Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Co mu došlo, když připravoval film podle kauzy Kulínského

Hlas Heroine

Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Co mu došlo, když připravoval film podle kauzy Kulínského

10. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody Jsem rád, že jsem strýce zažil, říká prasynovec Josefa Lady, Miloslav Jedlička

Středočeské příběhy

Jsem rád, že jsem strýce zažil, říká prasynovec Josefa Lady, Miloslav Jedlička

10. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Zámek Kunín je barokní perlou severu Moravy. Je bohatě vybavený původními sbírkami

Zámecké léto

Zámek Kunín je barokní perlou severu Moravy. Je bohatě vybavený původními sbírkami

10. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Socioložka Tabery: Češi chtějí jíst zdravě, realita ale pokulhává. Uzenin se chce vzdát málokdo

Český rozhlas - Rozhovory

Jak to vidí...: Socioložka Tabery: Češi chtějí jíst zdravě, realita ale pokulhává. Uzenin se chce vzdát málokdo

10. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Z Tottenhamu do Arsenalu pro trofej. Proč se fanoušci Spurs nepřenesli přes odchod Sola Campbella?

Seriál Radiožurnálu Sport: Z Tottenhamu do Arsenalu pro trofej. Proč se fanoušci Spurs nepřenesli přes odchod Sola Campbella?

10. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Zvláštní bakterie umí vyrábět elektrické dráty. Začíná doba bioelektronická?

Magazín Experiment: Zvláštní bakterie umí vyrábět elektrické dráty. Začíná doba bioelektronická?

10. 7. 2025

4 min

Obrázek epizody Japonci si oblíbili české pivo. Vaří ho z českých surovin, skoro jako originál

Zápisník zahraničních zpravodajů

Japonci si oblíbili české pivo. Vaří ho z českých surovin, skoro jako originál

10. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Japonci si oblíbili české pivo. Vaří ho z českých surovin, skoro jako originál

Český rozhlas - Cestování

Zápisník zahraničních zpravodajů: Japonci si oblíbili české pivo. Vaří ho z českých surovin, skoro jako originál

10. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Podcasty21 - #59 Martin Štika (Soudní exekutor)

Podcasty21

Podcasty21 - #59 Martin Štika (Soudní exekutor)

10. 7. 2025

49 min

Obrázek epizody Věra Hlaváčková: Dobrý skutek v trolejbusu

Rozhlasový sloupek

Věra Hlaváčková: Dobrý skutek v trolejbusu

10. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Bikiny

Minuta s encyklopedií

Bikiny

10. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody #965 - Rick Beato - AI Bands, Spotify, TikTok & The Death Of Songwriting

Modern Wisdom

#965 - Rick Beato - AI Bands, Spotify, TikTok & The Death Of Songwriting

10. 7. 2025

2 hod 9 min

Obrázek epizody Nina Rutová: Moje Řecko v horách

Ranní úvaha

Nina Rutová: Moje Řecko v horách

10. 7. 2025

5 min

Obrázek epizody #123 Co nechce slyšet osoba se zrakovou vadou

Rande naslepo

#123 Co nechce slyšet osoba se zrakovou vadou

10. 7. 2025

50 min

Obrázek epizody Co s načatým létem

Med a peří

Co s načatým létem

10. 7. 2025

31 min

Obrázek epizody Tomáš Kopečný. Hořící Kreml jako symbol, brutální budíček pro Evropu a užitečný Trump, traumatizovaní Ukrajinci a cynické sliby

Čestmír Strakatý

Tomáš Kopečný. Hořící Kreml jako symbol, brutální budíček pro Evropu a užitečný Trump, traumatizovaní Ukrajinci a cynické sliby

10. 7. 2025

33 min

Obrázek epizody „Ostré lokty a rozhodování na poslední chvíli. Skikros mi pomáhá i v politice“ – Nikol Kučerová

Přes Příkop

„Ostré lokty a rozhodování na poslední chvíli. Skikros mi pomáhá i v politice“ – Nikol Kučerová

10. 7. 2025

53 min

Obrázek epizody #23 Porod bez cenzury: kdo mezi kontrakcema brečel a kdo koukal na Přátele, žadonění o epidurál i klystýr

Buď dobrá Podcast

#23 Porod bez cenzury: kdo mezi kontrakcema brečel a kdo koukal na Přátele, žadonění o epidurál i klystýr

10. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Soňa Beaumont vs. „normální“ styl života // RANT Prostoru #95

RANT Prostoru

Soňa Beaumont vs. „normální“ styl života // RANT Prostoru #95

10. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Atomový Írán a nezvěstný uran

Vinohradská 12: Atomový Írán a nezvěstný uran

10. 7. 2025

20 min

Obrázek epizody Hovory: Taky jsem dnes mohl hrát na cello v symfoňáku, říká bigbítová legenda „Olin“ Nejezchleba

Hovory: Taky jsem dnes mohl hrát na cello v symfoňáku, říká bigbítová legenda „Olin“ Nejezchleba

9. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody 096 Bhagavadgíta

Světlo Poznání

096 Bhagavadgíta

9. 7. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Fyzioterapie psů

Radioreport

Fyzioterapie psů

9. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Lenka Znamenáčková: Šest let žiju v Africe. Pravda o pytlácích a ochraně zvířat.

BEZ HUMORU

Lenka Znamenáčková: Šest let žiju v Africe. Pravda o pytlácích a ochraně zvířat.

9. 7. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Oční lékař: Úprava očních víček je trendy. Mobily způsobují zraku..

HanáJede

Oční lékař: Úprava očních víček je trendy. Mobily způsobují zraku..

9. 7. 2025

19 min