Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hobby magazín: Kominíka radši volejte v létě. I když můžete čistit i svépomocí, jednou ročně by měl váš komín vidět

Hobby magazín: Kominíka radši volejte v létě. I když můžete čistit i svépomocí, jednou ročně by měl váš komín vidět

20. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kominíka radši volejte v létě. I když můžete čistit i svépomocí, jednou ročně by měl váš komín vidět

Hobby magazín: Kominíka radši volejte v létě. I když můžete čistit i svépomocí, jednou ročně by měl váš komín vidět

20. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Fotbalové Slavii jsem složil hymnu, kterou hrají už 30 let, těší hudebníka Karla Vágnera

Alex a host: Fotbalové Slavii jsem složil hymnu, kterou hrají už 30 let, těší hudebníka Karla Vágnera

20. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Radioporadna: MUDr. Kateřina Javorská: Úžeh nebo úpal jsou stavy, kdy si tělo už řekne dost, už je na mě moc teplo

Radioporadna: MUDr. Kateřina Javorská: Úžeh nebo úpal jsou stavy, kdy si tělo už řekne dost, už je na mě moc teplo

20. 8. 2024

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Saša Rašilov: Hraju, protože to mám rád. Tuhle profesi je třeba dělat s chutí

Blízká setkání: Herec Saša Rašilov: Hraju, protože to mám rád. Tuhle profesi je třeba dělat s chutí

20. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Saša Rašilov: Hraju, protože to mám rád. Tuhle profesi je třeba dělat s chutí

Blízká setkání: Herec Saša Rašilov: Hraju, protože to mám rád. Tuhle profesi je třeba dělat s chutí

20. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Herec Saša Rašilov: Hraju, protože to mám rád. Tuhle profesi je třeba dělat s chutí

Herec Saša Rašilov: Hraju, protože to mám rád. Tuhle profesi je třeba dělat s chutí

20. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 929

Savage Lovecast Episode 929

20. 8. 2024

50 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Muču Kiš zdolán trojicí kluků z Krkonoš. Vůbec nevěděli, že lezou na nejvyšší nepokořenou horu světa

Host ve studiu: Muču Kiš zdolán trojicí kluků z Krkonoš. Vůbec nevěděli, že lezou na nejvyšší nepokořenou horu světa

20. 8. 2024

11 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Největší korouhev v Evropě a zrekonstruovaná kaple: Přijďte objevovat krásy Budišova

Dobré dopoledne: Největší korouhev v Evropě a zrekonstruovaná kaple: Přijďte objevovat krásy Budišova

20. 8. 2024

11 min

Obrázek epizody Interview Plus: Radní: Kodex porušovalo 168 hodin i Události, ty taky zruší?

Interview Plus: Radní: Kodex porušovalo 168 hodin i Události, ty taky zruší?

20. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody True Mysteries of the Internet

True Mysteries of the Internet

20. 8. 2024

47 min

Obrázek epizody Není na světě bylina, aby na něco nebyla

Není na světě bylina, aby na něco nebyla

20. 8. 2024

58 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Filozof: Do invaze měli lidé o SSSR iluze. Jako dnes o Rusku

Osobnost Plus: Filozof: Do invaze měli lidé o SSSR iluze. Jako dnes o Rusku

20. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Carcassonne kolem dokola: Jedna z nejnavštěvovanějších památek otevírá nový okruh pro návštěvníky

Zápisník zahraničních zpravodajů: Carcassonne kolem dokola: Jedna z nejnavštěvovanějších památek otevírá nový okruh pro návštěvníky

20. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Výhodou vyvýšených záhonů je, že šetří vaše záda

Výhodou vyvýšených záhonů je, že šetří vaše záda

20. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Když přijde múza, odřezávám jen to, co tam nemá být. Říká řezbář s motorovou pilou

Když přijde múza, odřezávám jen to, co tam nemá být. Říká řezbář s motorovou pilou

20. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Bývala jsem ostýchavá, psaní mi umožňuje otevřít se světu, říká spisovatelka Alice Horáčková

Vizitka: Bývala jsem ostýchavá, psaní mi umožňuje otevřít se světu, říká spisovatelka Alice Horáčková

20. 8. 2024

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Bývala jsem ostýchavá, psaní mi umožňuje otevřít se světu, říká spisovatelka Alice Horáčková

Vizitka: Bývala jsem ostýchavá, psaní mi umožňuje otevřít se světu, říká spisovatelka Alice Horáčková

20. 8. 2024

46 min

Obrázek epizody Bývala jsem ostýchavá, psaní mi umožňuje otevřít se světu, říká spisovatelka Alice Horáčková

Bývala jsem ostýchavá, psaní mi umožňuje otevřít se světu, říká spisovatelka Alice Horáčková

20. 8. 2024

46 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zákaz zírání v tramvaji? O kampani mluví Nejedlová a Prokop

Pro a proti: Zákaz zírání v tramvaji? O kampani mluví Nejedlová a Prokop

20. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Ten hukvalský zámeček

Ten hukvalský zámeček

20. 8. 2024

7 min

Obrázek epizody Máme hosty: Kunětická hora: Hradozámecká noc ukáže, jak se stavělo, bořilo a nastavovalo

Máme hosty: Kunětická hora: Hradozámecká noc ukáže, jak se stavělo, bořilo a nastavovalo

20. 8. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář: Ke komentování slovenské politiky teď není potřeba satira. Lidé se smějí i zpravodajství

Jak to vidí...: Novinář: Ke komentování slovenské politiky teď není potřeba satira. Lidé se smějí i zpravodajství

20. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Carcassonne kolem dokola: Jedna z nejnavštěvovanějších památek otevírá nový okruh pro návštěvníky

Carcassonne kolem dokola: Jedna z nejnavštěvovanějších památek otevírá nový okruh pro návštěvníky

20. 8. 2024

3 min