Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Patřil k nejúspěšnějším stíhacím pilotům bitvy o Británii, v Česku je Josef František téměř neznámý

Patřil k nejúspěšnějším stíhacím pilotům bitvy o Británii, v Česku je Josef František téměř neznámý

16. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Michal Špína: Kde všude se bude tančit zítra?

Michal Špína: Kde všude se bude tančit zítra?

16. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hlas jsem zdědil po otci. Bez rozechvění nestojí výkon za nic, ohlíží se za kariérou hlasatele Rosák

Host Lucie Výborné: Hlas jsem zdědil po otci. Bez rozechvění nestojí výkon za nic, ohlíží se za kariérou hlasatele Rosák

16. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hlas jsem zdědil po otci. Bez rozechvění nestojí výkon za nic, ohlíží se za kariérou hlasatele Rosák

Host Lucie Výborné: Hlas jsem zdědil po otci. Bez rozechvění nestojí výkon za nic, ohlíží se za kariérou hlasatele Rosák

16. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Hlas jsem zdědil po otci. Bez rozechvění nestojí výkon za nic, ohlíží se za kariérou hlasatele Rosák

Hlas jsem zdědil po otci. Bez rozechvění nestojí výkon za nic, ohlíží se za kariérou hlasatele Rosák

16. 10. 2024

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Uhlík o podcastu Odcizení: Nechtěl jsem ztvárnit gaye stereotypně

Blízká setkání: Herec Petr Uhlík o podcastu Odcizení: Nechtěl jsem ztvárnit gaye stereotypně

16. 10. 2024

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Uhlík o podcastu Odcizení: Nechtěl jsem ztvárnit gaye stereotypně

Blízká setkání: Herec Petr Uhlík o podcastu Odcizení: Nechtěl jsem ztvárnit gaye stereotypně

16. 10. 2024

32 min

Obrázek epizody Herec Petr Uhlík o podcastu Odcizení: Nechtěl jsem ztvárnit gaye stereotypně

Herec Petr Uhlík o podcastu Odcizení: Nechtěl jsem ztvárnit gaye stereotypně

16. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Příběh drobného hudebního nástroje a velkého hráče. Setkání s Radimem Zenklem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Příběh drobného hudebního nástroje a velkého hráče. Setkání s Radimem Zenklem

16. 10. 2024

21 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Z bronzového souboje jsem byl odvařený ještě 14 dní, líčil olympijské momenty šermíř Jakub Jurka

Větrník - Host ve studiu: Z bronzového souboje jsem byl odvařený ještě 14 dní, líčil olympijské momenty šermíř Jakub Jurka

16. 10. 2024

34 min

Obrázek epizody Vizitka: Iva Moberg z Divadla NIE: Jako perfomeři se snažíme být totálně přítomní

Vizitka: Iva Moberg z Divadla NIE: Jako perfomeři se snažíme být totálně přítomní

16. 10. 2024

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Iva Moberg z Divadla NIE: Jako perfomeři se snažíme být totálně přítomní

Vizitka: Iva Moberg z Divadla NIE: Jako perfomeři se snažíme být totálně přítomní

16. 10. 2024

45 min

Obrázek epizody #23 Lubomíra Závodská a čínština, pedagogika a žurnalistika

#23 Lubomíra Závodská a čínština, pedagogika a žurnalistika

16. 10. 2024

34 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Miloslav Mejzlík vzpomíná: Antonio Banderas s námi chodil na pivo a na tlačenku

Na pohovce Jožky Kubáníka: Miloslav Mejzlík vzpomíná: Antonio Banderas s námi chodil na pivo a na tlačenku

16. 10. 2024

34 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Miloslav Mejzlík vzpomíná: Antonio Banderas s námi chodil na pivo a na tlačenku

Na pohovce Jožky Kubáníka: Miloslav Mejzlík vzpomíná: Antonio Banderas s námi chodil na pivo a na tlačenku

16. 10. 2024

34 min

Obrázek epizody Radioporadna: Covid už připomíná běžné respirační onemocnění. Očkování funguje, tvrdí praktická lékařka

Radioporadna: Covid už připomíná běžné respirační onemocnění. Očkování funguje, tvrdí praktická lékařka

16. 10. 2024

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Covid už připomíná běžné respirační onemocnění. Očkování funguje, tvrdí praktická lékařka

Radioporadna: Covid už připomíná běžné respirační onemocnění. Očkování funguje, tvrdí praktická lékařka

16. 10. 2024

20 min

Obrázek epizody s5e9: Clawdering není škrábaní! Znovuobjavte v sebe vášeň

s5e9: Clawdering není škrábaní! Znovuobjavte v sebe vášeň

16. 10. 2024

49 min

Obrázek epizody Lukáš Karas: Víra, Spiritualita, Dobrovolnictví, Stín Osobnosti #29

Lukáš Karas: Víra, Spiritualita, Dobrovolnictví, Stín Osobnosti #29

16. 10. 2024

1 hod 45 min

Obrázek epizody Short Stuff: Redacted!

Short Stuff: Redacted!

16. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody První pomoc. I ta poslední - Záchranář a básník Matěj - ,,Samota zabíjí"

První pomoc. I ta poslední - Záchranář a básník Matěj - ,,Samota zabíjí"

16. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Máme hosty: Flamenco si zatancujete podle nálady. A nepotřebujete nikoho do páru

Máme hosty: Flamenco si zatancujete podle nálady. A nepotřebujete nikoho do páru

16. 10. 2024

9 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 16. 10. 2024

Okénko Moravskoslezského kraje | 16. 10. 2024

16. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Nádor na plicích je možné potvrdit pouze při rentgenovém vyšetření. Léčí se různými způsoby

Doktorská rada: Nádor na plicích je možné potvrdit pouze při rentgenovém vyšetření. Léčí se různými způsoby

16. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Iva Moberg z Divadla NIE: Jako perfomeři se snažíme být totálně přítomní

Iva Moberg z Divadla NIE: Jako perfomeři se snažíme být totálně přítomní

16. 10. 2024

45 min