Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Kotva a křídla: Horácká galerie v Novém Městě na Moravě spravuje bohaté sbírky

Dobré dopoledne: Kotva a křídla: Horácká galerie v Novém Městě na Moravě spravuje bohaté sbírky

24. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak se naladit na sebe a žít život ve větší plnosti?

Jak se naladit na sebe a žít život ve větší plnosti?

24. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Volič SPD nemá rád Evropskou unii do té míry, že k volbám nepřišel, vyčítá si Tomio Okamura

Dvacet minut Radiožurnálu: Volič SPD nemá rád Evropskou unii do té míry, že k volbám nepřišel, vyčítá si Tomio Okamura

24. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody ArtCafé: Nádražky mizející, pulzující

ArtCafé: Nádražky mizející, pulzující

24. 6. 2024

45 min

Obrázek epizody Pavol Neruda: Jak se stát nejlepším v tom, co děláte? Konkrétní rutiny pro cestu na vrchol

Pavol Neruda: Jak se stát nejlepším v tom, co děláte? Konkrétní rutiny pro cestu na vrchol

24. 6. 2024

1 hod 17 min

Obrázek epizody František a Tomáš Kaberlovi: Nejvzácnější „Kabelky“ světa

František a Tomáš Kaberlovi: Nejvzácnější „Kabelky“ světa

24. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Akcent: Petice proti galerii či AVU, motýli na Máji… Emoce převažují, argumenty chybí

Akcent: Petice proti galerii či AVU, motýli na Máji… Emoce převažují, argumenty chybí

24. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Vlna: Vlk se nažral a koza zůstala celá. Jak Česko pojalo status umělce?

Vlna: Vlk se nažral a koza zůstala celá. Jak Česko pojalo status umělce?

24. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Vlna: Vlk se nažral a koza zůstala celá. Jak Česko pojalo status umělce?

Vlna: Vlk se nažral a koza zůstala celá. Jak Česko pojalo status umělce?

24. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody 1/2 Tajná globální šachovnice: Systémová korupce, vrcholoví politici, rodiny, děti a stálí přátelé ?

1/2 Tajná globální šachovnice: Systémová korupce, vrcholoví politici, rodiny, děti a stálí přátelé ?

24. 6. 2024

1 hod

Obrázek epizody Blízká setkání: Jsem mlsná koza, která ráda jí. Tím to celé začalo, vzpomíná výživová koučka Kristýna Ostratická

Blízká setkání: Jsem mlsná koza, která ráda jí. Tím to celé začalo, vzpomíná výživová koučka Kristýna Ostratická

24. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Hergot!: Byl Ježiš trans? O queer teologii s docentem Jiřím Pavlíkem

Hergot!: Byl Ježiš trans? O queer teologii s docentem Jiřím Pavlíkem

24. 6. 2024

46 min

Obrázek epizody Hergot!: Byl Ježíš trans? O queer teologii s docentem Jiřím Pavlíkem

Hergot!: Byl Ježíš trans? O queer teologii s docentem Jiřím Pavlíkem

24. 6. 2024

46 min

Obrázek epizody Alex a host: V hokeji jsem rybníkář, ve fotbale trávníkář, směje se herec Pavel Nečas

Alex a host: V hokeji jsem rybníkář, ve fotbale trávníkář, směje se herec Pavel Nečas

24. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Mateřství si Eva Perkausová představovala jak Hurvínek válku. Děti ji nenechají vyspat a návrat manžela je vysvobozením

Mateřství si Eva Perkausová představovala jak Hurvínek válku. Děti ji nenechají vyspat a návrat manžela je vysvobozením

24. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Předseda Ovocnářské unie: Obchodníky nezajímá odolnost, ale krása. Přitom důležitá má být kvalita

Radioporadna: Předseda Ovocnářské unie: Obchodníky nezajímá odolnost, ale krása. Přitom důležitá má být kvalita

24. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Objevuje se při temných nocích v pokoji mrtvých: Černá paní z Buchlova je záhadou už několik století

Objevuje se při temných nocích v pokoji mrtvých: Černá paní z Buchlova je záhadou už několik století

24. 6. 2024

13 min

Obrázek epizody Antivirus: Zásah do soukromí pro dobrou věc? Zrušení šifrování zpráv v chatovacích aplikacích nese rizika

Antivirus: Zásah do soukromí pro dobrou věc? Zrušení šifrování zpráv v chatovacích aplikacích nese rizika

24. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jsem mlsná koza, která ráda jí. Tím to celé začalo, vzpomíná výživová koučka Kristýna Ostratická

Blízká setkání: Jsem mlsná koza, která ráda jí. Tím to celé začalo, vzpomíná výživová koučka Kristýna Ostratická

24. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Jsem mlsná koza, která ráda jí. Tím to celé začalo, vzpomíná výživová koučka Kristýna Ostratická

Jsem mlsná koza, která ráda jí. Tím to celé začalo, vzpomíná výživová koučka Kristýna Ostratická

24. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Vlakem Libereckým krajem: Mezi lokomotivy výtopny Kořenov

Vlakem Libereckým krajem: Mezi lokomotivy výtopny Kořenov

24. 6. 2024

12 min

Obrázek epizody Robert Bruce - celý příběh skotského krále, hrdiny a psance | Historie

Robert Bruce - celý příběh skotského krále, hrdiny a psance | Historie

24. 6. 2024

22 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Je to natolik „divný“ jazyk, že jsem ho chtěla vystudovat, směje se překladatelka z portugalštiny

Host ve studiu: Je to natolik „divný“ jazyk, že jsem ho chtěla vystudovat, směje se překladatelka z portugalštiny

24. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Kavárna: Hostem Kavárny je Markéta Málková, tanečnice, performerka, umělkyně, ale i ředitelka

Kavárna: Hostem Kavárny je Markéta Málková, tanečnice, performerka, umělkyně, ale i ředitelka

24. 6. 2024

19 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Portrét lidské nedokonalosti. Japonské divadlo přináší do Čech nový přístup k humoru, říká japanolog

Host Lucie Výborné: Portrét lidské nedokonalosti. Japonské divadlo přináší do Čech nový přístup k humoru, říká japanolog

24. 6. 2024

33 min