Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Odpolední interview: Novinář a básník Břetislav Uhlář vstupuje mezi sedmdesátníky

Odpolední interview: Novinář a básník Břetislav Uhlář vstupuje mezi sedmdesátníky

10. 7. 2024

11 min

Obrázek epizody Radioporadna: Znáte hodnotu kreatininu ve své krvi? Jednoduché vyšetření ukáže, zda jsou vaše ledviny v pořádku

Radioporadna: Znáte hodnotu kreatininu ve své krvi? Jednoduché vyšetření ukáže, zda jsou vaše ledviny v pořádku

10. 7. 2024

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Možná bych se chtěla chvilku nudit, směje se střihačka Jana Horká

Blízká setkání: Možná bych se chtěla chvilku nudit, směje se střihačka Jana Horká

10. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Možná bych se chtěla chvilku nudit, směje se střihačka Jana Horká

Blízká setkání: Možná bych se chtěla chvilku nudit, směje se střihačka Jana Horká

10. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Znáte svého praktického lékaře?

S Arenbergerem nejen o medicíně: Znáte svého praktického lékaře?

10. 7. 2024

22 min

Obrázek epizody Alex a host: Myslím, že v nejlepším se má přestat, říká o seriálu Sex ve městě dabérka Carrie Lucie Juřičková

Alex a host: Myslím, že v nejlepším se má přestat, říká o seriálu Sex ve městě dabérka Carrie Lucie Juřičková

10. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Interview Plus: Varga: Orbán o míru jen mluví, ale chce výhody EU a NATO

Interview Plus: Varga: Orbán o míru jen mluví, ale chce výhody EU a NATO

10. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Svorně otrávená Británie. Proč země od nové vlády moc nečeká?

Svorně otrávená Británie. Proč země od nové vlády moc nečeká?

10. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: 900 let od první písemné zmínky o Miletínu. Setkali se tam kníže Vladislav I. a biskup Ota Bamberský

Host ve studiu: 900 let od první písemné zmínky o Miletínu. Setkali se tam kníže Vladislav I. a biskup Ota Bamberský

10. 7. 2024

12 min

Obrázek epizody Kořeny: Krpce, střevíce, holínky, krojové boty i opasky. To je sortiment, který ručně vyrábí Jiří Hýža

Kořeny: Krpce, střevíce, holínky, krojové boty i opasky. To je sortiment, který ručně vyrábí Jiří Hýža

10. 7. 2024

15 min

Obrázek epizody Možná bych se chtěla chvilku nudit, směje se střihačka Jana Horká

Možná bych se chtěla chvilku nudit, směje se střihačka Jana Horká

10. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody V rezervaci SOOS můžete vidět jedinečné mofety a nahlédnout do nitra naší planety

V rezervaci SOOS můžete vidět jedinečné mofety a nahlédnout do nitra naší planety

10. 7. 2024

9 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vesmíry skladatelů procházím jako slepec. Někdy se snažím jen hudbě nepřekážet, líčí dirigent

Host Lucie Výborné: Vesmíry skladatelů procházím jako slepec. Někdy se snažím jen hudbě nepřekážet, líčí dirigent

10. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Vesmíry skladatelů procházím jako slepec. Někdy se snažím jen hudbě nepřekážet, líčí dirigent

Vesmíry skladatelů procházím jako slepec. Někdy se snažím jen hudbě nepřekážet, líčí dirigent

10. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Podhoubí: „A z tej horenky, kdosi ňa volá.“ Na Valašsku sečou orchidejové louky kosou. Vstává se ve čtyři ráno

Podhoubí: „A z tej horenky, kdosi ňa volá.“ Na Valašsku sečou orchidejové louky kosou. Vstává se ve čtyři ráno

10. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Létající čárky, které vás vyženou v létě z terasy. Co je to za dotěrný hmyz?

Radioporadna: Létající čárky, které vás vyženou v létě z terasy. Co je to za dotěrný hmyz?

10. 7. 2024

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Létající čárky, které vás vyženou v létě z terasy. Co je to za dotěrný hmyz?

Radioporadna: Létající čárky, které vás vyženou v létě z terasy. Co je to za dotěrný hmyz?

10. 7. 2024

17 min

Obrázek epizody Short Stuff: Milk Wars

Short Stuff: Milk Wars

10. 7. 2024

14 min

Obrázek epizody 113: Potřebujete se připravit? Máte strach!

113: Potřebujete se připravit? Máte strach!

10. 7. 2024

18 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Petr Fischer: Babiš přestal dělat klasickou politiku, jen ladí náladu ve společnosti

Osobnost Plus: Petr Fischer: Babiš přestal dělat klasickou politiku, jen ladí náladu ve společnosti

10. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Houpačky: V šestinedělí jsem dopadla na úplné dno, pochybovala jsem o tom, že to zvládnu, říká Nikola Čechová

Houpačky: V šestinedělí jsem dopadla na úplné dno, pochybovala jsem o tom, že to zvládnu, říká Nikola Čechová

10. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Houpačky: V šestinedělí jsem dopadla na úplné dno, pochybovala jsem o tom, že to zvládnu, říká Nikola Čechová

Houpačky: V šestinedělí jsem dopadla na úplné dno, pochybovala jsem o tom, že to zvládnu, říká Nikola Čechová

10. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Angíny jsou nejčastější nemocí léta. Většinou si ale toto onemocnění způsobíme sami

Doktorská rada: Angíny jsou nejčastější nemocí léta. Většinou si ale toto onemocnění způsobíme sami

10. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Hudebník Martin Hampel je nejvíce spojován s kapelami Moře dní a Buty

Host Českého rozhlasu Ostrava: Hudebník Martin Hampel je nejvíce spojován s kapelami Moře dní a Buty

10. 7. 2024

21 min

Obrázek epizody Taneční festival KoresponDance letos zahájila švýcarská akrobatka s představením na lanech

Taneční festival KoresponDance letos zahájila švýcarská akrobatka s představením na lanech

10. 7. 2024

2 min