Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Choreograf Jiří Bubeníček: Do tance jsem byl zažranej, nikdy jsem se na jevišti nestyděl

Vizitka: Choreograf Jiří Bubeníček: Do tance jsem byl zažranej, nikdy jsem se na jevišti nestyděl

12. 6. 2024

53 min

Obrázek epizody Choreograf Jiří Bubeníček: Do tance jsem byl zažranej, nikdy jsem se na jevišti nestyděl

Choreograf Jiří Bubeníček: Do tance jsem byl zažranej, nikdy jsem se na jevišti nestyděl

12. 6. 2024

53 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Odkud máme ve zdravotnictví peníze

S Arenbergerem nejen o medicíně: Odkud máme ve zdravotnictví peníze

12. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Obvinit Netanjahua je absurdní, říká k zatykači poslanec Benda. Haag nezpochybňujme, namítá Peksa

Pro a proti: Obvinit Netanjahua je absurdní, říká k zatykači poslanec Benda. Haag nezpochybňujme, namítá Peksa

12. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Karel Holas

Karel Holas

12. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Kolik by měl stát zásnubní prsten? Potřebuji hypotéku? Mialis

Kolik by měl stát zásnubní prsten? Potřebuji hypotéku? Mialis

12. 6. 2024

36 min

Obrázek epizody Kamil Rudolf: Beats for Love letos budou fenomenální!

Kamil Rudolf: Beats for Love letos budou fenomenální!

12. 6. 2024

34 min

Obrázek epizody The Enron Scandal Pt. 1

The Enron Scandal Pt. 1

12. 6. 2024

51 min

Obrázek epizody GS Talks #33 - Petr Fejk: Chci, aby moje děti věděly, že i kdyby byl proti nim celý svět, táta se k nim zády nikdy neotočí

GS Talks #33 - Petr Fejk: Chci, aby moje děti věděly, že i kdyby byl proti nim celý svět, táta se k nim zády nikdy neotočí

12. 6. 2024

52 min

Obrázek epizody Máme hosty: Sdílela, že má místo ředkviček melouny. Proč Blanka Malá přistoupila k osobnímu striptýzu?

Máme hosty: Sdílela, že má místo ředkviček melouny. Proč Blanka Malá přistoupila k osobnímu striptýzu?

12. 6. 2024

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Sedláček: Úspěch Evropy spočívá v tom, že jsme se shodli na duši. Kde je ale duch Evropy?

Jak to vidí...: Ekonom Sedláček: Úspěch Evropy spočívá v tom, že jsme se shodli na duši. Kde je ale duch Evropy?

12. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Sucho se týká všech, hledání řešení nás může spojit, říká Zandlová

Sucho se týká všech, hledání řešení nás může spojit, říká Zandlová

12. 6. 2024

1 hod 27 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Podmořská poušť trápí i Jaderské moře. Také v Chorvatsku je na vině klimatická změna a znečištění

Zápisník zahraničních zpravodajů: Podmořská poušť trápí i Jaderské moře. Také v Chorvatsku je na vině klimatická změna a znečištění

12. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Podmořská poušť trápí i Jaderské moře. Také v Chorvatsku je na vině klimatická změna a znečištění

Podmořská poušť trápí i Jaderské moře. Také v Chorvatsku je na vině klimatická změna a znečištění

12. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Rozhovor s Petrem Kocianem

Rozhovor s Petrem Kocianem

12. 6. 2024

1 hod 26 min

Obrázek epizody 40: Chcete mít vztah, nebo pravdu?

40: Chcete mít vztah, nebo pravdu?

12. 6. 2024

47 min

Obrázek epizody Jan Němec: Mé relé je skvělé

Jan Němec: Mé relé je skvělé

12. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody "Zítra se probudím do krásného dne"

"Zítra se probudím do krásného dne"

12. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Nový svět #67 - Irsko a Severní Irsko

Nový svět #67 - Irsko a Severní Irsko

12. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody 89 - Shrnutí dovolené (3/3) (22.5.-2.6. 2024)

89 - Shrnutí dovolené (3/3) (22.5.-2.6. 2024)

12. 6. 2024

19 min

Obrázek epizody Jaké osobnostní typy potkáte ve vašem týmu?

Jaké osobnostní typy potkáte ve vašem týmu?

12. 6. 2024

7 min

Obrázek epizody když je toho moc aneb jak se (ne)přetížit | monoLOG

když je toho moc aneb jak se (ne)přetížit | monoLOG

12. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Epimoniac a vícejazyčná výchova - Díl 10 - Jezděte často do Čech

Epimoniac a vícejazyčná výchova - Díl 10 - Jezděte často do Čech

12. 6. 2024

12 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Žhář v pražském depu: ruská stopa

Vinohradská 12: Žhář v pražském depu: ruská stopa

12. 6. 2024

23 min