Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politolog: Krajské volby nahlodávají jednotu vlády

Osobnost Plus: Politolog: Krajské volby nahlodávají jednotu vlády

12. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jen pár vteřin stačí, abyste viděli ostře a bez brýlí. Laserové operace očima zkušeného oftalmologa

Radioporadna: Jen pár vteřin stačí, abyste viděli ostře a bez brýlí. Laserové operace očima zkušeného oftalmologa

12. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudba je pro všechny. Nepřišlo mi fér nemít stejnou startovací čáru, říká k pomoci dětem Pokáč

Blízká setkání: Hudba je pro všechny. Nepřišlo mi fér nemít stejnou startovací čáru, říká k pomoci dětem Pokáč

12. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudba je pro všechny. Nepřišlo mi fér nemít stejnou startovací čáru, říká k pomoci dětem Pokáč

Blízká setkání: Hudba je pro všechny. Nepřišlo mi fér nemít stejnou startovací čáru, říká k pomoci dětem Pokáč

12. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Hudba je pro všechny. Nepřišlo mi fér nemít stejnou startovací čáru, říká k pomoci dětem Pokáč

Hudba je pro všechny. Nepřišlo mi fér nemít stejnou startovací čáru, říká k pomoci dětem Pokáč

12. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Celebration Florida: The Story of a Utopia that Never Was

Celebration Florida: The Story of a Utopia that Never Was

12. 9. 2024

52 min

Obrázek epizody Mistrovská replika svatováclavské koruny je vyrobená z pozlaceného stříbra

Mistrovská replika svatováclavské koruny je vyrobená z pozlaceného stříbra

12. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Hyperaktivní děti mají spoustu darů a potenciálu. Jsou neskutečně šikovné na věci, které je zajímají

Radioporadna: Hyperaktivní děti mají spoustu darů a potenciálu. Jsou neskutečně šikovné na věci, které je zajímají

12. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody GS Talks #38 Petr Uhlík: Byl jsem buddhista i pankáč. Oblečení mě definovalo

GS Talks #38 Petr Uhlík: Byl jsem buddhista i pankáč. Oblečení mě definovalo

12. 9. 2024

59 min

Obrázek epizody Fosilní impérium Sparta. Sportwashing jako byznys

Fosilní impérium Sparta. Sportwashing jako byznys

12. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody Fosilní impérium Sparta. Sportwashing jako byznys

Fosilní impérium Sparta. Sportwashing jako byznys

12. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody Lékárna: Onemocnění a léčba nádorů slinivky, jater, žlučových cest

Lékárna: Onemocnění a léčba nádorů slinivky, jater, žlučových cest

12. 9. 2024

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Rozdrobení honiteb nepomůže, tvrdí Svaz měst a obcí

Pro a proti: Rozdrobení honiteb nepomůže, tvrdí Svaz měst a obcí

12. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Prošel jsem si ve fotbale úplně vším. Zkušenosti z něj využívám i v osobním životě, říká Gabriel

Desítka Pavla Horvátha: Prošel jsem si ve fotbale úplně vším. Zkušenosti z něj využívám i v osobním životě, říká Gabriel

12. 9. 2024

53 min

Obrázek epizody Houpačky: Někdo se nás snaží přesvědčit, že školy nejsou bezpečné. Chceme tím děti provést, vaříme ale z vody

Houpačky: Někdo se nás snaží přesvědčit, že školy nejsou bezpečné. Chceme tím děti provést, vaříme ale z vody

12. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Houpačky: Někdo se nás snaží přesvědčit, že školy nejsou bezpečné. Chceme tím děti provést, vaříme ale z vody

Houpačky: Někdo se nás snaží přesvědčit, že školy nejsou bezpečné. Chceme tím děti provést, vaříme ale z vody

12. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Od Pradědu na Hanou: Pivovar v Kokorech prý vařil až do roku 1901 jen černé pivo, zato však vynikající

Od Pradědu na Hanou: Pivovar v Kokorech prý vařil až do roku 1901 jen černé pivo, zato však vynikající

12. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Lesy nejsou jenom dřevo

Lesy nejsou jenom dřevo

12. 9. 2024

5 min

Obrázek epizody Skupina Holki slaví 25 let na scéně: Dohromady mají šest muzikálních dětí a věnují se prestižním profesím

Skupina Holki slaví 25 let na scéně: Dohromady mají šest muzikálních dětí a věnují se prestižním profesím

12. 9. 2024

37 min

Obrázek epizody Krajně literární: Jindřich Šimon Baar

Krajně literární: Jindřich Šimon Baar

12. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Jindřich Bálek hodnotí open air rekonstrukci premiéry Symfonie číslo 7 Gustava Mahlera

Mozaika: Jindřich Bálek hodnotí open air rekonstrukci premiéry Symfonie číslo 7 Gustava Mahlera

12. 9. 2024

6 min

Obrázek epizody Máme hosty: Kalyna v Pardubicích dál pomáhá Ukrajincům. Chce, aby byli samostatní a rozuměli si s Čechy

Máme hosty: Kalyna v Pardubicích dál pomáhá Ukrajincům. Chce, aby byli samostatní a rozuměli si s Čechy

12. 9. 2024

7 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista: Na vlně populismu jede Trump i Harrisová. Souboj můžou rozhodnout lokální témata

Jak to vidí...: Amerikanista: Na vlně populismu jede Trump i Harrisová. Souboj můžou rozhodnout lokální témata

12. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Chvíli loď, chvíli ponorka. Hydronaut je jedinečný pomocník v přípravách na pobyt Čecha ve vesmíru

Magazín Experiment: Chvíli loď, chvíli ponorka. Hydronaut je jedinečný pomocník v přípravách na pobyt Čecha ve vesmíru

12. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Baskicko: země mezi horami a oceánem

Baskicko: země mezi horami a oceánem

12. 9. 2024

46 min