Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jakub Vaníček: Turista pod Sněžníkem

Jakub Vaníček: Turista pod Sněžníkem

1. 11. 2024

13 min

Obrázek epizody Modelka Iveta Maurerová: Začátky modelingu mi zkazily sebevědomí. Kariéru jsem si vydřela

Modelka Iveta Maurerová: Začátky modelingu mi zkazily sebevědomí. Kariéru jsem si vydřela

1. 11. 2024

1 hod 39 min

Obrázek epizody PROSTOR 1. díl | Jaroslav Bánský

PROSTOR 1. díl | Jaroslav Bánský

1. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Čelisti: Živě z Ji.hlavy. Je větší monstrum wrestlingový promotér, nebo ruský otužilec, co žere Kim Čong-una?

Čelisti: Živě z Ji.hlavy. Je větší monstrum wrestlingový promotér, nebo ruský otužilec, co žere Kim Čong-una?

1. 11. 2024

57 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Cykločundrování. Štěpán Stránský miluje bikepacking a vyráží s bicyklem na extrémně dlouhé trasy

Host ve studiu: Cykločundrování. Štěpán Stránský miluje bikepacking a vyráží s bicyklem na extrémně dlouhé trasy

1. 11. 2024

10 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Láska přes internet. Jak nenaletět milovníkům, kteří cílí na vaše úspory přes důvěru a lásku

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Láska přes internet. Jak nenaletět milovníkům, kteří cílí na vaše úspory přes důvěru a lásku

1. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Láska přes internet. Jak nenaletět milovníkům, kteří cílí na vaše úspory přes důvěru a lásku

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Láska přes internet. Jak nenaletět milovníkům, kteří cílí na vaše úspory přes důvěru a lásku

1. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Co se povedlo i nepovedlo při vyhlášení Šarmantní osobnosti roku? Moderátoři Lada a Mirek vzpomínají

Host ve studiu: Co se povedlo i nepovedlo při vyhlášení Šarmantní osobnosti roku? Moderátoři Lada a Mirek vzpomínají

1. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Důchodová novela. Strategické plány tuzemských automobilek. Americké volby

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Důchodová novela. Strategické plány tuzemských automobilek. Americké volby

1. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody ArtCafé: Zapsáno v kameni. O funerální frotáži i sekání

ArtCafé: Zapsáno v kameni. O funerální frotáži i sekání

1. 11. 2024

40 min

Obrázek epizody Trump, nebo Harris? Odhadujeme, kdo usedne v Bílém domě

Trump, nebo Harris? Odhadujeme, kdo usedne v Bílém domě

1. 11. 2024

26 min

Obrázek epizody Epizoda 1. " Umírám na rakovinu, je mi 34 let" | Priority Podcast

Epizoda 1. " Umírám na rakovinu, je mi 34 let" | Priority Podcast

1. 11. 2024

35 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Herpes viry máme v sobě pořád, čekají jen na oslabený imunitní systém, říká lékařka

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Herpes viry máme v sobě pořád, čekají jen na oslabený imunitní systém, říká lékařka

1. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Herpes viry máme v sobě pořád, čekají jen na oslabený imunitní systém, říká lékařka

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Herpes viry máme v sobě pořád, čekají jen na oslabený imunitní systém, říká lékařka

1. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Branislava Grbic - Seeking a path to meaningful luxury | BeyondHorizons by EliteVoyage #7

Branislava Grbic - Seeking a path to meaningful luxury | BeyondHorizons by EliteVoyage #7

1. 11. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Píše, přesto se necítí být spisovatelem. „Jsem hlavně vypravěč,“ tvrdí herec Dan Krejčík

Blízká setkání: Píše, přesto se necítí být spisovatelem. „Jsem hlavně vypravěč,“ tvrdí herec Dan Krejčík

1. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Píše, přesto se necítí být spisovatelem. „Jsem hlavně vypravěč,“ tvrdí herec Dan Krejčík

Blízká setkání: Píše, přesto se necítí být spisovatelem. „Jsem hlavně vypravěč,“ tvrdí herec Dan Krejčík

1. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Píše, přesto se necítí být spisovatelem. „Jsem hlavně vypravěč,“ tvrdí herec Dan Krejčík

Píše, přesto se necítí být spisovatelem. „Jsem hlavně vypravěč,“ tvrdí herec Dan Krejčík

1. 11. 2024

34 min

Obrázek epizody EP9: Bydlení na kolech a nebe bez ČSA: Kam vás dovede obytné auto a pilotní licence?

EP9: Bydlení na kolech a nebe bez ČSA: Kam vás dovede obytné auto a pilotní licence?

1. 11. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Martin Podlucký: Bojové Sporty, MMA, Přátelství, Rodina #32

Martin Podlucký: Bojové Sporty, MMA, Přátelství, Rodina #32

1. 11. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Tvůrci filmu Válečný zpravodaj: Stres z války na nás dolehl až ve střižně

Tvůrci filmu Válečný zpravodaj: Stres z války na nás dolehl až ve střižně

1. 11. 2024

55 min

Obrázek epizody 38. díl. S Veronikou Kos Loulovou o opeře, která není konzervativní

38. díl. S Veronikou Kos Loulovou o opeře, která není konzervativní

1. 11. 2024

41 min

Obrázek epizody Mozaika: Fibichovu Šárku mám v hledáčku už od svých studentských let, říká dirigent Robert Jindra

Mozaika: Fibichovu Šárku mám v hledáčku už od svých studentských let, říká dirigent Robert Jindra

1. 11. 2024

14 min

Obrázek epizody Transžena Zoe Black otevřeně: Prsa mi dodala sebevědomí, hormony vzaly kamarády

Transžena Zoe Black otevřeně: Prsa mi dodala sebevědomí, hormony vzaly kamarády

1. 11. 2024

43 min

Obrázek epizody Interview Plus: Poprvé byl Trump zvolen náhodou, říká divadelník Hořejš

Interview Plus: Poprvé byl Trump zvolen náhodou, říká divadelník Hořejš

1. 11. 2024

26 min