Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Vingegaard dal v úvodu Tour týmu i fanouškům nový impuls. Uvidíme, zda se nezatavil, uvažuje Ježek

Český rozhlas - Rozhovory

Kilometry Jiřího Ježka: Vingegaard dal v úvodu Tour týmu i fanouškům nový impuls. Uvidíme, zda se nezatavil, uvažuje Ježek

10. 7. 2025

48 min

Obrázek epizody Hynek Čermák: O divadle, Belmondovi, focení, zbraních...

Životní Všehochuť

Hynek Čermák: O divadle, Belmondovi, focení, zbraních...

10. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Dobrá místa se rodí z komplexity, posláním architekta je dělat život lidem hezčí, říká Tomáš Jiránek

Host ve studiu: Dobrá místa se rodí z komplexity, posláním architekta je dělat život lidem hezčí, říká Tomáš Jiránek

10. 7. 2025

12 min

Obrázek epizody Aňa Geislerová: Film Karavan má speciální místo v mém životě. Mám k němu nezrušitelné pouto

Host Radiožurnálu

Aňa Geislerová: Film Karavan má speciální místo v mém životě. Mám k němu nezrušitelné pouto

10. 7. 2025

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Aňa Geislerová: Film Karavan má speciální místo v mém životě. Mám k němu nezrušitelné pouto

Host Radiožurnálu: Aňa Geislerová: Film Karavan má speciální místo v mém životě. Mám k němu nezrušitelné pouto

10. 7. 2025

28 min

Obrázek epizody Řečí peněz: Hnát: Evropa je sama sobě největším obchodním partnerem

Řečí peněz: Hnát: Evropa je sama sobě největším obchodním partnerem

10. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Stomatologické zákroky po nehodách

Host Dopoledního expresu: Stomatologické zákroky po nehodách

10. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Počasí nehraje do not ptáčatům. Záchranná stanice Pasíčka řeší 80 telefonátů denně

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Počasí nehraje do not ptáčatům. Záchranná stanice Pasíčka řeší 80 telefonátů denně

10. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Počasí nehraje do not ptáčatům. Záchranná stanice Pasíčka řeší 80 telefonátů denně

Radioporadna: Počasí nehraje do not ptáčatům. Záchranná stanice Pasíčka řeší 80 telefonátů denně

10. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Míša Badinková: V kavárně mi nedali kafe s sebou. Kam prý spěchám? Vzala jsem to jako výzvu zpomalit

Blízká setkání

Míša Badinková: V kavárně mi nedali kafe s sebou. Kam prý spěchám? Vzala jsem to jako výzvu zpomalit

10. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Míša Badinková: V kavárně mi nedali kafe s sebou. Kam prý spěchám? Vzala jsem to jako výzvu zpomalit

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Míša Badinková: V kavárně mi nedali kafe s sebou. Kam prý spěchám? Vzala jsem to jako výzvu zpomalit

10. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Chceme fotbalem bavit sebe i diváky. A samozřejmě vyhrávat, říká Lukáš Vaculík z FC Vysočina

Dobré dopoledne: Chceme fotbalem bavit sebe i diváky. A samozřejmě vyhrávat, říká Lukáš Vaculík z FC Vysočina

10. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Sixdegrees.com: A Social Media Origin Story

Stuff You Should Know

Sixdegrees.com: A Social Media Origin Story

10. 7. 2025

42 min

Obrázek epizody #udrzksicht: obličejová jóga, masáže, tejpování i stárnutí s radostí a grácií

Knihkupectví LUXOR

#udrzksicht: obličejová jóga, masáže, tejpování i stárnutí s radostí a grácií

10. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Lékárna: Nádor prostaty je důležité odhalit včas, pak je dobře léčitelný. Pomoci má i celostátní projekt

Český rozhlas - Životní styl

Lékárna: Nádor prostaty je důležité odhalit včas, pak je dobře léčitelný. Pomoci má i celostátní projekt

10. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Náš host: Vica Kerekes přijela do Varů, nový film Cukrkandl označuje za magický realismus

Náš host: Vica Kerekes přijela do Varů, nový film Cukrkandl označuje za magický realismus

10. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody Řezník z Pelhřimova vybojoval medaile v silovém trojboji v 77 letech. Zapsal se i do knihy rekordů

Příběhy z Vysočiny

Řezník z Pelhřimova vybojoval medaile v silovém trojboji v 77 letech. Zapsal se i do knihy rekordů

10. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Agent Müller: Česká liga má kvalitu, ale mým přáním je, aby měla ještě větší respekt i v zahraničí

Desítka Pavla Horvátha: Agent Müller: Česká liga má kvalitu, ale mým přáním je, aby měla ještě větší respekt i v zahraničí

10. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Vild Art: Martin řeší byznys, do ateliéru má ale striktní zákaz. Obraz jde ven, až když jsem stoprocentně ready.

Trefa do Černé(ho)

Vild Art: Martin řeší byznys, do ateliéru má ale striktní zákaz. Obraz jde ven, až když jsem stoprocentně ready.

10. 7. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Z rozhledny na kopci Okrouhlík u Bílovce uvidíte Oderské vrchy, Beskydy i Jeseníky

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Z rozhledny na kopci Okrouhlík u Bílovce uvidíte Oderské vrchy, Beskydy i Jeseníky

10. 7. 2025

8 min

Obrázek epizody Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Co mu došlo, když připravoval film podle kauzy Kulínského

Hlas Heroine

Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Co mu došlo, když připravoval film podle kauzy Kulínského

10. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody Jsem rád, že jsem strýce zažil, říká prasynovec Josefa Lady, Miloslav Jedlička

Středočeské příběhy

Jsem rád, že jsem strýce zažil, říká prasynovec Josefa Lady, Miloslav Jedlička

10. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Zámek Kunín je barokní perlou severu Moravy. Je bohatě vybavený původními sbírkami

Zámecké léto

Zámek Kunín je barokní perlou severu Moravy. Je bohatě vybavený původními sbírkami

10. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Socioložka Tabery: Češi chtějí jíst zdravě, realita ale pokulhává. Uzenin se chce vzdát málokdo

Jak to vidí...: Socioložka Tabery: Češi chtějí jíst zdravě, realita ale pokulhává. Uzenin se chce vzdát málokdo

10. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Z Tottenhamu do Arsenalu pro trofej. Proč se fanoušci Spurs nepřenesli přes odchod Sola Campbella?

Seriál Radiožurnálu Sport: Z Tottenhamu do Arsenalu pro trofej. Proč se fanoušci Spurs nepřenesli přes odchod Sola Campbella?

10. 7. 2025

2 min