Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vezmi dron, zachraň srnče

Vezmi dron, zachraň srnče

4. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody 10 knih, které by měl přečíst každý muž (a vy nemusíte) | Podcast pro muže v 21. století | #19

10 knih, které by měl přečíst každý muž (a vy nemusíte) | Podcast pro muže v 21. století | #19

4. 7. 2024

32 min

Obrázek epizody Dopolední host: Škodovky tam moc nehledejte. Křenovická jízda veteránů je hlavně pro milovníky zahraničních vozů

Dopolední host: Škodovky tam moc nehledejte. Křenovická jízda veteránů je hlavně pro milovníky zahraničních vozů

4. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Ředitel Zoo Praha: Naším symbolem jsou koně Převalského, ale přijďte se podívat v devět ráno na luskouny!

Ředitel Zoo Praha: Naším symbolem jsou koně Převalského, ale přijďte se podívat v devět ráno na luskouny!

4. 7. 2024

43 min

Obrázek epizody Škodovky tam moc nehledejte. Křenovická jízda veteránů je hlavně pro milovníky zahraničních vozů

Škodovky tam moc nehledejte. Křenovická jízda veteránů je hlavně pro milovníky zahraničních vozů

4. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Studovna: Nejdůležitější je portfolio, tvrdí o přijímačkách na UMPRUM módní návrhářka Natálie Nepovímová

Studovna: Nejdůležitější je portfolio, tvrdí o přijímačkách na UMPRUM módní návrhářka Natálie Nepovímová

4. 7. 2024

22 min

Obrázek epizody Studovna: Nejdůležitější je portfolio, tvrdí o přijímačkách na UMPRUM módní návrhářka Natálie Nepovímová

Studovna: Nejdůležitější je portfolio, tvrdí o přijímačkách na UMPRUM módní návrhářka Natálie Nepovímová

4. 7. 2024

22 min

Obrázek epizody Kaskadérka HANA DVORSKÁ: "Musím mít lásku!"

Kaskadérka HANA DVORSKÁ: "Musím mít lásku!"

4. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody 33: Módní policie z Varů a sestra Charlotta

33: Módní policie z Varů a sestra Charlotta

4. 7. 2024

20 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Máme šanci stát se významným výrobcem zbraní. V obranném průmyslu jsme zaspali, myslí si Vystrčil

Dvacet minut Radiožurnálu: Máme šanci stát se významným výrobcem zbraní. V obranném průmyslu jsme zaspali, myslí si Vystrčil

4. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Dáša čte Oldovi scénáře. V podstatě mu nakázala, aby v tomhle filmu hrál, usmívá se Jiří Havelka

Host Radiožurnálu: Dáša čte Oldovi scénáře. V podstatě mu nakázala, aby v tomhle filmu hrál, usmívá se Jiří Havelka

4. 7. 2024

16 min

Obrázek epizody Dáša čte Oldovi scénáře. V podstatě mu nakázala, aby v tomhle filmu hrál, usmívá se Jiří Havelka

Dáša čte Oldovi scénáře. V podstatě mu nakázala, aby v tomhle filmu hrál, usmívá se Jiří Havelka

4. 7. 2024

17 min

Obrázek epizody Vlna: Posmrtné, ale hlavně konsenzuální avatary. Jaký bude život s AI podle právničky Macurové Křížové

Vlna: Posmrtné, ale hlavně konsenzuální avatary. Jaký bude život s AI podle právničky Macurové Křížové

4. 7. 2024

27 min

Obrázek epizody Vlna: Posmrtné, ale hlavně konsenzuální avatary. Jaký bude život s AI podle právničky Macurové Křížové

Vlna: Posmrtné, ale hlavně konsenzuální avatary. Jaký bude život s AI podle právničky Macurové Křížové

4. 7. 2024

27 min

Obrázek epizody Kvůli hvězdnému fotbalistovi podváděla manžela a požádala o rozvod: Kráska Davida Limberského promluvila

Kvůli hvězdnému fotbalistovi podváděla manžela a požádala o rozvod: Kráska Davida Limberského promluvila

4. 7. 2024

19 min

Obrázek epizody Totál talkshow: O fotbalovém EURU s bývalým reprezentantem Pavlem Kukou

Totál talkshow: O fotbalovém EURU s bývalým reprezentantem Pavlem Kukou

4. 7. 2024

35 min

Obrázek epizody Alex a host: Jsem ráda, že jsem zažila zaplivané kluby, říká Ilona Csáková a chystá velkolepé turné

Alex a host: Jsem ráda, že jsem zažila zaplivané kluby, říká Ilona Csáková a chystá velkolepé turné

4. 7. 2024

27 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 67: Stejnopohlavní páry před oltářem? Jako první to umožní starokatolíci

Týden bez filtru 67: Stejnopohlavní páry před oltářem? Jako první to umožní starokatolíci

4. 7. 2024

13 min

Obrázek epizody První křížová výprava - celý příběh vojenské expedice za dobytí Svaté země | Historie

První křížová výprava - celý příběh vojenské expedice za dobytí Svaté země | Historie

4. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Adiktologické služby nejsou vždy vítané. Věříme ale, že pro město děláme záslužnou práci

Adiktologické služby nejsou vždy vítané. Věříme ale, že pro město děláme záslužnou práci

4. 7. 2024

18 min

Obrázek epizody Zátiší 3/7/2024: Marcel Ambrož (Sananim)

Zátiší 3/7/2024: Marcel Ambrož (Sananim)

4. 7. 2024

38 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 04.07.2024.

České slovo (Češka reč) - 04.07.2024.

4. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Ešus 1/7/2024: Vendy a Keňa

Ešus 1/7/2024: Vendy a Keňa

4. 7. 2024

1 hod 1 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Kvůli roli v Králově řeči jsem se stal špatným hercem. Úspěch nás překvapil, vzpomíná Geoffrey Rush

Host Radiožurnálu: Kvůli roli v Králově řeči jsem se stal špatným hercem. Úspěch nás překvapil, vzpomíná Geoffrey Rush

4. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Kvůli roli v Králově řeči jsem se stal špatným hercem. Úspěch nás překvapil, vzpomíná Geoffrey Rush

Kvůli roli v Králově řeči jsem se stal špatným hercem. Úspěch nás překvapil, vzpomíná Geoffrey Rush

4. 7. 2024

25 min