Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Chemie souvisí s dobrým dortem možná víc, než byste si mysleli, říká Tereza Olbrichtová

Host Lenky Vahalové: Chemie souvisí s dobrým dortem možná víc, než byste si mysleli, říká Tereza Olbrichtová

9. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Závislost dospívajících na mobilních telefonech je snahou o únik z reality, říká Michaela Štáfková

Závislost dospívajících na mobilních telefonech je snahou o únik z reality, říká Michaela Štáfková

9. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Závislost dospívajících na mobilních telefonech je snahou o únik z reality, říká Michaela Štáfková

Středočeská setkání: Závislost dospívajících na mobilních telefonech je snahou o únik z reality, říká Michaela Štáfková

9. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Laboratoř: Hygiena bez bobků. Pulci asijské žáby chrání svůj zdroj vody

Laboratoř: Hygiena bez bobků. Pulci asijské žáby chrání svůj zdroj vody

9. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak jsme se dostali na Bali

Jak jsme se dostali na Bali

9. 11. 2024

51 min

Obrázek epizody Selects: What's a quinceañera anyway?

Selects: What's a quinceañera anyway?

9. 11. 2024

39 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Domem v Matoušově ulici se prohnaly dějiny. Hrůzy minulosti mi znemožňovaly psát, přiznává Boučková

Host Radiožurnálu: Domem v Matoušově ulici se prohnaly dějiny. Hrůzy minulosti mi znemožňovaly psát, přiznává Boučková

9. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Domem v Matoušově ulici se prohnaly dějiny. Hrůzy minulosti mi znemožňovaly psát, přiznává Boučková

Domem v Matoušově ulici se prohnaly dějiny. Hrůzy minulosti mi znemožňovaly psát, přiznává Boučková

9. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Režisér Hynek Bočan: Proč na premiérách svých snímků zavíral oči?

Režisér Hynek Bočan: Proč na premiérách svých snímků zavíral oči?

9. 11. 2024

43 min

Obrázek epizody Jindřich Šídlo: Babiš slaví Trumpovo vítězství. Ale blíž má k Bidenovi

Jindřich Šídlo: Babiš slaví Trumpovo vítězství. Ale blíž má k Bidenovi

9. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody Jindřich Šídlo: Babiš slaví Trumpovo vítězství. Ale blíž má k Bidenovi

Jindřich Šídlo: Babiš slaví Trumpovo vítězství. Ale blíž má k Bidenovi

9. 11. 2024

6 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Režisér Hynek Bočan: Proč na premiérách svých snímků zavíral oči?

Stříbrný vítr: Režisér Hynek Bočan: Proč na premiérách svých snímků zavíral oči?

9. 11. 2024

43 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Režisér Hynek Bočan: Proč na premiérách svých snímků zavíral oči?

Stříbrný vítr: Režisér Hynek Bočan: Proč na premiérách svých snímků zavíral oči?

9. 11. 2024

43 min

Obrázek epizody Skřítek domovníček velikosti mamky

Skřítek domovníček velikosti mamky

9. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody 153 - Racquetball po nemoci, písemka, Kluci z Prahy, atd. (6.-8.11. 2024)

153 - Racquetball po nemoci, písemka, Kluci z Prahy, atd. (6.-8.11. 2024)

9. 11. 2024

9 min

Obrázek epizody Jak se Tereza připravila na smrt svého pětiletého Kryštůfka? A jak připravila jeho?

Jak se Tereza připravila na smrt svého pětiletého Kryštůfka? A jak připravila jeho?

9. 11. 2024

1 hod 30 min

Obrázek epizody Listopadová knižní nálož!

Listopadová knižní nálož!

9. 11. 2024

44 min

Obrázek epizody Vojenská služba

Vojenská služba

9. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Vladimírom Vaňom z Globsecu: Trumpove obchodné vojny sa bytostne dotknú Slovenska

NA ROVINU s Vladimírom Vaňom z Globsecu: Trumpove obchodné vojny sa bytostne dotknú Slovenska

9. 11. 2024

39 min

Obrázek epizody An Ode To People Who Take Things Seriously - Visakan Veerasamy - #862

An Ode To People Who Take Things Seriously - Visakan Veerasamy - #862

9. 11. 2024

1 hod 26 min

Obrázek epizody Václav Neužil: Hrát ikonu nelze, lze hrát jenom člověka

Václav Neužil: Hrát ikonu nelze, lze hrát jenom člověka

9. 11. 2024

52 min

Obrázek epizody Debata pro loutky : Kolik je pohlaví?

Debata pro loutky : Kolik je pohlaví?

9. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Já nejsem stát!

Já nejsem stát!

9. 11. 2024

58 sec

Obrázek epizody Hovory: Soběstačný dům je můj splněný sen i symbol, říká majitel a ambasador udržitelnosti Podruh

Hovory: Soběstačný dům je můj splněný sen i symbol, říká majitel a ambasador udržitelnosti Podruh

8. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Nová důchodová reforma. Útok na izraelské fotbalové fanoušky

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Nová důchodová reforma. Útok na izraelské fotbalové fanoušky

8. 11. 2024

19 min