Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ovlivnit tlukot srdce? Naše regulační soustava je nad vším, co můžeme ovlivnit, přibližuje kardiolog

Host Lucie Výborné: Ovlivnit tlukot srdce? Naše regulační soustava je nad vším, co můžeme ovlivnit, přibližuje kardiolog

12. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ovlivnit tlukot srdce? Naše regulační soustava je nad vším, co můžeme ovlivnit, přibližuje kardiolog

Host Lucie Výborné: Ovlivnit tlukot srdce? Naše regulační soustava je nad vším, co můžeme ovlivnit, přibližuje kardiolog

12. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Ovlivnit tlukot srdce? Naše regulační soustava je nad vším, co můžeme ovlivnit, přibližuje kardiolog

Ovlivnit tlukot srdce? Naše regulační soustava je nad vším, co můžeme ovlivnit, přibližuje kardiolog

12. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pistáciová zmrzlina je královnou. Na tom by nic nezměnila ani třetí světová válka, tvrdí zmrzlinář

Blízká setkání: Pistáciová zmrzlina je královnou. Na tom by nic nezměnila ani třetí světová válka, tvrdí zmrzlinář

12. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pistáciová zmrzlina je královnou. Na tom by nic nezměnila ani třetí světová válka, tvrdí zmrzlinář

Blízká setkání: Pistáciová zmrzlina je královnou. Na tom by nic nezměnila ani třetí světová válka, tvrdí zmrzlinář

12. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Pistáciová zmrzlina je královnou. Na tom by nic nezměnila ani třetí světová válka, tvrdí zmrzlinář

Pistáciová zmrzlina je královnou. Na tom by nic nezměnila ani třetí světová válka, tvrdí zmrzlinář

12. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Jak navázat vztah s tělem

Jak navázat vztah s tělem

12. 6. 2024

19 min

Obrázek epizody Na place: Technika, taktika, kondice. Hlava je nejdůležitější, přibližuje badminton Tereza Švábíková

Na place: Technika, taktika, kondice. Hlava je nejdůležitější, přibližuje badminton Tereza Švábíková

12. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Antibiotická rezistence je vážný problém, který si pacienti často způsobují sami

Doktorská rada: Antibiotická rezistence je vážný problém, který si pacienti často způsobují sami

12. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Jitka Čvančarová: Čvanča někdy sprdne Jíťu, ale jsou furt kamarádky

Na pohovce Jožky Kubáníka: Jitka Čvančarová: Čvanča někdy sprdne Jíťu, ale jsou furt kamarádky

12. 6. 2024

39 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Jitka Čvančarová: Čvanča někdy sprdne Jíťu, ale jsou furt kamarádky

Na pohovce Jožky Kubáníka: Jitka Čvančarová: Čvanča někdy sprdne Jíťu, ale jsou furt kamarádky

12. 6. 2024

39 min

Obrázek epizody Tramp je také příroda a patří do ní, tvrdí ekolog Petr Pokorný

Tramp je také příroda a patří do ní, tvrdí ekolog Petr Pokorný

12. 6. 2024

1 hod 17 min

Obrázek epizody Interview Plus: Macron jako lídr selhal. Francouze zajímá vlastní peněženka a migrace, upozorňuje Pavel Fischer

Interview Plus: Macron jako lídr selhal. Francouze zajímá vlastní peněženka a migrace, upozorňuje Pavel Fischer

12. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Neřeknu, kdo zapálil oheň pod převisy, tvrdí Martin Marek, režisér pořadu ČT Nedej se!

Neřeknu, kdo zapálil oheň pod převisy, tvrdí Martin Marek, režisér pořadu ČT Nedej se!

12. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Polární záře se v létě možná vrátí. Vyhlížet můžete i svítící oblaka

Radioporadna: Polární záře se v létě možná vrátí. Vyhlížet můžete i svítící oblaka

12. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Polární záře se v létě možná vrátí. Vyhlížet můžete i svítící oblaka

Radioporadna: Polární záře se v létě možná vrátí. Vyhlížet můžete i svítící oblaka

12. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mravenčí práce do poslední chvíle, člověk pořád něco hledá a domlouvá, usmívá se dramaturg Regionů

Host ve studiu: Mravenčí práce do poslední chvíle, člověk pořád něco hledá a domlouvá, usmívá se dramaturg Regionů

12. 6. 2024

10 min

Obrázek epizody #31 Když policie odmítne střílet do demonstrantů: Dubnová revoluce 1960

#31 Když policie odmítne střílet do demonstrantů: Dubnová revoluce 1960

12. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Short Stuff: Peace Sign

Short Stuff: Peace Sign

12. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Psychoterapeutka Steigerwaldová: Bez sociálních sítí jde žít

Psychoterapeutka Steigerwaldová: Bez sociálních sítí jde žít

12. 6. 2024

39 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Českou vědu trápí kult průměrnosti. Oslabit to jde jen zahraniční konkurencí, míní prorektor UK

Osobnost Plus: Českou vědu trápí kult průměrnosti. Oslabit to jde jen zahraniční konkurencí, míní prorektor UK

12. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Cukrářky z Počátek dokázaly propojit tradici babiččiných receptů s moderní gastronomií

Cukrářky z Počátek dokázaly propojit tradici babiččiných receptů s moderní gastronomií

12. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Můj život je jeden velký flám, usmívá se Hana Pospíšilíková. Zasvětila ho hanáckému folkloru

Větrník - Host ve studiu: Můj život je jeden velký flám, usmívá se Hana Pospíšilíková. Zasvětila ho hanáckému folkloru

12. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Choreograf Jiří Bubeníček: Do tance jsem byl zažranej, nikdy jsem se na jevišti nestyděl

Vizitka: Choreograf Jiří Bubeníček: Do tance jsem byl zažranej, nikdy jsem se na jevišti nestyděl

12. 6. 2024

53 min

Obrázek epizody Vizitka: Choreograf Jiří Bubeníček: Do tance jsem byl zažranej, nikdy jsem se na jevišti nestyděl

Vizitka: Choreograf Jiří Bubeníček: Do tance jsem byl zažranej, nikdy jsem se na jevišti nestyděl

12. 6. 2024

53 min