Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Chyba systému: Balšínek: Fialova vláda mě zklamala. Potřebujeme silné lídry

Chyba systému: Balšínek: Fialova vláda mě zklamala. Potřebujeme silné lídry

9. 1. 2026

53 min

Obrázek epizody Na Východ!: BONUS: Jak začala válka podle Viktora Orbána?

Na Východ!: BONUS: Jak začala válka podle Viktora Orbána?

9. 1. 2026

7 min

Obrázek epizody 167 FORENZNÍ PSYCHOLOGIE| „Zabíjel, ale mně by to neudělal!“ Proč některé ženy přitahují vrazi, odhaluje forenzní psycholožka

167 FORENZNÍ PSYCHOLOGIE| „Zabíjel, ale mně by to neudělal!“ Proč některé ženy přitahují vrazi, odhaluje forenzní psycholožka

9. 1. 2026

33 min

Obrázek epizody 167 FORENZNÍ PSYCHOLOGIE| „Zabíjel, ale mně by to neudělal!“ Proč některé ženy přitahují vrazi, odhaluje forenzní psycholožka

167 FORENZNÍ PSYCHOLOGIE| „Zabíjel, ale mně by to neudělal!“ Proč některé ženy přitahují vrazi, odhaluje forenzní psycholožka

9. 1. 2026

33 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zmizelých 160 milionů. Obří zpronevěra v Česku

Vinohradská 12: Zmizelých 160 milionů. Obří zpronevěra v Česku

9. 1. 2026

22 min

Obrázek epizody #38: Fero není Feri, neberte nám bezdrátový sluchátka a Zrádci 3 budou príma

#38: Fero není Feri, neberte nám bezdrátový sluchátka a Zrádci 3 budou príma

8. 1. 2026

58 min

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep. 107, o nejlepších momentech roku 2025 a o předsevzetích do roku 2026

Taste of Prague Podcast, Ep. 107, o nejlepších momentech roku 2025 a o předsevzetích do roku 2026

8. 1. 2026

1 hod 16 min

Obrázek epizody Hovory: Bízková: S uměním investoři usínají i vstávají. Podmínkou je brát i ty nejbohatší jako obyčejné lidi

Hovory: Bízková: S uměním investoři usínají i vstávají. Podmínkou je brát i ty nejbohatší jako obyčejné lidi

8. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Petr Komínek: O Ulici, lásce, hubnutí i náročném vztahu s otcem

Petr Komínek: O Ulici, lásce, hubnutí i náročném vztahu s otcem

8. 1. 2026

43 min

Obrázek epizody Deset let od obnovení řádu Ferdinandus orden 1561

Deset let od obnovení řádu Ferdinandus orden 1561

8. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Portréty: Rudolf Plajner. Náčelník, který zažil trojí likvidaci skautingu a dal facku ministru Čepičkovi

Portréty: Rudolf Plajner. Náčelník, který zažil trojí likvidaci skautingu a dal facku ministru Čepičkovi

8. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody #19: Americký útok na Venezuelu. Je další na řadě Írán?

#19: Americký útok na Venezuelu. Je další na řadě Írán?

8. 1. 2026

9 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Životní styl ovlivňuje mnoho. I různé bolesti pohybového aparátu

Co vás zajímá: Životní styl ovlivňuje mnoho. I různé bolesti pohybového aparátu

8. 1. 2026

19 min

Obrázek epizody Kristova léta českobudějovické Arpidy. Otevře se dlouho připravovaný kampus pro dospělé klienty

Kristova léta českobudějovické Arpidy. Otevře se dlouho připravovaný kampus pro dospělé klienty

8. 1. 2026

27 min

Obrázek epizody Filip Titlbach: Nezakrývám, kým jsem. A kvůli tomu často slyším nálepku aktivistický novinář

Filip Titlbach: Nezakrývám, kým jsem. A kvůli tomu často slyším nálepku aktivistický novinář

8. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Dopolední host: Kristova léta českobudějovické Arpidy. Otevře se dlouho připravovaný kampus pro dospělé klienty

Dopolední host: Kristova léta českobudějovické Arpidy. Otevře se dlouho připravovaný kampus pro dospělé klienty

8. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Kristova léta českobudějovické Arpidy. Otevře se dlouho připravovaný kampus pro dospělé klienty

Kristova léta českobudějovické Arpidy. Otevře se dlouho připravovaný kampus pro dospělé klienty

8. 1. 2026

27 min

Obrázek epizody Studovna: Jak používat AI při studiu? Pomoci nám mohou i samotné univerzity

Studovna: Jak používat AI při studiu? Pomoci nám mohou i samotné univerzity

8. 1. 2026

39 min

Obrázek epizody Studovna: Jak používat AI při studiu? Pomoci nám mohou i samotné univerzity

Studovna: Jak používat AI při studiu? Pomoci nám mohou i samotné univerzity

8. 1. 2026

31 min

Obrázek epizody OBRAZEM: Komu v Zoo Chleby mrazy nevadí a kdo v zimě nevystrčí čumák? Pojďte s námi za zvířaty

OBRAZEM: Komu v Zoo Chleby mrazy nevadí a kdo v zimě nevystrčí čumák? Pojďte s námi za zvířaty

8. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: IgA Nefropatie: Absolutní novinka v léčbě zánětlivého onemocnění ledvin pohledem pacientky i lékaře

Moci bez nemoci: IgA Nefropatie: Absolutní novinka v léčbě zánětlivého onemocnění ledvin pohledem pacientky i lékaře

8. 1. 2026

36 min

Obrázek epizody 171: Už se perou?

171: Už se perou?

8. 1. 2026

11 min

Obrázek epizody Mentor osobního rozvoje PAVEL MORIC - Cíle, vztahy a rozhodnutí.

Mentor osobního rozvoje PAVEL MORIC - Cíle, vztahy a rozhodnutí.

8. 1. 2026

31 min

Obrázek epizody Akcent: Amatérské divadlo v UNESCO? Takové malé Nagano, shodují se ochotníci a šéf Žumpy

Akcent: Amatérské divadlo v UNESCO? Takové malé Nagano, shodují se ochotníci a šéf Žumpy

8. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Muniční iniciativa není jen česká. Museli jsme to reflektovat, říká Havlíček o otočce v ANO

Dvacet minut Radiožurnálu: Muniční iniciativa není jen česká. Museli jsme to reflektovat, říká Havlíček o otočce v ANO

8. 1. 2026

23 min