Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 748 - Jak se z toho vykecat

748 - Jak se z toho vykecat

19. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody #13 Marína Urbániková: Nenávistné komentáře vedou k autocenzuře novinářů

#13 Marína Urbániková: Nenávistné komentáře vedou k autocenzuře novinářů

19. 6. 2024

16 min

Obrázek epizody Nový svět #68 - Nová Kaledonie: Tichomořský ráj i učebnice deglobalizace

Nový svět #68 - Nová Kaledonie: Tichomořský ráj i učebnice deglobalizace

19. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Jak se proměnila úloha manažerů?

Jak se proměnila úloha manažerů?

19. 6. 2024

6 min

Obrázek epizody s Markem a Káťou: na co se připravit když chystáte svatbu? | triaLOG

s Markem a Káťou: na co se připravit když chystáte svatbu? | triaLOG

19. 6. 2024

41 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Přitvrdí Netanjahu v Gaze?

Vinohradská 12: Přitvrdí Netanjahu v Gaze?

19. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Matky bez filtru: Můj potrat byl trochu jako malý porod. Hrozně důležitý pro mě bylo mít prostor to zpracovat

Matky bez filtru: Můj potrat byl trochu jako malý porod. Hrozně důležitý pro mě bylo mít prostor to zpracovat

18. 6. 2024

5 min

Obrázek epizody Pro a proti: Proč se bojíme větru?

Pro a proti: Proč se bojíme větru?

18. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody 110: Jak na strach začít podnikat

110: Jak na strach začít podnikat

18. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Hovory: Divadelník Drábek: Dnešek je přecpaný ezopitomci a samozvanými kouči. Jde jim jen o peníze

Hovory: Divadelník Drábek: Dnešek je přecpaný ezopitomci a samozvanými kouči. Jde jim jen o peníze

18. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. - Bylinky A Právo

Prof. JUDr. Ivo Telec, CSc. - Bylinky A Právo

18. 6. 2024

44 min

Obrázek epizody Petra Pecková hostem Tomáše Pancíře

Petra Pecková hostem Tomáše Pancíře

18. 6. 2024

14 min

Obrázek epizody 6 | Lukáš Koblása: Bezpečnost je celý můj život, ale letiště je specifické

6 | Lukáš Koblása: Bezpečnost je celý můj život, ale letiště je specifické

18. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Třeštění #16 Karel a Maxim Havlíčkovi - Neboj

Třeštění #16 Karel a Maxim Havlíčkovi - Neboj

18. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Náčelnice Sokola Vršovice Dagmar Fischerová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Náčelnice Sokola Vršovice Dagmar Fischerová v Klubu Rádia Junior

18. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Michal Martínek: Když vám lidi nadávají, že jste na hov*o, potřebujete přítele jako je Ivo Rittig

Michal Martínek: Když vám lidi nadávají, že jste na hov*o, potřebujete přítele jako je Ivo Rittig

18. 6. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody K věci: Petra Pecková hostem Tomáše Pancíře

K věci: Petra Pecková hostem Tomáše Pancíře

18. 6. 2024

14 min

Obrázek epizody To love is to be brave | Kelly Corrigan

To love is to be brave | Kelly Corrigan

18. 6. 2024

13 min

Obrázek epizody DRM - 486. Vysílání

DRM - 486. Vysílání

18. 6. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Škůdci a choroby na zahradě

Co vás zajímá: Škůdci a choroby na zahradě

18. 6. 2024

14 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Proč držíme diety? (4/4) Dokuseriál o tom, co je zdravá váha a kudy k ní vede správná cesta

Dokuseriál: Proč držíme diety? (4/4) Dokuseriál o tom, co je zdravá váha a kudy k ní vede správná cesta

18. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Proč držíme diety? (4/4) Dokuseriál o tom, co je zdravá váha a kudy k ní vede správná cesta

Proč držíme diety? (4/4) Dokuseriál o tom, co je zdravá váha a kudy k ní vede správná cesta

18. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Dramaturg Colours of Ostrava FILIP KOŠŤÁLEK: "Udělej si plán a neboj se ho změnit!"

Dramaturg Colours of Ostrava FILIP KOŠŤÁLEK: "Udělej si plán a neboj se ho změnit!"

18. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Sahat soše do dekoltu je sexistické a ponižující, nechte Molly na pokoji, zlobí se obyvatelé Dublinu

Sahat soše do dekoltu je sexistické a ponižující, nechte Molly na pokoji, zlobí se obyvatelé Dublinu

18. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Podhoubí: Mluvím o půdě a mám husinu. Zelenina 26leté Hany Součkové nemůže mít lepší osud

Podhoubí: Mluvím o půdě a mám husinu. Zelenina 26leté Hany Součkové nemůže mít lepší osud

18. 6. 2024

37 min