Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Karel Havlíček: Evropa se vzpamatuje až po velkém nárazu do zdi. Tlačit na Brusel musí velký byznys

Karel Havlíček: Evropa se vzpamatuje až po velkém nárazu do zdi. Tlačit na Brusel musí velký byznys

12. 9. 2024

47 min

Obrázek epizody Kyle Chayka: Algorithms flatten culture and limit our perception of it

Kyle Chayka: Algorithms flatten culture and limit our perception of it

12. 9. 2024

57 min

Obrázek epizody Proč ve vztazích i v životě neprožíváme to, co si přejeme?

Proč ve vztazích i v životě neprožíváme to, co si přejeme?

12. 9. 2024

7 min

Obrázek epizody Jak obnovit vztah a vyhnout se rozchodu? A jde to vůbec?

Jak obnovit vztah a vyhnout se rozchodu? A jde to vůbec?

12. 9. 2024

35 min

Obrázek epizody Vlna: O penězích máme strach mluvit, bojíme se soudů ostatních lidí, říká influencerka

Vlna: O penězích máme strach mluvit, bojíme se soudů ostatních lidí, říká influencerka

12. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Vlna: Životní minimum mi ukázalo, kolik věcí nepotřebuju, říká influencerka. Žila měsíc za 4 860 korun

Vlna: Životní minimum mi ukázalo, kolik věcí nepotřebuju, říká influencerka. Žila měsíc za 4 860 korun

12. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak můžeme zlepšit intimní život ve vztahu?

Jak můžeme zlepšit intimní život ve vztahu?

12. 9. 2024

18 min

Obrázek epizody České slovo (češki) - 12.09.2024.

České slovo (češki) - 12.09.2024.

12. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Tomáš Hučko a Michaela Hučko Pašteková vs. ohrožení kultury na Slovensku // RANT Prostoru #54

Tomáš Hučko a Michaela Hučko Pašteková vs. ohrožení kultury na Slovensku // RANT Prostoru #54

12. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Ledvinové kameny vznikají kombinací řady příčin, svoji roli hraje strava i možné genetické dispozice

Radioporadna: Ledvinové kameny vznikají kombinací řady příčin, svoji roli hraje strava i možné genetické dispozice

12. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Nazgûlové - celý příběh nejmocnějších Sauronových služebníků | Pán prstenů

Nazgûlové - celý příběh nejmocnějších Sauronových služebníků | Pán prstenů

12. 9. 2024

42 min

Obrázek epizody Alex a host: Z lidí, co mi vyčítali, že zpívám jen o lásce, už si nic nedělám, říká Jakub Smolík a chystá Tour 65

Alex a host: Z lidí, co mi vyčítali, že zpívám jen o lásce, už si nic nedělám, říká Jakub Smolík a chystá Tour 65

12. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kořeněné kuličky kaprům chutnají. Chce to ale správnou příchuť. Je libo citrus nebo tlející maso?

Hobby magazín: Kořeněné kuličky kaprům chutnají. Chce to ale správnou příchuť. Je libo citrus nebo tlející maso?

12. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Stárnutí obyvatel, odliv mladých lidí i přístupnost zdravotní péče. Čemu čelí Moravskoslezský kraj?

Speciál Radiožurnálu: Stárnutí obyvatel, odliv mladých lidí i přístupnost zdravotní péče. Čemu čelí Moravskoslezský kraj?

12. 9. 2024

49 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Petr Kaluža je českým porotcem soutěže World Beer Awards: Pivo je úžasné, zaujme všechny vaše smysly

Host ve studiu: Petr Kaluža je českým porotcem soutěže World Beer Awards: Pivo je úžasné, zaujme všechny vaše smysly

12. 9. 2024

11 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Uvažujete o psím kamarádovi? Na co se připravit vám poradí Miluše Maskulanisová

Host Dopoledního expresu: Uvažujete o psím kamarádovi? Na co se připravit vám poradí Miluše Maskulanisová

12. 9. 2024

17 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Za každou hodinu vytrvalostního běhu 12 kostek cukru. Při běhu pomůže i lák z okurek, radí biochemik

Host Lucie Výborné: Za každou hodinu vytrvalostního běhu 12 kostek cukru. Při běhu pomůže i lák z okurek, radí biochemik

12. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Za každou hodinu vytrvalostního běhu 12 kostek cukru. Při běhu pomůže i lák z okurek, radí biochemik

Host Lucie Výborné: Za každou hodinu vytrvalostního běhu 12 kostek cukru. Při běhu pomůže i lák z okurek, radí biochemik

12. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Za každou hodinu vytrvalostního běhu 12 kostek cukru. Při běhu pomůže i lák z okurek, radí biochemik

Za každou hodinu vytrvalostního běhu 12 kostek cukru. Při běhu pomůže i lák z okurek, radí biochemik

12. 9. 2024

31 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Přilba je nutnost. Šokovalo mě, kolik jsem při nedělním švihu potkal cyklistů bez ní, říká Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Přilba je nutnost. Šokovalo mě, kolik jsem při nedělním švihu potkal cyklistů bez ní, říká Ježek

12. 9. 2024

49 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hrozí bleskové povodně, varuje šéf ČHMÚ

Interview Plus: Hrozí bleskové povodně, varuje šéf ČHMÚ

12. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Covidové příběhy

Covidové příběhy

12. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politolog: Krajské volby nahlodávají jednotu vlády

Osobnost Plus: Politolog: Krajské volby nahlodávají jednotu vlády

12. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jen pár vteřin stačí, abyste viděli ostře a bez brýlí. Laserové operace očima zkušeného oftalmologa

Radioporadna: Jen pár vteřin stačí, abyste viděli ostře a bez brýlí. Laserové operace očima zkušeného oftalmologa

12. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudba je pro všechny. Nepřišlo mi fér nemít stejnou startovací čáru, říká k pomoci dětem Pokáč

Blízká setkání: Hudba je pro všechny. Nepřišlo mi fér nemít stejnou startovací čáru, říká k pomoci dětem Pokáč

12. 9. 2024

30 min