Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Interview Plus: Niedermayer: Pro zrušení zákazu spalovacích motorů by musela být většina. Nevím, kde ji chtějí vzít

Interview Plus: Niedermayer: Pro zrušení zákazu spalovacích motorů by musela být většina. Nevím, kde ji chtějí vzít

11. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Listy u rajčat zkroucené do ruliček? Taková rostlina končí většinou v popelnici

Radioporadna: Listy u rajčat zkroucené do ruliček? Taková rostlina končí většinou v popelnici

11. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Listy u rajčat zkroucené do ruliček? Taková rostlina končí většinou v popelnici

Radioporadna: Listy u rajčat zkroucené do ruliček? Taková rostlina končí většinou v popelnici

11. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Některé děti ani nemohou brečet. Vznikající dětský hospic v Brně pomůže se záchranou i dožitím

Některé děti ani nemohou brečet. Vznikající dětský hospic v Brně pomůže se záchranou i dožitím

11. 6. 2024

44 min

Obrázek epizody Coercive Control, the Invisible Basis of Abuse

Coercive Control, the Invisible Basis of Abuse

11. 6. 2024

54 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Fiala by si z výsledků eurovoleb rozhodně měl vzít ponaučení, míní politolog Just

Osobnost Plus: Fiala by si z výsledků eurovoleb rozhodně měl vzít ponaučení, míní politolog Just

11. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Universe #24: "Musím pořád něco objevovat", říká Lenka Dusilová

Universe #24: "Musím pořád něco objevovat", říká Lenka Dusilová

11. 6. 2024

36 min

Obrázek epizody Péče o pleť a přírodní kosmetika

Péče o pleť a přírodní kosmetika

11. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Na rozdíl od volné přírody vám při focení v zoo zvířata neutečou, ani neuletí

Na rozdíl od volné přírody vám při focení v zoo zvířata neutečou, ani neuletí

11. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Herec Kamil Halbich: Kafku nelze pochopit, pokusil jsem se napodobit jeho práci s tajemstvím

Vizitka: Herec Kamil Halbich: Kafku nelze pochopit, pokusil jsem se napodobit jeho práci s tajemstvím

11. 6. 2024

37 min

Obrázek epizody Vizitka: Herec Kamil Halbich: Kafku nelze pochopit, pokusil jsem se napodobit jeho práci s tajemstvím

Vizitka: Herec Kamil Halbich: Kafku nelze pochopit, pokusil jsem se napodobit jeho práci s tajemstvím

11. 6. 2024

37 min

Obrázek epizody Herec Kamil Halbich: Kafku nelze pochopit, pokusil jsem se napodobit jeho práci s tajemstvím

Herec Kamil Halbich: Kafku nelze pochopit, pokusil jsem se napodobit jeho práci s tajemstvím

11. 6. 2024

37 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nepohrdejte řepkovým medem. Pastovaný chutná nejlépe

Hobby magazín: Nepohrdejte řepkovým medem. Pastovaný chutná nejlépe

11. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Pro a proti: Leyenová v čele komise? Stagnujeme, říká komentátorka

Pro a proti: Leyenová v čele komise? Stagnujeme, říká komentátorka

11. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Dopolední Region: Už jako malý kluk jsem chodil s rodiči do přírody, říká Ivan Press, předseda pražské oblasti KČT

Dopolední Region: Už jako malý kluk jsem chodil s rodiči do přírody, říká Ivan Press, předseda pražské oblasti KČT

11. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody O dobrovolných hasičích a jejich 160. výročí

O dobrovolných hasičích a jejich 160. výročí

11. 6. 2024

53 min

Obrázek epizody Magdalena Platzová: Osamělý pěšák z bronzu

Magdalena Platzová: Osamělý pěšák z bronzu

11. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Máme hosty: Japonci se bojí nákazy, Rusové mají stopku. Přesto Jazz Dance Open zůstává mezinárodní

Máme hosty: Japonci se bojí nákazy, Rusové mají stopku. Přesto Jazz Dance Open zůstává mezinárodní

11. 6. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinářka Šafaříková: Do EU vysíláme nepředvídatelnou, nekonstruktivní a v zásadě zbytnou sílu

Jak to vidí...: Novinářka Šafaříková: Do EU vysíláme nepředvídatelnou, nekonstruktivní a v zásadě zbytnou sílu

11. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Pod Prešpurkem

Pod Prešpurkem

11. 6. 2024

6 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Omšelá památka, na kterou nezapomenete. Středověké cisterny v Ramle skrývají nečekanou romantiku

Zápisník zahraničních zpravodajů: Omšelá památka, na kterou nezapomenete. Středověké cisterny v Ramle skrývají nečekanou romantiku

11. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Omšelá památka, na kterou nezapomenete. Středověké cisterny v Ramle skrývají nečekanou romantiku

Omšelá památka, na kterou nezapomenete. Středověké cisterny v Ramle skrývají nečekanou romantiku

11. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Akvalung

Akvalung

11. 6. 2024

1 min

Obrázek epizody 745 - Flexibilní rutina

745 - Flexibilní rutina

11. 6. 2024

15 min

Obrázek epizody Být Vietnamec a gay? Doma se báli, že „něco“ chytí. Venku zas volali, ať nejím psy

Být Vietnamec a gay? Doma se báli, že „něco“ chytí. Venku zas volali, ať nejím psy

11. 6. 2024

33 min