Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Teplotu ovlivňuje řada věcí. Zvýšit se může z rozčilení i lhaní. Jak se projevuje Pinocchiův efekt?

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Teplotu ovlivňuje řada věcí. Zvýšit se může z rozčilení i lhaní. Jak se projevuje Pinocchiův efekt?

8. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Teplotu ovlivňuje řada věcí. Zvýšit se může z rozčilení i lhaní. Jak se projevuje Pinocchiův efekt?

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Teplotu ovlivňuje řada věcí. Zvýšit se může z rozčilení i lhaní. Jak se projevuje Pinocchiův efekt?

8. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Vánoční trhy ve Vídni začínají, nejen o nich vypráví Veronika Kracíková

Dobré dopoledne: Vánoční trhy ve Vídni začínají, nejen o nich vypráví Veronika Kracíková

8. 11. 2024

14 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Spolu kamkoliv! Mája a Štěpán Tylšovi putují s malou Eliškou: Zážitek nemusí být příjemný, ale silný

Host ve studiu: Spolu kamkoliv! Mája a Štěpán Tylšovi putují s malou Eliškou: Zážitek nemusí být příjemný, ale silný

8. 11. 2024

11 min

Obrázek epizody Druhý díl: Jak zvládat narcistického rodiče

Druhý díl: Jak zvládat narcistického rodiče

8. 11. 2024

48 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Důchodová reforma. Trump a unijní summit. Prevence rakoviny prostaty

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Důchodová reforma. Trump a unijní summit. Prevence rakoviny prostaty

8. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: S básněmi své verše nesrovnávám. Já jsem zpívající pasáček vepřů, směje se herec Vladimír Javorský

Host Lucie Výborné: S básněmi své verše nesrovnávám. Já jsem zpívající pasáček vepřů, směje se herec Vladimír Javorský

8. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: S básněmi své verše nesrovnávám. Já jsem zpívající pasáček vepřů, směje se herec Vladimír Javorský

Host Lucie Výborné: S básněmi své verše nesrovnávám. Já jsem zpívající pasáček vepřů, směje se herec Vladimír Javorský

8. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody S básněmi své verše nesrovnávám. Já jsem zpívající pasáček vepřů, směje se herec Vladimír Javorský

S básněmi své verše nesrovnávám. Já jsem zpívající pasáček vepřů, směje se herec Vladimír Javorský

8. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec a moderátor Marek Eben: Sloupek má vždycky něčím začít a taky skončit

Blízká setkání: Herec a moderátor Marek Eben: Sloupek má vždycky něčím začít a taky skončit

8. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Herec a moderátor Marek Eben: Sloupek má vždycky něčím začít a taky skončit

Herec a moderátor Marek Eben: Sloupek má vždycky něčím začít a taky skončit

8. 11. 2024

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec a moderátor Marek Eben: Sloupek má vždycky něčím začít a taky skončit

Blízká setkání: Herec a moderátor Marek Eben: Sloupek má vždycky něčím začít a taky skončit

8. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody 38. NESPOUTANÁ POLITIKA: Americké volby - Svět vymknutý z kloubů šílí!

38. NESPOUTANÁ POLITIKA: Americké volby - Svět vymknutý z kloubů šílí!

8. 11. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Trump je zpět a v nové verzi. Jaký bude jeho druhý Bílý dům?

Trump je zpět a v nové verzi. Jaký bude jeho druhý Bílý dům?

8. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Online Plus: Věkovou hranici mládeže na instagramu ohlídá AI

Online Plus: Věkovou hranici mládeže na instagramu ohlídá AI

8. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Chytrému napověz, hloupého kopni

Chytrému napověz, hloupého kopni

8. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Chytrému napověz, hloupého kopni

Chytrému napověz, hloupého kopni

8. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: O reptil terapii s herpetologem

Host Dopoledního expresu: O reptil terapii s herpetologem

8. 11. 2024

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Sanitka přání je o naději. Díky dobrovolníkům je možné i nemožné

Radioporadna: Sanitka přání je o naději. Díky dobrovolníkům je možné i nemožné

8. 11. 2024

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Sanitka přání je o naději. Díky dobrovolníkům je možné i nemožné

Radioporadna: Sanitka přání je o naději. Díky dobrovolníkům je možné i nemožné

8. 11. 2024

17 min

Obrázek epizody Režisér Jan Zajíček představuje svůj celovečerní dokumentární film Architektura ČSSR 58–89

Režisér Jan Zajíček představuje svůj celovečerní dokumentární film Architektura ČSSR 58–89

8. 11. 2024

14 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Jachtař Trčka: Celý jachtařský svět je jedna velká rodina. Pořád mám v plánu obeplout zeměkouli

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Jachtař Trčka: Celý jachtařský svět je jedna velká rodina. Pořád mám v plánu obeplout zeměkouli

8. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Babišovi tehdy nedošlo, co říká o Čapím hnízdě, tvrdí Klusák

Osobnost Plus: Babišovi tehdy nedošlo, co říká o Čapím hnízdě, tvrdí Klusák

8. 11. 2024

26 min

Obrázek epizody Dopolední host: Státní vyznamenání pro padlého českého legionáře na Ukrajině je přelomový krok, říká Tomáš Trantina

Dopolední host: Státní vyznamenání pro padlého českého legionáře na Ukrajině je přelomový krok, říká Tomáš Trantina

8. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Petr Holub: Zatočili jsme s korupcí. Pomohla originální metoda

Petr Holub: Zatočili jsme s korupcí. Pomohla originální metoda

8. 11. 2024

3 min