. Jaké jsou příznaky?

11. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Život v energetice - Larisa Dubská

Život v energetice - Larisa Dubská

11. 6. 2024

32 min

Obrázek epizody S2 Ep1: ČAS od ČASU: O streetworku s Janem Syrovým

S2 Ep1: ČAS od ČASU: O streetworku s Janem Syrovým

11. 6. 2024

58 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nepohrdejte řepkovým medem. Pastovaný chutná nejlépe

Hobby magazín: Nepohrdejte řepkovým medem. Pastovaný chutná nejlépe

11. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Upřímná maminka Davida Pastrňáka o životě a její první slova o smrti vnuka: Nikdy se z toho nedostaneme

Upřímná maminka Davida Pastrňáka o životě a její první slova o smrti vnuka: Nikdy se z toho nedostaneme

11. 6. 2024

21 min