Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jindřich Štreit: Jestliže chcete fotografovat lidi, musíte je mít rádi

Jindřich Štreit: Jestliže chcete fotografovat lidi, musíte je mít rádi

31. 10. 2024

20 min

Obrázek epizody 5 ways leaders can adapt to shifting geopolitics | Nikolaus S. Lang

5 ways leaders can adapt to shifting geopolitics | Nikolaus S. Lang

31. 10. 2024

14 min

Obrázek epizody SÁRA TICHÁ: Západná kultúra nás limituje, lekcia jogy je pre mužov výzva

SÁRA TICHÁ: Západná kultúra nás limituje, lekcia jogy je pre mužov výzva

31. 10. 2024

41 min

Obrázek epizody Odpolední interview: S Tatrou objel svět dříve než Zikmund s Hanzelkou. Cestovatele Bauma připomíná výstava

Odpolední interview: S Tatrou objel svět dříve než Zikmund s Hanzelkou. Cestovatele Bauma připomíná výstava

31. 10. 2024

11 min

Obrázek epizody Alexandr Kopka - první houslista Národního divadla

Alexandr Kopka - první houslista Národního divadla

31. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody #12 Sebepoznání II.

#12 Sebepoznání II.

31. 10. 2024

46 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Domácí činění králičí kůže je možné, ale zdlouhavé. Vhodné jsou kožky se zimní srstí

Hobby magazín: Domácí činění králičí kůže je možné, ale zdlouhavé. Vhodné jsou kožky se zimní srstí

31. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 31.10.2024.

České slovo (Češka reč) - 31.10.2024.

31. 10. 2024

30 min

Obrázek epizody Interview Plus: Procházková: S neúspěchy klesá ochota Ukrajinců bojovat

Interview Plus: Procházková: S neúspěchy klesá ochota Ukrajinců bojovat

31. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Odpočívat můžete i u Instagramu, má to ale háček. Jak v dnešní době vypnout hlavu?

Odpočívat můžete i u Instagramu, má to ale háček. Jak v dnešní době vypnout hlavu?

31. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zázrak medicíny. Kardiostimulátor lidský život prodlouží a dodá kvalitu, říká biomedicínský inženýr

Radioporadna: Zázrak medicíny. Kardiostimulátor lidský život prodlouží a dodá kvalitu, říká biomedicínský inženýr

31. 10. 2024

23 min

Obrázek epizody Ať už se mi závod povede, nebo ne, nakonec zjistím, že to nejcennější mám doma, říká Michal Krčmář

Ať už se mi závod povede, nebo ne, nakonec zjistím, že to nejcennější mám doma, říká Michal Krčmář

31. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Vladimír Dzuro: „Mrzí mě, že jsme při exhumaci těl v masovém hrobě nenašli všechny oběti“

Dobré dopoledne: Vladimír Dzuro: „Mrzí mě, že jsme při exhumaci těl v masovém hrobě nenašli všechny oběti“

31. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Alex a host: Ať už se mi závod povede, nebo ne, nakonec zjistím, že to nejcennější mám doma, říká Michal Krčmář

Alex a host: Ať už se mi závod povede, nebo ne, nakonec zjistím, že to nejcennější mám doma, říká Michal Krčmář

31. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Domácí činění králičí kůže je možné, ale zdlouhavé. Vhodné jsou kožky se zimní srstí

Hobby magazín: Domácí činění králičí kůže je možné, ale zdlouhavé. Vhodné jsou kožky se zimní srstí

31. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Rusko a KLDR. Ohrožuje nás jejich spolupráce?

Osobnost Plus: Rusko a KLDR. Ohrožuje nás jejich spolupráce?

31. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody 100. díl - Halloweenské Věřte, Nevěřte

100. díl - Halloweenské Věřte, Nevěřte

31. 10. 2024

28 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Dávkovká reforma. Dovoz elektřiny do ČR. Centrum Paraple

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Dávkovká reforma. Dovoz elektřiny do ČR. Centrum Paraple

31. 10. 2024

19 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Tour de France 2025 bude nahrávat útočné cyklistice. Šanci vidím i pro české jezdce, myslí si Ježek

Kilometry Jiřího Ježka: Tour de France 2025 bude nahrávat útočné cyklistice. Šanci vidím i pro české jezdce, myslí si Ježek

31. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Miroslav Donutil hraje v novém seriálu psychotronika: Zažil jsem věci mezi nebem a zemí

Blízká setkání: Miroslav Donutil hraje v novém seriálu psychotronika: Zažil jsem věci mezi nebem a zemí

31. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Miroslav Donutil hraje v novém seriálu psychotronika: Zažil jsem věci mezi nebem a zemí

Miroslav Donutil hraje v novém seriálu psychotronika: Zažil jsem věci mezi nebem a zemí

31. 10. 2024

32 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pro Martina Moravce, autora knižních rozhovorů, není žádná otázka blbá. Jen způsob, jak ji položíte

Host ve studiu: Pro Martina Moravce, autora knižních rozhovorů, není žádná otázka blbá. Jen způsob, jak ji položíte

31. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody Přestaň spěchat: Vědomá meditace pro chvíle klidu

Přestaň spěchat: Vědomá meditace pro chvíle klidu

31. 10. 2024

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Fantazie a hudba neznají hranic. Začíná operní a hudební festival Janáček Brno 2024

Mozaika: Fantazie a hudba neznají hranic. Začíná operní a hudební festival Janáček Brno 2024

31. 10. 2024

11 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Poradna pro motoristy: přezouvání pneumatik

Host Dopoledního expresu: Poradna pro motoristy: přezouvání pneumatik

31. 10. 2024

17 min