Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Začíná Dvořákova Praha. Špičkoví interpreti, oslava české hudby i open air Mahler

Mozaika: Začíná Dvořákova Praha. Špičkoví interpreti, oslava české hudby i open air Mahler

6. 9. 2024

13 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Při psaní někdy křičím. Na meziválečnou střední Evropu se dívám se závistí, přiznává Miloš Doležal

Host Lucie Výborné: Při psaní někdy křičím. Na meziválečnou střední Evropu se dívám se závistí, přiznává Miloš Doležal

6. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Při psaní někdy křičím. Na meziválečnou střední Evropu se dívám se závistí, přiznává Miloš Doležal

Host Lucie Výborné: Při psaní někdy křičím. Na meziválečnou střední Evropu se dívám se závistí, přiznává Miloš Doležal

6. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Při psaní někdy křičím. Na meziválečnou střední Evropu se dívám se závistí, přiznává Miloš Doležal

Při psaní někdy křičím. Na meziválečnou střední Evropu se dívám se závistí, přiznává Miloš Doležal

6. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herec Viktor Zavadil: Můj oblíbený pozdrav zní „čoudy z boudy“

Brambora s vejcem: Herec Viktor Zavadil: Můj oblíbený pozdrav zní „čoudy z boudy“

6. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Interview Plus: Krupař: Na frontě dochází lidé a teď i běžná munice

Interview Plus: Krupař: Na frontě dochází lidé a teď i běžná munice

6. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Ve filmu není drama potřeba, stačí přeladit naši citlivost, říká režisér Martin Pavol Repka

Vizitka: Ve filmu není drama potřeba, stačí přeladit naši citlivost, říká režisér Martin Pavol Repka

6. 9. 2024

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Ve filmu není drama potřeba, stačí přeladit naši citlivost, říká režisér Martin Pavol Repka

Vizitka: Ve filmu není drama potřeba, stačí přeladit naši citlivost, říká režisér Martin Pavol Repka

6. 9. 2024

5 min

Obrázek epizody 29. NESPOUTANÁ POLITIKA: Bezpečnostní fórum v Praze - Globsec 2024

29. NESPOUTANÁ POLITIKA: Bezpečnostní fórum v Praze - Globsec 2024

6. 9. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody Proč Česko hází klacky pod nohy nejzranitelnějším uprchlíkům

Proč Česko hází klacky pod nohy nejzranitelnějším uprchlíkům

6. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Zdeněk Troška nás pozval do Hoštic a vzpomínal nejen na Slunce seno…

Zdeněk Troška nás pozval do Hoštic a vzpomínal nejen na Slunce seno…

6. 9. 2024

29 min

Obrázek epizody Mozaika: Chopin je na dobrou noc, zato Ukolébavka od Skoumala je noční můrou, říká o debutovém albu Čmejla

Mozaika: Chopin je na dobrou noc, zato Ukolébavka od Skoumala je noční můrou, říká o debutovém albu Čmejla

6. 9. 2024

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Díky příběhům pamětníků si uvědomuju, jak dobře se mám, přiznává spisovatelka Wilková

Blízká setkání: Díky příběhům pamětníků si uvědomuju, jak dobře se mám, přiznává spisovatelka Wilková

6. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Díky příběhům pamětníků si uvědomuju, jak dobře se mám, přiznává spisovatelka Wilková

Blízká setkání: Díky příběhům pamětníků si uvědomuju, jak dobře se mám, přiznává spisovatelka Wilková

6. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Díky příběhům pamětníků si uvědomuju, jak dobře se mám, přiznává spisovatelka Wilková

Díky příběhům pamětníků si uvědomuju, jak dobře se mám, přiznává spisovatelka Wilková

6. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Zahrádkářské tipy: Až začne v září teplota půdy klesat, vysadíme nové jahodníky

Zahrádkářské tipy: Až začne v září teplota půdy klesat, vysadíme nové jahodníky

6. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody V polenském útulku čeká na nového pána francouzský buldoček s rodokmenem. Potřebuje převýchovu

V polenském útulku čeká na nového pána francouzský buldoček s rodokmenem. Potřebuje převýchovu

6. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Od Pradědu na Hanou: Dvojice Svatých vod v Cholině patří k fenoménům zdejší krajiny

Od Pradědu na Hanou: Dvojice Svatých vod v Cholině patří k fenoménům zdejší krajiny

6. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Fenway Park je pro obyvatele Bostonu víc než jen baseballový stadion. Žije a dýchá s městem

Fenway Park je pro obyvatele Bostonu víc než jen baseballový stadion. Žije a dýchá s městem

6. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Konzervace potravin. Máme se konzervám vyhýbat? Proč vydrží tak dlouho?

Jezte, ať vám to sluší: Konzervace potravin. Máme se konzervám vyhýbat? Proč vydrží tak dlouho?

6. 9. 2024

8 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Konzervace potravin. Máme se konzervám vyhýbat? Proč vydrží tak dlouho?

Jezte, ať vám to sluší: Konzervace potravin. Máme se konzervám vyhýbat? Proč vydrží tak dlouho?

6. 9. 2024

8 min

Obrázek epizody Stanjura představil návrh rozpočtu na příští rok. Spokojený nemůže být nikdo

Stanjura představil návrh rozpočtu na příští rok. Spokojený nemůže být nikdo

6. 9. 2024

55 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička: Státní rozpočet prověří koalici. Žádná strana ale nemá tak navrch, aby ho nepodpořila

Jak to vidí...: Analytička: Státní rozpočet prověří koalici. Žádná strana ale nemá tak navrch, aby ho nepodpořila

6. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Fenway Park je pro obyvatele Bostonu víc než jen baseballový stadion. Žije a dýchá s městem

Zápisník zahraničních zpravodajů: Fenway Park je pro obyvatele Bostonu víc než jen baseballový stadion. Žije a dýchá s městem

6. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Moment 178: They're Lying To About Low Fat Foods, THIS Is What They're Doing!: Tim Spector

Moment 178: They're Lying To About Low Fat Foods, THIS Is What They're Doing!: Tim Spector

6. 9. 2024

9 min