Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Martin Písařík: Jsem tak trochu všechno. A to mě trápí, přiznává herec, hudebník a moderátor

Blízká setkání: Martin Písařík: Jsem tak trochu všechno. A to mě trápí, přiznává herec, hudebník a moderátor

29. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Martin Písařík: Jsem tak trochu všechno. A to mě trápí, přiznává herec, hudebník a moderátor

Martin Písařík: Jsem tak trochu všechno. A to mě trápí, přiznává herec, hudebník a moderátor

29. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Karel Janeček: Mozek, Emoce, Hudba, Sport #24

Karel Janeček: Mozek, Emoce, Hudba, Sport #24

29. 8. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Čeští hasiči lezci jsou nejlepší na světě! V Belgii zdolali i Atomium a ovládli soutěž Grimpday

Host ve studiu: Čeští hasiči lezci jsou nejlepší na světě! V Belgii zdolali i Atomium a ovládli soutěž Grimpday

29. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Co mu pomohlo skoncovat se závislostí na alkoholu? Klíště, manželka a běh

Radioporadna: Co mu pomohlo skoncovat se závislostí na alkoholu? Klíště, manželka a běh

29. 8. 2024

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Co mu pomohlo skoncovat se závislostí na alkoholu? Klíště, manželka a běh

Radioporadna: Co mu pomohlo skoncovat se závislostí na alkoholu? Klíště, manželka a běh

29. 8. 2024

19 min

Obrázek epizody How Bomb Disposal Works

How Bomb Disposal Works

29. 8. 2024

47 min

Obrázek epizody Petra Soukupová o vzniku Police Symphony Orchestra a dokumentu o PSO, který právě přichází do kin

Petra Soukupová o vzniku Police Symphony Orchestra a dokumentu o PSO, který právě přichází do kin

29. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Dobráci jako tmel. I ve Volči se hasiči podílejí na spoustě akcí

Máme hosty: Dobráci jako tmel. I ve Volči se hasiči podílejí na spoustě akcí

29. 8. 2024

9 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kolář: NATO nestačí, musíme demokratický svět víc spojit

Osobnost Plus: Kolář: NATO nestačí, musíme demokratický svět víc spojit

29. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Lékárna: Syndrom diabetické nohy

Lékárna: Syndrom diabetické nohy

29. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Fukal o lásce k Jablonci, odchodu ze Sparty, úspěšných štacích v Bundeslize, ale i hlavičkování

Desítka Pavla Horvátha: Fukal o lásce k Jablonci, odchodu ze Sparty, úspěšných štacích v Bundeslize, ale i hlavičkování

29. 8. 2024

53 min

Obrázek epizody V obci se stejným názvem jako evropské velkoměsto nabízí stejně oblíbené pohoštění

V obci se stejným názvem jako evropské velkoměsto nabízí stejně oblíbené pohoštění

29. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Skladatelka Bára Zmeková: Napsat hit jsem zkusila. Je to něco jiného než vzít emoci a obalit hudbou

Skladatelka Bára Zmeková: Napsat hit jsem zkusila. Je to něco jiného než vzít emoci a obalit hudbou

29. 8. 2024

40 min

Obrázek epizody Jak by vypadal bookstagram Boženy Němcové?

Jak by vypadal bookstagram Boženy Němcové?

29. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Nocleh se psem na hřebenech? V Nízkých Tatrách vás ubytují v provoněném dřevníku

Zápisník zahraničních zpravodajů: Nocleh se psem na hřebenech? V Nízkých Tatrách vás ubytují v provoněném dřevníku

29. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Pouze 6 eurokomisařek? Nezaostáváme, tvrdí europoslankyně

Pro a proti: Pouze 6 eurokomisařek? Nezaostáváme, tvrdí europoslankyně

29. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Káznice s Davidem Oplatkem, Lucií Grulichovou a Pavlem Strašákem

Káznice s Davidem Oplatkem, Lucií Grulichovou a Pavlem Strašákem

29. 8. 2024

40 min

Obrázek epizody N. Karráová: „Nevěříme influencerům, ale dáme na osobní doporučení.“

N. Karráová: „Nevěříme influencerům, ale dáme na osobní doporučení.“

29. 8. 2024

45 min

Obrázek epizody Alena Zemančíková: Stará jabloň

Alena Zemančíková: Stará jabloň

29. 8. 2024

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Válka na Západním břehu by byla horší než Gaza. Přesto se Izrael staví k teroru laxně

Jak to vidí...: Analytik: Válka na Západním břehu by byla horší než Gaza. Přesto se Izrael staví k teroru laxně

29. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Chcete koupit nemovitost v zahraničí? Toto byste měli vědět!

Chcete koupit nemovitost v zahraničí? Toto byste měli vědět!

29. 8. 2024

38 min

Obrázek epizody Po čuni! Co Čech, to majitel e-shopu? Tomáš Schwarz o Vánocích v srpnu i pilotování letadla

Po čuni! Co Čech, to majitel e-shopu? Tomáš Schwarz o Vánocích v srpnu i pilotování letadla

29. 8. 2024

38 min

Obrázek epizody Nocleh se psem na hřebenech? V Nízkých Tatrách vás ubytují v provoněném dřevníku

Nocleh se psem na hřebenech? V Nízkých Tatrách vás ubytují v provoněném dřevníku

29. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody e14: kvír folklór

e14: kvír folklór

29. 8. 2024

53 min