Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hovory: Soběstačný dům je můj splněný sen i symbol, říká majitel a ambasador udržitelnosti Podruh

Hovory: Soběstačný dům je můj splněný sen i symbol, říká majitel a ambasador udržitelnosti Podruh

8. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Nová důchodová reforma. Útok na izraelské fotbalové fanoušky

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Nová důchodová reforma. Útok na izraelské fotbalové fanoušky

8. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Nebojte se urologa, apeluje šéf centra specializované onkourologické péče KNL Vladimír Šámal

O čem se mluví pod Ještědem: Nebojte se urologa, apeluje šéf centra specializované onkourologické péče KNL Vladimír Šámal

8. 11. 2024

16 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Pražský okruh u Běchovic? Chceme začít stavět ještě letos, říká Jan Rýdl

K věci Štěpánky Duchkové: Pražský okruh u Běchovic? Chceme začít stavět ještě letos, říká Jan Rýdl

8. 11. 2024

11 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: Román pro Frankfurt, bienále, veřejná kulturní instituce, světelný design

Akcent: Výběr týdne: Román pro Frankfurt, bienále, veřejná kulturní instituce, světelný design

8. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Tomáš Kryl: 10 měsíců v roce jsem na cestách. Někteří průvodci jsou jen placení turisté

Tomáš Kryl: 10 měsíců v roce jsem na cestách. Někteří průvodci jsou jen placení turisté

8. 11. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Musíme vývoj sledovat. S Německem jsme ekonomicky propojeni pupeční šňůrou, říká politolog

Dvacet minut Radiožurnálu: Musíme vývoj sledovat. S Německem jsme ekonomicky propojeni pupeční šňůrou, říká politolog

8. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Pěna dní #27: Návrat Donalda Trumpa a souboj o ženská práva

Pěna dní #27: Návrat Donalda Trumpa a souboj o ženská práva

8. 11. 2024

17 min

Obrázek epizody ArtCafé: The Ecstasy of Saint Theresa – Návrat legendy

ArtCafé: The Ecstasy of Saint Theresa – Návrat legendy

8. 11. 2024

35 min

Obrázek epizody The Ecstasy of an Open Brain

The Ecstasy of an Open Brain

8. 11. 2024

37 min

Obrázek epizody Jiří Babica: Na Pohlreicha jsem nikdy neútočil, média si mě vybrala jako protihráče. Lidi se kvůli mně rvali v hospodě

Jiří Babica: Na Pohlreicha jsem nikdy neútočil, média si mě vybrala jako protihráče. Lidi se kvůli mně rvali v hospodě

8. 11. 2024

1 hod 24 min

Obrázek epizody Interview Plus: Lukeš: Trumpovy sliby o deportaci migrantů jsou nemožné

Interview Plus: Lukeš: Trumpovy sliby o deportaci migrantů jsou nemožné

8. 11. 2024

26 min

Obrázek epizody Trumpovi nevyhrály volby hodnoty, ale brutální třídní rozdíly

Trumpovi nevyhrály volby hodnoty, ale brutální třídní rozdíly

8. 11. 2024

57 min

Obrázek epizody Lepší sáhnout po psychiatrovi než po flašce vodky

Lepší sáhnout po psychiatrovi než po flašce vodky

8. 11. 2024

31 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vrecionová: Trump je provokatér, nenechá Ukrajinu plavat

Pro a proti: Vrecionová: Trump je provokatér, nenechá Ukrajinu plavat

8. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody On Air: Když začínáte s hudbou, zdravá míra drzosti je důležitá a může dobře fungovat, zdůrazňuje Katarzia

On Air: Když začínáte s hudbou, zdravá míra drzosti je důležitá a může dobře fungovat, zdůrazňuje Katarzia

8. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Když začínáte s hudbou, zdravá míra drzosti je důležitá a může dobře fungovat, zdůrazňuje Katarzia

Když začínáte s hudbou, zdravá míra drzosti je důležitá a může dobře fungovat, zdůrazňuje Katarzia

8. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Předvánoční balíčky plné dárků od prodejců, o kterých nevíte, jestli to s vámi myslí dobře

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Předvánoční balíčky plné dárků od prodejců, o kterých nevíte, jestli to s vámi myslí dobře

8. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Teplotu ovlivňuje řada věcí. Zvýšit se může z rozčilení i lhaní. Jak se projevuje Pinocchiův efekt?

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Teplotu ovlivňuje řada věcí. Zvýšit se může z rozčilení i lhaní. Jak se projevuje Pinocchiův efekt?

8. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Teplotu ovlivňuje řada věcí. Zvýšit se může z rozčilení i lhaní. Jak se projevuje Pinocchiův efekt?

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Teplotu ovlivňuje řada věcí. Zvýšit se může z rozčilení i lhaní. Jak se projevuje Pinocchiův efekt?

8. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Vánoční trhy ve Vídni začínají, nejen o nich vypráví Veronika Kracíková

Dobré dopoledne: Vánoční trhy ve Vídni začínají, nejen o nich vypráví Veronika Kracíková

8. 11. 2024

14 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Spolu kamkoliv! Mája a Štěpán Tylšovi putují s malou Eliškou: Zážitek nemusí být příjemný, ale silný

Host ve studiu: Spolu kamkoliv! Mája a Štěpán Tylšovi putují s malou Eliškou: Zážitek nemusí být příjemný, ale silný

8. 11. 2024

11 min

Obrázek epizody Druhý díl: Jak zvládat narcistického rodiče

Druhý díl: Jak zvládat narcistického rodiče

8. 11. 2024

48 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Důchodová reforma. Trump a unijní summit. Prevence rakoviny prostaty

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Důchodová reforma. Trump a unijní summit. Prevence rakoviny prostaty

8. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: S básněmi své verše nesrovnávám. Já jsem zpívající pasáček vepřů, směje se herec Vladimír Javorský

Host Lucie Výborné: S básněmi své verše nesrovnávám. Já jsem zpívající pasáček vepřů, směje se herec Vladimír Javorský

8. 11. 2024

32 min