Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Moje prvé zarobené peniaze športom: Ján Michalko - Po Živote s Tomášom Verešom #74

Moje prvé zarobené peniaze športom: Ján Michalko - Po Živote s Tomášom Verešom #74

12. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Divoké Slovensko. Vrací se normalizace?

Vinohradská 12: Divoké Slovensko. Vrací se normalizace?

12. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Pochlap se: Na rakovině bylo nejtěžší čekání, mám jedno varle a jsem v pohodě, říká Jakub Koreis

Pochlap se: Na rakovině bylo nejtěžší čekání, mám jedno varle a jsem v pohodě, říká Jakub Koreis

11. 8. 2024

34 min

Obrázek epizody Jak být správný trip sitter ?

Jak být správný trip sitter ?

11. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: „Už toho máme dost!“ zařval kdosi při promítání nacistického filmu. Odnesl to nevinný kluk

Příběhy 20. století: „Už toho máme dost!“ zařval kdosi při promítání nacistického filmu. Odnesl to nevinný kluk

11. 8. 2024

48 min

Obrázek epizody Pochlap se: Na rakovině bylo nejtěžší čekání, mám jedno varle a jsem v pohodě, říká Jakub Koreis

Pochlap se: Na rakovině bylo nejtěžší čekání, mám jedno varle a jsem v pohodě, říká Jakub Koreis

11. 8. 2024

34 min

Obrázek epizody Na rakovině bylo nejtěžší čekání, mám jedno varle a jsem v pohodě, říká Jakub Koreis

Na rakovině bylo nejtěžší čekání, mám jedno varle a jsem v pohodě, říká Jakub Koreis

11. 8. 2024

34 min

Obrázek epizody Kavárna: Co nabídne letošní ročník hudebního festivalu Dobršská brána v malé pošumavské vesničce

Kavárna: Co nabídne letošní ročník hudebního festivalu Dobršská brána v malé pošumavské vesničce

11. 8. 2024

54 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Martina Marková a Barbora Kalinová z královéhradeckého divadla Drak v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Martina Marková a Barbora Kalinová z královéhradeckého divadla Drak v Klubu Rádia Junior

11. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody 2. epizoda AFRICKÉHO EXPRESU

2. epizoda AFRICKÉHO EXPRESU

11. 8. 2024

5 min

Obrázek epizody #14 Pivo, jídlo & foťáky

#14 Pivo, jídlo & foťáky

11. 8. 2024

53 min

Obrázek epizody 86. Divoká Šárka, Pecka

86. Divoká Šárka, Pecka

11. 8. 2024

7 min

Obrázek epizody Příklad argumentace a jak kriticky přemýšlet!

Příklad argumentace a jak kriticky přemýšlet!

11. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Péče o pneumatiky se za poslednách 25 let hodně změnila, říká automechanik Ticháček

Odpolední interview: Péče o pneumatiky se za poslednách 25 let hodně změnila, říká automechanik Ticháček

11. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Zlatý Dostál: Když vidím ve vodě rybu, věřím, že závod dobře dopadne. Teď mi přinesli štěstí amuři

Host Radiožurnálu: Zlatý Dostál: Když vidím ve vodě rybu, věřím, že závod dobře dopadne. Teď mi přinesli štěstí amuři

11. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: V dalším srpnovém Setkání u mikrofonu se tentokrát ochladíme u ledního hokeje

Setkání u mikrofonu: V dalším srpnovém Setkání u mikrofonu se tentokrát ochladíme u ledního hokeje

11. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Na Fidži jsou lidé neuvěřitelně přátelští, to u nás nezažijete, říká cestovatel Miroslav Račan

Dobré dopoledne: Na Fidži jsou lidé neuvěřitelně přátelští, to u nás nezažijete, říká cestovatel Miroslav Račan

11. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: V čem je kouzlo propojení dobrovolnictví a cestování, prozradí Markéta Ryšavá

Jak to vidí...: V čem je kouzlo propojení dobrovolnictví a cestování, prozradí Markéta Ryšavá

11. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Lékař: Následky diabetu by se daly léčit buňkami z tuku

Leonardo Plus: Lékař: Následky diabetu by se daly léčit buňkami z tuku

11. 8. 2024

49 min

Obrázek epizody Zlatý Dostál: Když vidím ve vodě rybu, věřím, že závod dobře dopadne. Teď mi přinesli štěstí amuři

Zlatý Dostál: Když vidím ve vodě rybu, věřím, že závod dobře dopadne. Teď mi přinesli štěstí amuři

11. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Příroda nás volá

Příroda nás volá

11. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Přežila útok kanibalů, požár i sevření ledu. Prohlédněte si poslední velrybářskou plachetnici

Zápisník zahraničních zpravodajů: Přežila útok kanibalů, požár i sevření ledu. Prohlédněte si poslední velrybářskou plachetnici

11. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Přežila útok kanibalů, požár i sevření ledu. Prohlédněte si poslední velrybářskou plachetnici

Přežila útok kanibalů, požár i sevření ledu. Prohlédněte si poslední velrybářskou plachetnici

11. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody 17. - Láska bez hranic: Jak Štěpán a Filip udrželi vztah na dálku

17. - Láska bez hranic: Jak Štěpán a Filip udrželi vztah na dálku

11. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM 37 - Petr Hruška

PO DOBRÉM 37 - Petr Hruška

11. 8. 2024

49 min