Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vesmíry skladatelů procházím jako slepec. Někdy se snažím jen hudbě nepřekážet, líčí dirigent

Host Lucie Výborné: Vesmíry skladatelů procházím jako slepec. Někdy se snažím jen hudbě nepřekážet, líčí dirigent

10. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody Pro a proti: Měla by se Evropa míň spoléhat na stát a víc na trh? Debata ekonoma a experta

Pro a proti: Měla by se Evropa míň spoléhat na stát a víc na trh? Debata ekonoma a experta

10. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Pavlom Čekanom: Nerozvinuté kritické myslenie môže byť dôsledok alkoholu

NA ROVINU s Pavlom Čekanom: Nerozvinuté kritické myslenie môže byť dôsledok alkoholu

10. 7. 2024

35 min

Obrázek epizody The Man Who Flooded San Diego [VIDEO]

The Man Who Flooded San Diego [VIDEO]

10. 7. 2024

31 min

Obrázek epizody Máme hosty: Umělecký sedlář zvítězil na soutěži v USA. Učím se metodou pokus omyl, říká

Máme hosty: Umělecký sedlář zvítězil na soutěži v USA. Učím se metodou pokus omyl, říká

10. 7. 2024

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Francii čeká horké léto. Macron bude muset ze svých reformních kroků výrazně slevit

Jak to vidí...: Ekonom Hindls: Francii čeká horké léto. Macron bude muset ze svých reformních kroků výrazně slevit

10. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Kreslím, aby mi z toho nepřeskočilo.“ Svoje grafiky z fronty tvoří Andrij Rojik přímo v zákopu

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Kreslím, aby mi z toho nepřeskočilo.“ Svoje grafiky z fronty tvoří Andrij Rojik přímo v zákopu

10. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody „Kreslím, aby mi z toho nepřeskočilo.“ Svoje grafiky z fronty tvoří Andrij Rojik přímo v zákopu

„Kreslím, aby mi z toho nepřeskočilo.“ Svoje grafiky z fronty tvoří Andrij Rojik přímo v zákopu

10. 7. 2024

4 min

Obrázek epizody Rozhovor s Doktorem Punk

Rozhovor s Doktorem Punk

10. 7. 2024

43 min

Obrázek epizody Vzpírání

Vzpírání

10. 7. 2024

1 min

Obrázek epizody Anna Beata Háblová: Nesypej se z toho

Anna Beata Háblová: Nesypej se z toho

10. 7. 2024

4 min

Obrázek epizody 102 - Ospalá procházka, mexické jídlo, zubař (8.-9.7. 2024)

102 - Ospalá procházka, mexické jídlo, zubař (8.-9.7. 2024)

10. 7. 2024

7 min

Obrázek epizody Nový svět #71 - Káhira: Klenot, kterým kráčely dějiny civilizací

Nový svět #71 - Káhira: Klenot, kterým kráčely dějiny civilizací

10. 7. 2024

28 min

Obrázek epizody festivalové léto aneb Vary, Hradec, Litomyšl | monoLOG

festivalové léto aneb Vary, Hradec, Litomyšl | monoLOG

10. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: ANO + Patrioti = ?

Vinohradská 12: ANO + Patrioti = ?

10. 7. 2024

21 min

Obrázek epizody Epimoniac a vícejazyčná výchova - Díl 14 - Bilingvismus u dětí se specifickými potřebami

Epimoniac a vícejazyčná výchova - Díl 14 - Bilingvismus u dětí se specifickými potřebami

10. 7. 2024

16 min

Obrázek epizody Matky ŽIVĚ: Naše mateřské fuckupy

Matky ŽIVĚ: Naše mateřské fuckupy

9. 7. 2024

8 min

Obrázek epizody Marek Orko Vácha: Vyvrátili vědci rasismus?

Marek Orko Vácha: Vyvrátili vědci rasismus?

9. 7. 2024

48 min

Obrázek epizody ArtCafé: Zajdem večer do kulturáku? Vychází publikace mapující kulturní domy v Československu

ArtCafé: Zajdem večer do kulturáku? Vychází publikace mapující kulturní domy v Československu

9. 7. 2024

47 min

Obrázek epizody AI that connects the digital and physical worlds | Anima Anandkumar

AI that connects the digital and physical worlds | Anima Anandkumar

9. 7. 2024

11 min

Obrázek epizody Jakub Kulhánek hostem Tomáše Pancíře

Jakub Kulhánek hostem Tomáše Pancíře

9. 7. 2024

12 min

Obrázek epizody K věci: Jakub Kulhánek hostem Tomáše Pancíře

K věci: Jakub Kulhánek hostem Tomáše Pancíře

9. 7. 2024

12 min

Obrázek epizody Majetek pro mne neznamená nic. Rakev totiž nemá kapsy. Zrcadlo mecenáše Constantina Kinského

Majetek pro mne neznamená nic. Rakev totiž nemá kapsy. Zrcadlo mecenáše Constantina Kinského

9. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody 34: Adam Mišík 🎤

34: Adam Mišík 🎤

9. 7. 2024

20 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: V rámci frakce se shodujeme. O Rusku nebo Benešových dekretech jsme zatím nemluvili, říká Dostálová

Dvacet minut Radiožurnálu: V rámci frakce se shodujeme. O Rusku nebo Benešových dekretech jsme zatím nemluvili, říká Dostálová

9. 7. 2024

23 min