Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nidal Saleh - Otec syna s Aspergerovým syndromem - Díl 63.

Nidal Saleh - Otec syna s Aspergerovým syndromem - Díl 63.

8. 1. 2025

57 min

Obrázek epizody Interview Plus: Landovský: Světový řád skončil, Evropa zatím švejkuje

Interview Plus: Landovský: Světový řád skončil, Evropa zatím švejkuje

8. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zpravodaj: Gazané dodnes neví o ohavnostech z 10. října

Osobnost Plus: Zpravodaj: Gazané dodnes neví o ohavnostech z 10. října

8. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Kostel mezi dvěma náměstími

Kostel mezi dvěma náměstími

8. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Staroměstské nyní Benešovo náměstí

Staroměstské nyní Benešovo náměstí

8. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Liberecká Stínadla kolem Opery

Liberecká Stínadla kolem Opery

8. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Podloubím Valdštejnských domků

Podloubím Valdštejnských domků

8. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Podloubím Valdštejnských domků

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Podloubím Valdštejnských domků

8. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Staroměstské nyní Benešovo náměstí

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Staroměstské nyní Benešovo náměstí

8. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Otevřená zpověď nenáviděné Deny z Bachelora: Lidé mi teď přejí smrt, první slova o nahém focení pro striptýzový klub

Otevřená zpověď nenáviděné Deny z Bachelora: Lidé mi teď přejí smrt, první slova o nahém focení pro striptýzový klub

8. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Minimální odvody OSVČ zůstanou nižší, než kolik odvádí zaměstnanci z minimální mzdy, říká Prokop

Život k nezaplacení: Minimální odvody OSVČ zůstanou nižší, než kolik odvádí zaměstnanci z minimální mzdy, říká Prokop

8. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Minimální odvody OSVČ zůstanou nižší, než kolik odvádí zaměstnanci z minimální mzdy, říká Prokop

Život k nezaplacení: Minimální odvody OSVČ zůstanou nižší, než kolik odvádí zaměstnanci z minimální mzdy, říká Prokop

8. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Pro a proti: Platíme ústavy a nemáme na komunitní zařízení, míní expertka

Pro a proti: Platíme ústavy a nemáme na komunitní zařízení, míní expertka

8. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Lidi neznají můj hlas. Když jsem mluvil normálně, ptali se, kdo to je, líčí imitátor Václav Faltus

Lidi neznají můj hlas. Když jsem mluvil normálně, ptali se, kdo to je, líčí imitátor Václav Faltus

8. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Alex a host: Lidi neznají můj hlas. Když jsem mluvil normálně, ptali se, kdo to je, líčí imitátor Václav Faltus

Alex a host: Lidi neznají můj hlas. Když jsem mluvil normálně, ptali se, kdo to je, líčí imitátor Václav Faltus

8. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Čtyři základní opatření, která povedou k nižším nákladům na provoz domácnosti nebo rodinného domu

Radioporadna: Čtyři základní opatření, která povedou k nižším nákladům na provoz domácnosti nebo rodinného domu

8. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Peníze na nepedagogické pracující. Dobyvačné plány USA. Veletrh v Las Vegas

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Peníze na nepedagogické pracující. Dobyvačné plány USA. Veletrh v Las Vegas

8. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Paralympionička Mirka Obrová: Jsem pro každou špatnost, zkusit se má všechno

Na pohovce Jožky Kubáníka: Paralympionička Mirka Obrová: Jsem pro každou špatnost, zkusit se má všechno

8. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Vrchlabí má velké plány. Chceme letos zrealizovat dva až tři velké projekty, říká starosta Sobotka

Host ve studiu: Vrchlabí má velké plány. Chceme letos zrealizovat dva až tři velké projekty, říká starosta Sobotka

8. 1. 2025

10 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Psycholog: „Ptát se sebe, kde jsem a co potřebuji.“ Smysly a pocity nás kotví v realitě

Host Lucie Výborné: Psycholog: „Ptát se sebe, kde jsem a co potřebuji.“ Smysly a pocity nás kotví v realitě

8. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Psycholog: „Ptát se sebe, kde jsem a co potřebuji.“ Smysly a pocity nás kotví v realitě

Host Lucie Výborné: Psycholog: „Ptát se sebe, kde jsem a co potřebuji.“ Smysly a pocity nás kotví v realitě

8. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Psycholog: „Ptát se sebe, kde jsem a co potřebuji.“ Smysly a pocity nás kotví v realitě

Psycholog: „Ptát se sebe, kde jsem a co potřebuji.“ Smysly a pocity nás kotví v realitě

8. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Otevřená zpověď nenáviděné Deny z Bachelora! Lidé mi teď přejí smrt, první slova o nahém focení pro striptýzový klub

Otevřená zpověď nenáviděné Deny z Bachelora! Lidé mi teď přejí smrt, první slova o nahém focení pro striptýzový klub

8. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Je to až lehká karikatura,“ popisuje herečka Sandra Černodrinská postavu Marty Gottwaldové

Blízká setkání: „Je to až lehká karikatura,“ popisuje herečka Sandra Černodrinská postavu Marty Gottwaldové

8. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Je to až lehká karikatura,“ popisuje herečka Sandra Černodrinská postavu Marty Gottwaldové

Blízká setkání: „Je to až lehká karikatura,“ popisuje herečka Sandra Černodrinská postavu Marty Gottwaldové

8. 1. 2025

29 min