Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 921

Savage Lovecast Episode 921

18. 6. 2024

50 min

Obrázek epizody Chorvatsko -ostrov Murter (+bonus Sárvár)

Chorvatsko -ostrov Murter (+bonus Sárvár)

18. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Ilona Mančíková - To, co můžeš udělat teď, neodkládej | BeyondHorizons by EliteVoyage #3

Ilona Mančíková - To, co můžeš udělat teď, neodkládej | BeyondHorizons by EliteVoyage #3

18. 6. 2024

50 min

Obrázek epizody Herec Pavel Neškudla: Svého Hamleta jsem bral jako žolíka

Herec Pavel Neškudla: Svého Hamleta jsem bral jako žolíka

18. 6. 2024

44 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Lego východní Evropy oslaví 100 let. Merkur je vnímán jako klučičí, to chceme změnit, říká majitel

Host Lucie Výborné: Lego východní Evropy oslaví 100 let. Merkur je vnímán jako klučičí, to chceme změnit, říká majitel

18. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Lego východní Evropy oslaví 100 let. Merkur je vnímán jako klučičí, to chceme změnit, říká majitel

Lego východní Evropy oslaví 100 let. Merkur je vnímán jako klučičí, to chceme změnit, říká majitel

18. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Opalovací krémy a oleje nenechávejte na přímém slunci ani v autě, léto přináší i nečekaná rizika

Dobré dopoledne: Opalovací krémy a oleje nenechávejte na přímém slunci ani v autě, léto přináší i nečekaná rizika

18. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Interview Plus: Noel Curran: Útok na veřejnoprávní média je útokem na demokracii. Evropská komise by měla přitvrdit

Interview Plus: Noel Curran: Útok na veřejnoprávní média je útokem na demokracii. Evropská komise by měla přitvrdit

18. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Osudy: Osudy Bohdana Holomíčka

Osudy: Osudy Bohdana Holomíčka

18. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: S otužováním začněte klidně v létě, ale začněte, radí otužilec a freediver David Vencl

Host Dopoledního expresu: S otužováním začněte klidně v létě, ale začněte, radí otužilec a freediver David Vencl

18. 6. 2024

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Heřmánek se po letech vrací do přírody. Jak si z něj jednoduše vyrobit hojivý olej?

Radioporadna: Heřmánek se po letech vrací do přírody. Jak si z něj jednoduše vyrobit hojivý olej?

18. 6. 2024

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Heřmánek se po letech vrací do přírody. Jak si z něj jednoduše vyrobit hojivý olej?

Radioporadna: Heřmánek se po letech vrací do přírody. Jak si z něj jednoduše vyrobit hojivý olej?

18. 6. 2024

19 min

Obrázek epizody Why Must Widowhood Be So Difficult?

Why Must Widowhood Be So Difficult?

18. 6. 2024

46 min

Obrázek epizody Eva Filipi: O hodnotách se nemůže jen prázdně mluvit, musí se žít

Eva Filipi: O hodnotách se nemůže jen prázdně mluvit, musí se žít

18. 6. 2024

59 min

Obrázek epizody Casablanca: Něco ztratíš, něco najdeš. Já jsem našel Island, změnil mi život, říká fotograf Petr Hricko

Casablanca: Něco ztratíš, něco najdeš. Já jsem našel Island, změnil mi život, říká fotograf Petr Hricko

18. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody Casablanca: Něco ztratíš, něco najdeš. Já jsem našel Island, změnil mi život, říká fotograf Petr Hricko

Casablanca: Něco ztratíš, něco najdeš. Já jsem našel Island, změnil mi život, říká fotograf Petr Hricko

18. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody Něco ztratíš, něco najdeš. Já jsem našel Island, změnil mi život, říká fotograf Petr Hricko

Něco ztratíš, něco najdeš. Já jsem našel Island, změnil mi život, říká fotograf Petr Hricko

18. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Zvýšenou účast ve volbách do EU způsobili ti, kteří chtěli vyjádřit protest

Jak to vidí...: Analytik: Zvýšenou účast ve volbách do EU způsobili ti, kteří chtěli vyjádřit protest

18. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Komu se vyplatí fixovat si cenu energie a na co si dát pozor při výměně dodavatele

Komu se vyplatí fixovat si cenu energie a na co si dát pozor při výměně dodavatele

18. 6. 2024

22 min

Obrázek epizody Díl 20: Ivan Hejný: "To je jeden z těch základních rozdílů - ten individualističtější přístup."

Díl 20: Ivan Hejný: "To je jeden z těch základních rozdílů - ten individualističtější přístup."

18. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Vizitka: Herec Pavel Neškudla: Svého Hamleta jsem bral jako žolíka

Vizitka: Herec Pavel Neškudla: Svého Hamleta jsem bral jako žolíka

18. 6. 2024

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Herec Pavel Neškudla: Svého Hamleta jsem bral jako žolíka

Vizitka: Herec Pavel Neškudla: Svého Hamleta jsem bral jako žolíka

18. 6. 2024

44 min

Obrázek epizody Stoupat spolu s čápem do oblak - co je víc!

Stoupat spolu s čápem do oblak - co je víc!

18. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Dopolední host: Stoupat spolu s čápem do oblak - co je víc!

Dopolední host: Stoupat spolu s čápem do oblak - co je víc!

18. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Virus afrického moru prasat je velmi stabilní ve vnějším prostředí

Hobby magazín: Virus afrického moru prasat je velmi stabilní ve vnějším prostředí

18. 6. 2024

2 min