Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jávský deník - den 39.

Jávský deník - den 39.

5. 8. 2024

37 min

Obrázek epizody Reparát: Lektor: Děti by se o LGBTQ+ měly dozvídat už od školky

Reparát: Lektor: Děti by se o LGBTQ+ měly dozvídat už od školky

5. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Orbán svým přístupem irituje už i členské státy

Bruselské chlebíčky: Orbán svým přístupem irituje už i členské státy

5. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Po Živote s Tomášom Verešom #79 - Robert Hromec

Po Živote s Tomášom Verešom #79 - Robert Hromec

5. 8. 2024

1 hod 33 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Máme méně sexu. Proč?

Vinohradská 12: Máme méně sexu. Proč?

5. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody #41 Ahoj, my jsme unikátní K-pop skupiny

#41 Ahoj, my jsme unikátní K-pop skupiny

4. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody JEDEN A POL ROVNÍKA VLAKOM

JEDEN A POL ROVNÍKA VLAKOM

4. 8. 2024

39 min

Obrázek epizody GIRL TALK | od první návštěvy gynekologie po vyrovnávání hormonů

GIRL TALK | od první návštěvy gynekologie po vyrovnávání hormonů

4. 8. 2024

48 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Komunistická msta na rodině Švédových. Příběh Ludmily Zouharové

Příběhy 20. století: Komunistická msta na rodině Švédových. Příběh Ludmily Zouharové

4. 8. 2024

49 min

Obrázek epizody Pochlap se: Když jsem začínala, posílali mě k plotně, vzpomíná moderátorka Barbora Černošková

Pochlap se: Když jsem začínala, posílali mě k plotně, vzpomíná moderátorka Barbora Černošková

4. 8. 2024

56 min

Obrázek epizody Pochlap se: Když jsem začínala, posílali mě k plotně, vzpomíná moderátorka Barbora Černošková

Pochlap se: Když jsem začínala, posílali mě k plotně, vzpomíná moderátorka Barbora Černošková

4. 8. 2024

56 min

Obrázek epizody Když jsem začínala, posílali mě k plotně, vzpomíná moderátorka Barbora Černošková

Když jsem začínala, posílali mě k plotně, vzpomíná moderátorka Barbora Černošková

4. 8. 2024

56 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Malířka a plavčice Alena Ryza Ryznerová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Malířka a plavčice Alena Ryza Ryznerová v Klubu Rádia Junior

4. 8. 2024

33 min

Obrázek epizody Kavárna: Je to téma, o kterém spousta Čechů leccos ví, říká režisér filmu Zápisník alkoholičky

Kavárna: Je to téma, o kterém spousta Čechů leccos ví, říká režisér filmu Zápisník alkoholičky

4. 8. 2024

17 min

Obrázek epizody Největší ztráta 💀

Největší ztráta 💀

4. 8. 2024

9 sec

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jsem zastáncem i espresso toniku. Je osvěžující a má krásně hořkosladkou chuť, konstatuje barista

Host Radiožurnálu: Jsem zastáncem i espresso toniku. Je osvěžující a má krásně hořkosladkou chuť, konstatuje barista

4. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Jsem zastáncem i espresso toniku. Je osvěžující a má krásně hořkosladkou chuť, konstatuje barista

Jsem zastáncem i espresso toniku. Je osvěžující a má krásně hořkosladkou chuť, konstatuje barista

4. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Fabrika 61. Ze zrekonstruované Baťovy továrny v Partizánském má vzniknout kulturní centrum

Fabrika 61. Ze zrekonstruované Baťovy továrny v Partizánském má vzniknout kulturní centrum

4. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody 2024-07-31 -71- Nové výhľady v postupnej premeny spoločnosti života.

2024-07-31 -71- Nové výhľady v postupnej premeny spoločnosti života.

4. 8. 2024

2 hod 6 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Lidé se už tak nedruží

Marie Tomsová: Lidé se už tak nedruží

4. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Sunday Pick: How free solo climber Alex Honnold faces fear

Sunday Pick: How free solo climber Alex Honnold faces fear

4. 8. 2024

44 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Fabrika 61. Ze zrekonstruované Baťovy továrny v Partizánském má vzniknout kulturní centrum

Zápisník zahraničních zpravodajů: Fabrika 61. Ze zrekonstruované Baťovy továrny v Partizánském má vzniknout kulturní centrum

4. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Šumavské vzpomínky

Šumavské vzpomínky

4. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM 36 - Vladivojna La Chia

PO DOBRÉM 36 - Vladivojna La Chia

4. 8. 2024

42 min

Obrázek epizody Vltavín: České Budějovice se v 17. století staly hlavním městem království. Byly tu i korunovační klenoty

Vltavín: České Budějovice se v 17. století staly hlavním městem království. Byly tu i korunovační klenoty

4. 8. 2024

28 min