Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 120 - Uklízení se sluchátky, Annie Jacobsen, mé studium, stříhání (19.-20.8. 2024)

120 - Uklízení se sluchátky, Annie Jacobsen, mé studium, stříhání (19.-20.8. 2024)

21. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Odpálení Nord Streamu. Detaily o sabotáži

Vinohradská 12: Odpálení Nord Streamu. Detaily o sabotáži

21. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody #440 – Pieter Levels: Programming, Viral AI Startups, and Digital Nomad Life

#440 – Pieter Levels: Programming, Viral AI Startups, and Digital Nomad Life

20. 8. 2024

3 hod 53 min

Obrázek epizody Mozaika: Nepíšu proto, že bych znala odpověď. Jak tvoří, čte a sní německá spisovatelka Judith Hermannová?

Mozaika: Nepíšu proto, že bych znala odpověď. Jak tvoří, čte a sní německá spisovatelka Judith Hermannová?

20. 8. 2024

9 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Virus mpox se přenáší dotykem. Epidemie měřítek covidu v Evropě nehrozí, ubezpečuje vakcinolog

Dvacet minut Radiožurnálu: Virus mpox se přenáší dotykem. Epidemie měřítek covidu v Evropě nehrozí, ubezpečuje vakcinolog

20. 8. 2024

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Expozice muzea v Písku dostaly v 90. letech evropskou cenu, dnes dožívají. Změnu chystá nový ředitel

Dopolední host: Expozice muzea v Písku dostaly v 90. letech evropskou cenu, dnes dožívají. Změnu chystá nový ředitel

20. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Expozice muzea v Písku dostaly v 90. letech evropskou cenu, dnes dožívají. Změnu chystá nový ředitel

Expozice muzea v Písku dostaly v 90. letech evropskou cenu, dnes dožívají. Změnu chystá nový ředitel

20. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Richard Drury hostem Tomáše Pancíře: 60 let existence GASKu a nová stálá expozice

Richard Drury hostem Tomáše Pancíře: 60 let existence GASKu a nová stálá expozice

20. 8. 2024

13 min

Obrázek epizody K věci: Richard Drury hostem Tomáše Pancíře: 60 let existence GASKu a nová stálá expozice

K věci: Richard Drury hostem Tomáše Pancíře: 60 let existence GASKu a nová stálá expozice

20. 8. 2024

13 min

Obrázek epizody Postižení mi nezlomilo mysl ani duši. Pomohla mi přísná výchova rodičů. Zrcadlo Ivety Peškové

Postižení mi nezlomilo mysl ani duši. Pomohla mi přísná výchova rodičů. Zrcadlo Ivety Peškové

20. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody 43: Mirai, Sebastian 🥊 a českej Brad Pitt v záchrance 🚑

43: Mirai, Sebastian 🥊 a českej Brad Pitt v záchrance 🚑

20. 8. 2024

19 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Spousta herců nechce být trapných, ale někteří si v tom libujeme, říká herec a komik Tomáš Měcháček

Host Lucie Výborné: Spousta herců nechce být trapných, ale někteří si v tom libujeme, říká herec a komik Tomáš Měcháček

20. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Spousta herců nechce být trapná, ale někteří si v tom libujeme, říká herec a komik Tomáš Měcháček

Host Lucie Výborné: Spousta herců nechce být trapná, ale někteří si v tom libujeme, říká herec a komik Tomáš Měcháček

20. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody ArtCafé: Respektovat historii a snažit se udržet svět svobodným

ArtCafé: Respektovat historii a snažit se udržet svět svobodným

20. 8. 2024

43 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Marek Skřivánek: Průvodce, který vrací Jihlavě její příběhy

Dobré dopoledne: Marek Skřivánek: Průvodce, který vrací Jihlavě její příběhy

20. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody How to end malaria once and for all | Abdoulaye Diabaté

How to end malaria once and for all | Abdoulaye Diabaté

20. 8. 2024

13 min

Obrázek epizody Spousta herců nechce být trapná, ale někteří si v tom libujeme, říká herec a komik Tomáš Měcháček

Spousta herců nechce být trapná, ale někteří si v tom libujeme, říká herec a komik Tomáš Měcháček

20. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody Do dospělosti bez násilí. Co si s sebou nesou děti, které v rodině zažily nějakou formu násilí, nebo traumatu? S Jaroslavou Chaloupkovou z organizace acorus.

Do dospělosti bez násilí. Co si s sebou nesou děti, které v rodině zažily nějakou formu násilí, nebo traumatu? S Jaroslavou Chaloupkovou z organizace acorus.

20. 8. 2024

35 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Toxickému člověku nemůžete porozumět. Nesnažte se o to a utněte kontakt, radí psychoterapeutka

Zdravíčko: Toxickému člověku nemůžete porozumět. Nesnažte se o to a utněte kontakt, radí psychoterapeutka

20. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody O více než 23 000 květin se starají zahradníci Fakultní nemocnice Plzeň

O více než 23 000 květin se starají zahradníci Fakultní nemocnice Plzeň

20. 8. 2024

4 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kominíka radši volejte v létě. I když můžete čistit i svépomocí, jednou ročně by měl váš komín vidět

Hobby magazín: Kominíka radši volejte v létě. I když můžete čistit i svépomocí, jednou ročně by měl váš komín vidět

20. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kominíka radši volejte v létě. I když můžete čistit i svépomocí, jednou ročně by měl váš komín vidět

Hobby magazín: Kominíka radši volejte v létě. I když můžete čistit i svépomocí, jednou ročně by měl váš komín vidět

20. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Fotbalové Slavii jsem složil hymnu, kterou hrají už 30 let, těší hudebníka Karla Vágnera

Alex a host: Fotbalové Slavii jsem složil hymnu, kterou hrají už 30 let, těší hudebníka Karla Vágnera

20. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Radioporadna: MUDr. Kateřina Javorská: Úžeh nebo úpal jsou stavy, kdy si tělo už řekne dost, už je na mě moc teplo

Radioporadna: MUDr. Kateřina Javorská: Úžeh nebo úpal jsou stavy, kdy si tělo už řekne dost, už je na mě moc teplo

20. 8. 2024

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Saša Rašilov: Hraju, protože to mám rád. Tuhle profesi je třeba dělat s chutí

Blízká setkání: Herec Saša Rašilov: Hraju, protože to mám rád. Tuhle profesi je třeba dělat s chutí

20. 8. 2024

29 min