Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Kvůli roli v Králově řeči jsem se stal špatným hercem. Úspěch nás překvapil, vzpomíná Geoffrey Rush

Host Radiožurnálu: Kvůli roli v Králově řeči jsem se stal špatným hercem. Úspěch nás překvapil, vzpomíná Geoffrey Rush

4. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Kvůli roli v Králově řeči jsem se stal špatným hercem. Úspěch nás překvapil, vzpomíná Geoffrey Rush

Kvůli roli v Králově řeči jsem se stal špatným hercem. Úspěch nás překvapil, vzpomíná Geoffrey Rush

4. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody #1 Čau! Já jsem Ondra.

#1 Čau! Já jsem Ondra.

4. 7. 2024

7 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Letní tipy na knihy pro děti i dospělé

Dobré dopoledne: Letní tipy na knihy pro děti i dospělé

4. 7. 2024

19 min

Obrázek epizody Když Švýcarsko, tak vlakem

Když Švýcarsko, tak vlakem

4. 7. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pořád je co říct, představuje Ester Geislerová svoji videoinstalaci Co jsme si měli říct a neřekli

Blízká setkání: Pořád je co říct, představuje Ester Geislerová svoji videoinstalaci Co jsme si měli říct a neřekli

4. 7. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pořád je co říct, představuje Ester Geislerová svoji videoinstalaci Co jsme si měli říct a neřekli

Blízká setkání: Pořád je co říct, představuje Ester Geislerová svoji videoinstalaci Co jsme si měli říct a neřekli

4. 7. 2024

33 min

Obrázek epizody Pořád je co říct, představuje Ester Geislerová svoji videoinstalaci Co jsme si měli říct a neřekli

Pořád je co říct, představuje Ester Geislerová svoji videoinstalaci Co jsme si měli říct a neřekli

4. 7. 2024

34 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Cavendish ohromil Tour de France. Přitom zůstal malým klukem, říká Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Cavendish ohromil Tour de France. Přitom zůstal malým klukem, říká Ježek

4. 7. 2024

52 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Tata Bojs slaví 36 let na scéně. „Jsme s Mardošou tak odlišní, že se nehádáme,“ usmívá se Milan Cais

Host Radiožurnálu: Tata Bojs slaví 36 let na scéně. „Jsme s Mardošou tak odlišní, že se nehádáme,“ usmívá se Milan Cais

4. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Tata Bojs slaví 36 let na scéně. „Jsme s Mardošou tak odlišní, že se nehádáme,“ usmívá se Milan Cais

Tata Bojs slaví 36 let na scéně. „Jsme s Mardošou tak odlišní, že se nehádáme,“ usmívá se Milan Cais

4. 7. 2024

27 min

Obrázek epizody Nová ekologická metoda hubení plevele: horká voda a kukuřičný škrob

Nová ekologická metoda hubení plevele: horká voda a kukuřičný škrob

4. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Lukáš Šinogl - Šikovný člověk si vždy cestu najde | BeyondHorizons by EliteVoyage #4

Lukáš Šinogl - Šikovný člověk si vždy cestu najde | BeyondHorizons by EliteVoyage #4

4. 7. 2024

55 min

Obrázek epizody 42. Sila jednotlivca meniť svet

42. Sila jednotlivca meniť svet

4. 7. 2024

32 min

Obrázek epizody Interview Plus: „Krajní pravice je welfare šovinismus pro bílé a místní“

Interview Plus: „Krajní pravice je welfare šovinismus pro bílé a místní“

4. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Tereza Semotamová vs. když potratíte v Česku // RANT Prostoru #44

Tereza Semotamová vs. když potratíte v Česku // RANT Prostoru #44

4. 7. 2024

19 min

Obrázek epizody Stojíme před generačním střetem. Mladí nebudou chtít živit systém, který jim nic nepřináší, říká socioložka Guasti

Stojíme před generačním střetem. Mladí nebudou chtít živit systém, který jim nic nepřináší, říká socioložka Guasti

4. 7. 2024

46 min

Obrázek epizody Salute to Women Inventors

Salute to Women Inventors

4. 7. 2024

41 min

Obrázek epizody Dovolená

Dovolená

4. 7. 2024

47 min

Obrázek epizody Pay Gap #26: Dovolená

Pay Gap #26: Dovolená

4. 7. 2024

47 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Šéf Knihovny Václava Havla Babík o antisemitismu v USA

Osobnost Plus: Šéf Knihovny Václava Havla Babík o antisemitismu v USA

4. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Lékárna: Ischemická porucha srdeční. Projevy, léčba a prevence

Lékárna: Ischemická porucha srdeční. Projevy, léčba a prevence

4. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Galásek: Vždy jsem chtěl mluvit hlavně nohama. S kapitánskou páskou nebylo potřeba na někoho řvát

Desítka Pavla Horvátha: Galásek: Vždy jsem chtěl mluvit hlavně nohama. S kapitánskou páskou nebylo potřeba na někoho řvát

4. 7. 2024

53 min

Obrázek epizody U Vejtasů v Jaroměřicích nad Rokytnou nakupovaly okrasné rostliny prvorepublikové celebrity

U Vejtasů v Jaroměřicích nad Rokytnou nakupovaly okrasné rostliny prvorepublikové celebrity

4. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Vztah k práci. Proč v ní nepřestávat hledat smysl?

Vztah k práci. Proč v ní nepřestávat hledat smysl?

4. 7. 2024

45 min