Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tyčinky jsou dvousečné, vyvážená svačina pomůže udržet soustředění, radí autorka Svačinkové bichle

Tyčinky jsou dvousečné, vyvážená svačina pomůže udržet soustředění, radí autorka Svačinkové bichle

10. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Neústavní „přílepky“ zákonů. Přijímání syrských běženců. Nábory ve firmách

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Neústavní „přílepky“ zákonů. Přijímání syrských běženců. Nábory ve firmách

10. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Casablanca: V Dánsku mi lidi přestali říkat, že jsem blázen. Cyklocestovatel přejel Evropu z jihu na sever

Casablanca: V Dánsku mi lidi přestali říkat, že jsem blázen. Cyklocestovatel přejel Evropu z jihu na sever

10. 12. 2024

41 min

Obrázek epizody Casablanca: V Dánsku mi lidi přestali říkat, že jsem blázen. Cyklocestovatel přejel Evropu z jihu na sever

Casablanca: V Dánsku mi lidi přestali říkat, že jsem blázen. Cyklocestovatel přejel Evropu z jihu na sever

10. 12. 2024

41 min

Obrázek epizody V Dánsku mi lidi přestali říkat, že jsem blázen. Cyklocestovatel přejel Evropu z jihu na sever

V Dánsku mi lidi přestali říkat, že jsem blázen. Cyklocestovatel přejel Evropu z jihu na sever

10. 12. 2024

41 min

Obrázek epizody Balanc: I když se z psychoterapeuta stane kámoš, neměl by s vámi chodit na pivo

Balanc: I když se z psychoterapeuta stane kámoš, neměl by s vámi chodit na pivo

10. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Balanc: I když se z psychoterapeuta stane kámoš, neměl by s vámi chodit na pivo

Balanc: I když se z psychoterapeuta stane kámoš, neměl by s vámi chodit na pivo

10. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Pro a proti: Odložit konec „kojeňáků“? Není místo pro 49 dětí, zní z ANO

Pro a proti: Odložit konec „kojeňáků“? Není místo pro 49 dětí, zní z ANO

10. 12. 2024

24 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 945

Savage Lovecast Episode 945

10. 12. 2024

52 min

Obrázek epizody vs. Trajdání po Madeiře (ft. Nicol)

vs. Trajdání po Madeiře (ft. Nicol)

10. 12. 2024

41 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec David Suchařípa: Když jdeš svým tužbám naproti, máš to snažší, než když sedíš doma a čekáš

Blízká setkání: Herec David Suchařípa: Když jdeš svým tužbám naproti, máš to snažší, než když sedíš doma a čekáš

10. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec David Suchařípa: Když jdeš svým tužbám naproti, máš to snažší, než když sedíš doma a čekáš

Blízká setkání: Herec David Suchařípa: Když jdeš svým tužbám naproti, máš to snažší, než když sedíš doma a čekáš

10. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Herec David Suchařípa: Když jdeš svým tužbám naproti, máš to snažší, než když sedíš doma a čekáš

Herec David Suchařípa: Když jdeš svým tužbám naproti, máš to snažší, než když sedíš doma a čekáš

10. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Gabriela a Vojtěch Juřenčákovi | Ekomodular

Gabriela a Vojtěch Juřenčákovi | Ekomodular

10. 12. 2024

23 min

Obrázek epizody Teaser!

Teaser!

10. 12. 2024

51 sec

Obrázek epizody Jana Křesťanová a Jan Liebel | Rožnovské pivní lázně

Jana Křesťanová a Jan Liebel | Rožnovské pivní lázně

10. 12. 2024

15 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Je až neuvěřitelné, na co se lidé ptají, glosuje chomutovská sociální pracovnice

Host Dopoledního expresu: Je až neuvěřitelné, na co se lidé ptají, glosuje chomutovská sociální pracovnice

10. 12. 2024

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vyzkoušejte bramborový salát na růžovo. S červenou řepou chutná skvěle!

Radioporadna: Vyzkoušejte bramborový salát na růžovo. S červenou řepou chutná skvěle!

10. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vyzkoušejte bramborový salát na růžovo. S červenou řepou chutná skvěle!

Radioporadna: Vyzkoušejte bramborový salát na růžovo. S červenou řepou chutná skvěle!

10. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jak předejít svátečním hádkám? Otevřená komunikace je klíč k pohodě

Dobré dopoledne: Jak předejít svátečním hádkám? Otevřená komunikace je klíč k pohodě

10. 12. 2024

21 min

Obrázek epizody Ba-Gawk! How Peacocks Work

Ba-Gawk! How Peacocks Work

10. 12. 2024

40 min

Obrázek epizody Poradna: Vše o invalidním důchodu na jednom místě

Poradna: Vše o invalidním důchodu na jednom místě

10. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Vše o invalidním důchodu na jednom místě

Vše o invalidním důchodu na jednom místě

10. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Produktivní Jágr, posila Špaček ve Spartě a predikce Švýcarských her. Užijte si hokejovou talkshow

Čistá hra Martina Procházky: Produktivní Jágr, posila Špaček ve Spartě a predikce Švýcarských her. Užijte si hokejovou talkshow

10. 12. 2024

53 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebnice Monika Načeva: Ráda vytahuju polozapomenuté české básníky

Vizitka: Hudebnice Monika Načeva: Ráda vytahuju polozapomenuté české básníky

10. 12. 2024

39 min