Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dramaturg Colours of Ostrava FILIP KOŠŤÁLEK: "Udělej si plán a neboj se ho změnit!"

Dramaturg Colours of Ostrava FILIP KOŠŤÁLEK: "Udělej si plán a neboj se ho změnit!"

18. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Sahat soše do dekoltu je sexistické a ponižující, nechte Molly na pokoji, zlobí se obyvatelé Dublinu

Sahat soše do dekoltu je sexistické a ponižující, nechte Molly na pokoji, zlobí se obyvatelé Dublinu

18. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Podhoubí: Mluvím o půdě a mám husinu. Zelenina 26leté Hany Součkové nemůže mít lepší osud

Podhoubí: Mluvím o půdě a mám husinu. Zelenina 26leté Hany Součkové nemůže mít lepší osud

18. 6. 2024

37 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jsem si jist, že myslivců kvůli vládní novele neubyde. Je to účelová lež, tvrdí ministr Výborný

Dvacet minut Radiožurnálu: Jsem si jist, že myslivců kvůli vládní novele neubyde. Je to účelová lež, tvrdí ministr Výborný

18. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Trpíte falešnou skromností a imposter syndromem? Tak tím neotravujte (116)

Trpíte falešnou skromností a imposter syndromem? Tak tím neotravujte (116)

18. 6. 2024

39 min

Obrázek epizody 80. Lysá Hora

80. Lysá Hora

18. 6. 2024

9 min

Obrázek epizody Akcent: Židovské ghetto v Praze bývalo labyrintem, zažít ho můžete v kafkovské hře Hledá se Odradek

Akcent: Židovské ghetto v Praze bývalo labyrintem, zažít ho můžete v kafkovské hře Hledá se Odradek

18. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Proč do čela Velké Británie míří po 14 letech levice

Proč do čela Velké Británie míří po 14 letech levice

18. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nechci lhát. Ve své druhé knize nebudu pomlouvat, ale chci psát skutečnost, říká hudebník Gondolán

Blízká setkání: Nechci lhát. Ve své druhé knize nebudu pomlouvat, ale chci psát skutečnost, říká hudebník Gondolán

18. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Nechci lhát. Ve své druhé knize nebudu pomlouvat, ale chci psát skutečnost, říká hudebník Gondolán

Nechci lhát. Ve své druhé knize nebudu pomlouvat, ale chci psát skutečnost, říká hudebník Gondolán

18. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Sahat soše do dekoltu je sexistické a ponižující, nechte Molly na pokoji, zlobí se obyvatelé Dublinu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Sahat soše do dekoltu je sexistické a ponižující, nechte Molly na pokoji, zlobí se obyvatelé Dublinu

18. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Žiju s rakem. Máme dohodu. On se nesnaží zabít mě a já zase jeho! S Belliskami o prsou a rakovině.

Žiju s rakem. Máme dohodu. On se nesnaží zabít mě a já zase jeho! S Belliskami o prsou a rakovině.

18. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody DMT

DMT

18. 6. 2024

42 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Mezi dietou a anorexií je tenká hranice, varuje blogerka, která skončila v nemocnici

Klub Rádia Junior: Mezi dietou a anorexií je tenká hranice, varuje blogerka, která skončila v nemocnici

18. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pokud se chystáte v létě na dovolenou, je důležité mít cestovní pojištění! Štěstí přeje připraveným

Radioporadna: Pokud se chystáte v létě na dovolenou, je důležité mít cestovní pojištění! Štěstí přeje připraveným

18. 6. 2024

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nechci lhát. Ve své druhé knize nebudu pomlouvat, ale chci psát skutečnost, říká hudebník Gondolán

Blízká setkání: Nechci lhát. Ve své druhé knize nebudu pomlouvat, ale chci psát skutečnost, říká hudebník Gondolán

18. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Alex a host: Kdyby znal Fleming Morávka, napsal by Bonda podle něho, říká podplukovník Pavel Černý

Alex a host: Kdyby znal Fleming Morávka, napsal by Bonda podle něho, říká podplukovník Pavel Černý

18. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Lego východní Evropy oslaví 100 let. Merkur je vnímán jako klučičí, to chceme změnit, říká majitel

Host Lucie Výborné: Lego východní Evropy oslaví 100 let. Merkur je vnímán jako klučičí, to chceme změnit, říká majitel

18. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Nebe pro handicapované! Při charitativní akci na hradeckém letišti sveze lidi vládní armádní Airbus

Host ve studiu: Nebe pro handicapované! Při charitativní akci na hradeckém letišti sveze lidi vládní armádní Airbus

18. 6. 2024

9 min

Obrázek epizody Kam půjdou ti nejmenší? Dětský domov v Trnové u Plzně čelí nejisté budoucnosti

Kam půjdou ti nejmenší? Dětský domov v Trnové u Plzně čelí nejisté budoucnosti

18. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Kostely mám už pod kůží, říká výtvarník Patrik Hábl

Mozaika: Kostely mám už pod kůží, říká výtvarník Patrik Hábl

18. 6. 2024

12 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 921

Savage Lovecast Episode 921

18. 6. 2024

50 min

Obrázek epizody Chorvatsko -ostrov Murter (+bonus Sárvár)

Chorvatsko -ostrov Murter (+bonus Sárvár)

18. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Ilona Mančíková - To, co můžeš udělat teď, neodkládej | BeyondHorizons by EliteVoyage #3

Ilona Mančíková - To, co můžeš udělat teď, neodkládej | BeyondHorizons by EliteVoyage #3

18. 6. 2024

50 min

Obrázek epizody Herec Pavel Neškudla: Svého Hamleta jsem bral jako žolíka

Herec Pavel Neškudla: Svého Hamleta jsem bral jako žolíka

18. 6. 2024

44 min