Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Praktiky Temu. Záplavy ve Španělsku. The Washington Post a americké volby

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Praktiky Temu. Záplavy ve Španělsku. The Washington Post a americké volby

31. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Představujeme starostku Nýřan Pavlu Caisovou

Co vás zajímá: Představujeme starostku Nýřan Pavlu Caisovou

31. 10. 2024

17 min

Obrázek epizody Ovládni svůj VZTEK a AGRESIVITU: Překvapivé řešení má Jirka Smetana | Podcast

Ovládni svůj VZTEK a AGRESIVITU: Překvapivé řešení má Jirka Smetana | Podcast

31. 10. 2024

1 hod 31 min

Obrázek epizody #2 GABRIELA CHMELINOVÁ - JAKÉ JE DĚTSVÍ PROFI TENISTKY, VEŠKERÝ OSOBNÍ ŽIVOT MUSEL JÍT STRANOU, JEDNOU NAHOŘE A JEDNOU DOLE...

#2 GABRIELA CHMELINOVÁ - JAKÉ JE DĚTSVÍ PROFI TENISTKY, VEŠKERÝ OSOBNÍ ŽIVOT MUSEL JÍT STRANOU, JEDNOU NAHOŘE A JEDNOU DOLE...

31. 10. 2024

32 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Autoři knížky Nedáš, dostaneš! Petr Diviš a Roman Casado v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Autoři knížky Nedáš, dostaneš! Petr Diviš a Roman Casado v Klubu Rádia Junior

31. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Studovna: K dobrému učiteli mají děti pozitivní vztah, říká Štěkánka ke knize Aby škola neškodila

Studovna: K dobrému učiteli mají děti pozitivní vztah, říká Štěkánka ke knize Aby škola neškodila

31. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Kolik známe věčných lovišť? O různých projevech loučení se zemřelými

Kolik známe věčných lovišť? O různých projevech loučení se zemřelými

31. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Večerka 07: Bert & Friends a jejich České moře. Rozhovor o hudbě v barvě slivovice, síle přátelství a inspiraci u Šlágr TV - podcast

Večerka 07: Bert & Friends a jejich České moře. Rozhovor o hudbě v barvě slivovice, síle přátelství a inspiraci u Šlágr TV - podcast

31. 10. 2024

1 hod 20 min

Obrázek epizody 📢 METROBUS EXPRES #22: Vodík má problémy na železnici, DPP a vedení, RegioFoxy a kontrola IDSK

📢 METROBUS EXPRES #22: Vodík má problémy na železnici, DPP a vedení, RegioFoxy a kontrola IDSK

31. 10. 2024

5 min

Obrázek epizody #41: Jakub Prachař: Při hraní ze sebe vydám nejlepší a nedochází mi, že to pak běží v televizi

#41: Jakub Prachař: Při hraní ze sebe vydám nejlepší a nedochází mi, že to pak běží v televizi

31. 10. 2024

44 min

Obrázek epizody Koordinátor strategické komunikace státu OTAKAR FOLTÝN: "Když dojdou argumenty, začíná se lhát."

Koordinátor strategické komunikace státu OTAKAR FOLTÝN: "Když dojdou argumenty, začíná se lhát."

31. 10. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody 62: Těhotná v 16 letech?!

62: Těhotná v 16 letech?!

31. 10. 2024

15 min

Obrázek epizody 10: 241023_AaO_09 - maminka ostrava

10: 241023_AaO_09 - maminka ostrava

31. 10. 2024

15 min

Obrázek epizody Vlna: Podcast Slast muže nevylučuje, v ženské sexualitě můžou mít velkou roli, říká Linda Bartošová

Vlna: Podcast Slast muže nevylučuje, v ženské sexualitě můžou mít velkou roli, říká Linda Bartošová

31. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jurečka: Nový systém dávek by měl lidi motivovat změnit chování – pracovat a řádně se starat o děti

Dvacet minut Radiožurnálu: Jurečka: Nový systém dávek by měl lidi motivovat změnit chování – pracovat a řádně se starat o děti

31. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody How AI could hack democracy | Lawrence Lessig

How AI could hack democracy | Lawrence Lessig

31. 10. 2024

22 min

Obrázek epizody Podvodníci zneužívají lidské osamělosti a touhy po lásce, varuje vyšetřovatel

Podvodníci zneužívají lidské osamělosti a touhy po lásce, varuje vyšetřovatel

31. 10. 2024

18 min

Obrázek epizody O čem se mluví: Podvodníci zneužívají lidské osamělosti a touhy po lásce, varuje vyšetřovatel

O čem se mluví: Podvodníci zneužívají lidské osamělosti a touhy po lásce, varuje vyšetřovatel

31. 10. 2024

18 min

Obrázek epizody Vlna: Podcast Slast muže nevylučuje, v ženské sexualitě můžou mít velkou roli, říká Linda Bartošová

Vlna: Podcast Slast muže nevylučuje, v ženské sexualitě můžou mít velkou roli, říká Linda Bartošová

31. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody Exkluzivní zpověď o anorexii! Trčela mi žebra, přestala jsem mít menstruaci, padaly mi vlasy, řekla hvězda Love Islandu

Exkluzivní zpověď o anorexii! Trčela mi žebra, přestala jsem mít menstruaci, padaly mi vlasy, řekla hvězda Love Islandu

31. 10. 2024

22 min

Obrázek epizody Náš host: Janečkovo kvarteto spojuje láska k folkloru a tradicím

Náš host: Janečkovo kvarteto spojuje láska k folkloru a tradicím

31. 10. 2024

18 min

Obrázek epizody Jindřich Štreit: Jestliže chcete fotografovat lidi, musíte je mít rádi

Jindřich Štreit: Jestliže chcete fotografovat lidi, musíte je mít rádi

31. 10. 2024

20 min

Obrázek epizody 5 ways leaders can adapt to shifting geopolitics | Nikolaus S. Lang

5 ways leaders can adapt to shifting geopolitics | Nikolaus S. Lang

31. 10. 2024

14 min

Obrázek epizody SÁRA TICHÁ: Západná kultúra nás limituje, lekcia jogy je pre mužov výzva

SÁRA TICHÁ: Západná kultúra nás limituje, lekcia jogy je pre mužov výzva

31. 10. 2024

41 min

Obrázek epizody Odpolední interview: S Tatrou objel svět dříve než Zikmund s Hanzelkou. Cestovatele Bauma připomíná výstava

Odpolední interview: S Tatrou objel svět dříve než Zikmund s Hanzelkou. Cestovatele Bauma připomíná výstava

31. 10. 2024

11 min