Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Lex Babiš II a rozhodnutí ÚS. Priority Akademie věd. Porozumění textu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Lex Babiš II a rozhodnutí ÚS. Priority Akademie věd. Porozumění textu

10. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Rozvod po česku. Dopady rozhodnutí rodičů na děti (2/3)

Dokuseriál: Rozvod po česku. Dopady rozhodnutí rodičů na děti (2/3)

10. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Rozvod po česku. Dopady rozhodnutí rodičů na děti (2/3)

Rozvod po česku. Dopady rozhodnutí rodičů na děti (2/3)

10. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody 73: Příběh Adama a jeho babičky.

73: Příběh Adama a jeho babičky.

10. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody Slast: Slast v ženských rukách: Konverzace o naší intimitě je pořád ještě na začátku

Slast: Slast v ženských rukách: Konverzace o naší intimitě je pořád ještě na začátku

10. 12. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Akcent: Akcent± v klasické hudbě 2024: Berlínští filharmonikové v Praze, dirigent Hrůša, Rok české hudby

Akcent: Akcent± v klasické hudbě 2024: Berlínští filharmonikové v Praze, dirigent Hrůša, Rok české hudby

10. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Projednávaný návrh zákona se na hony vzdálil tomu, co bylo obsahem lex Babiš II, vysvětluje Uhlíř

Dvacet minut Radiožurnálu: Projednávaný návrh zákona se na hony vzdálil tomu, co bylo obsahem lex Babiš II, vysvětluje Uhlíř

10. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody Why your body fights weight loss | Katherine Saunders

Why your body fights weight loss | Katherine Saunders

10. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody #55 Tabák a kouřící tygři

#55 Tabák a kouřící tygři

10. 12. 2024

12 min

Obrázek epizody Peter Gabal: Na prvním turnaji jsem žral donuty a pizzu. Tam, kde jsem dnes, mě posunuly hlavně prohry

Peter Gabal: Na prvním turnaji jsem žral donuty a pizzu. Tam, kde jsem dnes, mě posunuly hlavně prohry

10. 12. 2024

41 min

Obrázek epizody Interview Plus: Expert: Islamisté se chtějí poučit z chyb Asadova režimu

Interview Plus: Expert: Islamisté se chtějí poučit z chyb Asadova režimu

10. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Psycholog Jan Lašek: Samota je hezká věc, ale jen na chvíli. Za osamělost si ovšem často můžeme sami

Radioporadna: Psycholog Jan Lašek: Samota je hezká věc, ale jen na chvíli. Za osamělost si ovšem často můžeme sami

10. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody ”Samoživitelky nejsou chudinky. Jsou to HRDINKY!” Autorky podcastu Dobro skladem o vlastním neziskovém projektu Fandi mámám.

”Samoživitelky nejsou chudinky. Jsou to HRDINKY!” Autorky podcastu Dobro skladem o vlastním neziskovém projektu Fandi mámám.

10. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Růže nemá trny, ale ostny. Rozdíl mezi nimi je podstatný

Hobby magazín: Růže nemá trny, ale ostny. Rozdíl mezi nimi je podstatný

10. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Adventní koncert ve Vysokých Studnicích slaví desátý ročník

Dobré dopoledne: Adventní koncert ve Vysokých Studnicích slaví desátý ročník

10. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Adventní koncerty vokálního souboru Gentlemen Singers jako světová premiéra českých koled s violou

Host ve studiu: Adventní koncerty vokálního souboru Gentlemen Singers jako světová premiéra českých koled s violou

10. 12. 2024

9 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 11. 12. 2024

Okénko Moravskoslezského kraje | 11. 12. 2024

10. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Divadlo jsem milovala, ale psaní mě přitáhlo ještě víc, říká spisovatelka Eva Hudečková

Divadlo jsem milovala, ale psaní mě přitáhlo ještě víc, říká spisovatelka Eva Hudečková

10. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Desítka Pavla Horvátha v Pardubicích. Posluchače bavili majitel Dynama Dědek a fotbalista Pilař

Desítka Pavla Horvátha: Desítka Pavla Horvátha v Pardubicích. Posluchače bavili majitel Dynama Dědek a fotbalista Pilař

10. 12. 2024

58 min

Obrázek epizody Alex a host: Divadlo jsem milovala, ale psaní mě přitáhlo ještě víc, říká spisovatelka Eva Hudečková

Alex a host: Divadlo jsem milovala, ale psaní mě přitáhlo ještě víc, říká spisovatelka Eva Hudečková

10. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody #35 Co dostal můj pes k narozeninám? #Woody4roky 😂🎂

#35 Co dostal můj pes k narozeninám? #Woody4roky 😂🎂

10. 12. 2024

20 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Smetana: Rusko přišlo o klíčový vliv. Povstalci v Sýrii využili válku na Ukrajině i dění v Izraeli

Osobnost Plus: Smetana: Rusko přišlo o klíčový vliv. Povstalci v Sýrii využili válku na Ukrajině i dění v Izraeli

10. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Tyčinky jsou dvousečné, vyvážená svačina pomůže udržet soustředění, radí autorka Svačinkové bichle

Host Lucie Výborné: Tyčinky jsou dvousečné, vyvážená svačina pomůže udržet soustředění, radí autorka Svačinkové bichle

10. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Tyčinky jsou dvousečné, vyvážená svačina pomůže udržet soustředění, radí autorka Svačinkové bichle

Host Lucie Výborné: Tyčinky jsou dvousečné, vyvážená svačina pomůže udržet soustředění, radí autorka Svačinkové bichle

10. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Tyčinky jsou dvousečné, vyvážená svačina pomůže udržet soustředění, radí autorka Svačinkové bichle

Tyčinky jsou dvousečné, vyvážená svačina pomůže udržet soustředění, radí autorka Svačinkové bichle

10. 12. 2024

21 min