Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 46. díl - Umění zpomalení: Jak se vymanit z tlaku a najít klid

46. díl - Umění zpomalení: Jak se vymanit z tlaku a najít klid

7. 9. 2024

10 min

Obrázek epizody Trapnost mi vůbec nevadí, dokonce ji vyhledávám, říká influencerka Natálie Schejbalová

Trapnost mi vůbec nevadí, dokonce ji vyhledávám, říká influencerka Natálie Schejbalová

7. 9. 2024

16 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Trapnost mi vůbec nevadí, dokonce ji vyhledávám, říká influencerka Natálie Schejbalová

Host Lenky Vahalové: Trapnost mi vůbec nevadí, dokonce ji vyhledávám, říká influencerka Natálie Schejbalová

7. 9. 2024

16 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Česká škola je spíše míchaný salát, bilingvní výuka otevírá dětem nový svět, tvrdí odborník

Host Radiožurnálu: Česká škola je spíše míchaný salát, bilingvní výuka otevírá dětem nový svět, tvrdí odborník

7. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Česká škola je spíše míchaný salát, bilingvní výuka otevírá dětem nový svět, tvrdí odborník

Česká škola je spíše míchaný salát, bilingvní výuka otevírá dětem nový svět, tvrdí odborník

7. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Selects: How Futurology Works

Selects: How Futurology Works

7. 9. 2024

39 min

Obrázek epizody Epizoda 48 - Města v okolí Osla: Sarpsborg a Halden

Epizoda 48 - Města v okolí Osla: Sarpsborg a Halden

7. 9. 2024

17 min

Obrázek epizody 127 - Můj nový YouTube vlog, klub mladých chemiků, atd. (4.-6.9. 2024)

127 - Můj nový YouTube vlog, klub mladých chemiků, atd. (4.-6.9. 2024)

7. 9. 2024

13 min

Obrázek epizody Fotografku Zuzanu Mináčovou uhranul svět kinematografie

Fotografku Zuzanu Mináčovou uhranul svět kinematografie

7. 9. 2024

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Fotografku Zuzanu Mináčovou uhranul svět kinematografie

Stříbrný vítr: Fotografku Zuzanu Mináčovou uhranul svět kinematografie

7. 9. 2024

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Fotografku Zuzanu Mináčovou uhranul svět kinematografie

Stříbrný vítr: Fotografku Zuzanu Mináčovou uhranul svět kinematografie

7. 9. 2024

42 min

Obrázek epizody Je to tady! Knižní sezóna začíná!

Je to tady! Knižní sezóna začíná!

7. 9. 2024

39 min

Obrázek epizody Jára Cimrman

Jára Cimrman

7. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody 2.5M Q&A - Naval Ravikant, Quitting Alcohol & Having Kids - #835

2.5M Q&A - Naval Ravikant, Quitting Alcohol & Having Kids - #835

7. 9. 2024

1 hod 24 min

Obrázek epizody HRAJEME MINECRAFT S PŘÁTELI Z DEBATNÍHO KLUBU (odkaz v popisku)

HRAJEME MINECRAFT S PŘÁTELI Z DEBATNÍHO KLUBU (odkaz v popisku)

7. 9. 2024

2 hod 24 min

Obrázek epizody Urza v Domu Svobodného přístavu o sebeřízení, červenec 2024

Urza v Domu Svobodného přístavu o sebeřízení, červenec 2024

7. 9. 2024

1 hod 12 min

Obrázek epizody Hovory: Bolest můžete vnímat katastroficky, nebo jako sebepoznání, říká fyzioterapeut Kolář

Hovory: Bolest můžete vnímat katastroficky, nebo jako sebepoznání, říká fyzioterapeut Kolář

6. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody #3 Češi, noste holinky!

#3 Češi, noste holinky!

6. 9. 2024

57 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Lucie Nestrašilová a její nový podcast HOKEJOVÁ MÁMA

Klub Rádia Junior: Lucie Nestrašilová a její nový podcast HOKEJOVÁ MÁMA

6. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody #382 — The Eye of Nature

#382 — The Eye of Nature

6. 9. 2024

39 min

Obrázek epizody K-TOWN Podcast #28: Začátky K-Popu

K-TOWN Podcast #28: Začátky K-Popu

6. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody To, co se děje za zavřenými dveřmi bytů, je někdy hrůzostrašné, upozorňuje herečka Věra Hlaváčková

To, co se děje za zavřenými dveřmi bytů, je někdy hrůzostrašné, upozorňuje herečka Věra Hlaváčková

6. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody To, co se děje za zavřenými dveřmi bytů, je někdy hrůzostrašné, upozorňuje herečka Věra Hlaváčková

To, co se děje za zavřenými dveřmi bytů, je někdy hrůzostrašné, upozorňuje herečka Věra Hlaváčková

6. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Rodičům jsme o prázdninách pomohli. Zájem o letní školku byl obrovský, říká ředitel Petr Karvánek

K věci Štěpánky Duchkové: Rodičům jsme o prázdninách pomohli. Zájem o letní školku byl obrovský, říká ředitel Petr Karvánek

6. 9. 2024

11 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Je důležité, aby se Rusko nenadechlo tak, jako po Krymu, říká po návštěvě Lvova Pekarová Adamová

Dvacet minut Radiožurnálu: Je důležité, aby se Rusko nenadechlo tak, jako po Krymu, říká po návštěvě Lvova Pekarová Adamová

6. 9. 2024

23 min