Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Profesor Andrej Sukop, jedna z nejvýraznějších osobností rekonstrukční plastické chirurgie

Moci bez nemoci: Profesor Andrej Sukop, jedna z nejvýraznějších osobností rekonstrukční plastické chirurgie

30. 6. 2024

38 min

Obrázek epizody #36 Anime, která nejsou z Japonska

#36 Anime, která nejsou z Japonska

30. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Vlak nabíral na rychlosti. A matky stále běžely… Příběh psycholožky a disidentky Ivanky Lefeuvre

Příběhy 20. století: Vlak nabíral na rychlosti. A matky stále běžely… Příběh psycholožky a disidentky Ivanky Lefeuvre

30. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody Pochlap se: Mladá generace mě naučila sdílet emoce, pro dnešní pop je láska forma útlaku, říká Karel Veselý

Pochlap se: Mladá generace mě naučila sdílet emoce, pro dnešní pop je láska forma útlaku, říká Karel Veselý

30. 6. 2024

54 min

Obrázek epizody Mladá generace mě naučila sdílet emoce, pro dnešní pop je láska forma útlaku, říká Karel Veselý

Mladá generace mě naučila sdílet emoce, pro dnešní pop je láska forma útlaku, říká Karel Veselý

30. 6. 2024

54 min

Obrázek epizody Interview s Tim Kožuchov

Interview s Tim Kožuchov

30. 6. 2024

31 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Sbormistr chlapeckého pěveckého sboru Bonifantes Jan Míšek v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Sbormistr chlapeckého pěveckého sboru Bonifantes Jan Míšek v Klubu Rádia Junior

30. 6. 2024

34 min

Obrázek epizody #11 Minimalizujte svatební náklady

#11 Minimalizujte svatební náklady

30. 6. 2024

59 min

Obrázek epizody Hergot!: Magie musí fungovat! O videohrách s motivy čar a kouzel s výzkumníkem Janem Fárou Andršem

Hergot!: Magie musí fungovat! O videohrách s motivy čar a kouzel s výzkumníkem Janem Fárou Andršem

30. 6. 2024

44 min

Obrázek epizody Hergot!: Magie musí fungovat! O videohrách s motivy čar a kouzel s výzkumníkem Janem Fárou Andršem

Hergot!: Magie musí fungovat! O videohrách s motivy čar a kouzel s výzkumníkem Janem Fárou Andršem

30. 6. 2024

44 min

Obrázek epizody N2:Vedec, ktorý skúma charizmatických lídrov: Typické sú pre nich megalomanské ambície, emócie a viera vo výnimočnosť

N2:Vedec, ktorý skúma charizmatických lídrov: Typické sú pre nich megalomanské ambície, emócie a viera vo výnimočnosť

30. 6. 2024

47 min

Obrázek epizody Voráček: Když jsem cestou z baru potkal Jágra, jak jde běhat, říkal jsem si, kde dělám chybu

Voráček: Když jsem cestou z baru potkal Jágra, jak jde běhat, říkal jsem si, kde dělám chybu

30. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Voráček: Když jsem cestou z baru potkal Jágra, jak jde běhat, říkal jsem si, kde dělám chybu

Host Radiožurnálu: Voráček: Když jsem cestou z baru potkal Jágra, jak jde běhat, říkal jsem si, kde dělám chybu

30. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Ve slamu jsem Jarda Jágr, říká Jan Jílek, programový ředitel Letní filmové školy v Uherském Hradišti

Až na dřeň: Ve slamu jsem Jarda Jágr, říká Jan Jílek, programový ředitel Letní filmové školy v Uherském Hradišti

30. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Ve slamu jsem Jarda Jágr, říká Jan Jílek, programový ředitel Letní filmové školy v Uherském Hradišti

Až na dřeň: Ve slamu jsem Jarda Jágr, říká Jan Jílek, programový ředitel Letní filmové školy v Uherském Hradišti

30. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Ve slamu jsem Jarda Jágr, říká Jan Jílek, programový ředitel Letní filmové školy v Uherském Hradišti

Ve slamu jsem Jarda Jágr, říká Jan Jílek, programový ředitel Letní filmové školy v Uherském Hradišti

30. 6. 2024

28 min

Obrázek epizody Reportáž bez filtru: Jak bylo ve škole?

Reportáž bez filtru: Jak bylo ve škole?

30. 6. 2024

13 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Cirkevnými dejinami vanie propagandisticky organizovaná mizogýnna atmosféra

Nedeľná nekázeň: Cirkevnými dejinami vanie propagandisticky organizovaná mizogýnna atmosféra

30. 6. 2024

5 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Parní lokomotiva je jako milenka, stojí spoustu času a lásky, usmívá se šéf dráhy v Čierném Balogu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Parní lokomotiva je jako milenka, stojí spoustu času a lásky, usmívá se šéf dráhy v Čierném Balogu

30. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Parní lokomotiva je jako milenka, stojí spoustu času a lásky, usmívá se šéf dráhy v Čierném Balogu

Parní lokomotiva je jako milenka, stojí spoustu času a lásky, usmívá se šéf dráhy v Čierném Balogu

30. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Od chemie k rozhlasu. Profesní a životní cesta ředitele Českého rozhlasu Liberec Milana Knotka

Od chemie k rozhlasu. Profesní a životní cesta ředitele Českého rozhlasu Liberec Milana Knotka

30. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Od chemie k rozhlasu. Profesní a životní cesta ředitele Českého rozhlasu Liberec Milana Knotka

Setkání u mikrofonu: Od chemie k rozhlasu. Profesní a životní cesta ředitele Českého rozhlasu Liberec Milana Knotka

30. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Vltavín: Také Budějovice měly Zlatou stoku. Plnila stejnou funkci jako třeboňská, ale neví se, kdo ji navrhl

Vltavín: Také Budějovice měly Zlatou stoku. Plnila stejnou funkci jako třeboňská, ale neví se, kdo ji navrhl

30. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Vojtko: Jak najít nové přátele v pozdějším věku? Musíme mít odvahu sdílet. I pár minut je důležitých

Leonardo Plus: Vojtko: Jak najít nové přátele v pozdějším věku? Musíme mít odvahu sdílet. I pár minut je důležitých

30. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody 14. - S Dorkou o polyamorních vztazích

14. - S Dorkou o polyamorních vztazích

30. 6. 2024

32 min