Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Je to až lehká karikatura,“ popisuje herečka Sandra Černodrinská postavu Marty Gottwaldové

„Je to až lehká karikatura,“ popisuje herečka Sandra Černodrinská postavu Marty Gottwaldové

8. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody Pastoral Brothers: Proč Bůh dopouští rakovinu u dětí nebo vraždění na Ukrajině?

Pastoral Brothers: Proč Bůh dopouští rakovinu u dětí nebo vraždění na Ukrajině?

8. 1. 2025

32 min

Obrázek epizody Nejen katakomby. Město Klatovy toho k prohlídce nabízí mnohem víc

Nejen katakomby. Město Klatovy toho k prohlídce nabízí mnohem víc

8. 1. 2025

12 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: První dítě mají lidé v Česku čím dál později. Má to i své výhody

Host Dopoledního expresu: První dítě mají lidé v Česku čím dál později. Má to i své výhody

8. 1. 2025

14 min

Obrázek epizody Radioporadna: Maledivy nejsou jen luxusní relax pro bohaté, dívka z Pardubic se zabydlela na ostrově Maafushi

Radioporadna: Maledivy nejsou jen luxusní relax pro bohaté, dívka z Pardubic se zabydlela na ostrově Maafushi

8. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Maledivy nejsou jen luxusní relax pro bohaté, dívka z Pardubic se zabydlela na ostrově Maafushi

Radioporadna: Maledivy nejsou jen luxusní relax pro bohaté, dívka z Pardubic se zabydlela na ostrově Maafushi

8. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Na place: Měl jsem k dispozici skvělý a soudržný tým. Šalé splnil roli fantasticky, říká kouč juniorů Augusta

Na place: Měl jsem k dispozici skvělý a soudržný tým. Šalé splnil roli fantasticky, říká kouč juniorů Augusta

8. 1. 2025

46 min

Obrázek epizody Jak zhubnout efektivně - nejčastější chyby a návod, jak se jim vyhnout

Jak zhubnout efektivně - nejčastější chyby a návod, jak se jim vyhnout

8. 1. 2025

1 hod 15 min

Obrázek epizody Short Stuff: The Mad Trapper of Rat River

Short Stuff: The Mad Trapper of Rat River

8. 1. 2025

15 min

Obrázek epizody Sbírka na záchranu Jizerskohorského muzea. V životě jsem tolik podpory necítil, děkuje provozovatel

Sbírka na záchranu Jizerskohorského muzea. V životě jsem tolik podpory necítil, děkuje provozovatel

8. 1. 2025

5 min

Obrázek epizody Radka Třeštíková: Z lidí mám fobie už od pískoviště

Radka Třeštíková: Z lidí mám fobie už od pískoviště

8. 1. 2025

43 min

Obrázek epizody Radka Třeštíková: Z lidí mám fobie už od pískoviště

Radka Třeštíková: Z lidí mám fobie už od pískoviště

8. 1. 2025

43 min

Obrázek epizody Doktorská rada: Ověřené babské rady mohou být první pomocí při domácí léčbě

Doktorská rada: Ověřené babské rady mohou být první pomocí při domácí léčbě

8. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Setkání se Sestrou roku. Ocenění loni získal zdravotnický záchranář Jakub Lasák

Host Českého rozhlasu Ostrava: Setkání se Sestrou roku. Ocenění loni získal zdravotnický záchranář Jakub Lasák

8. 1. 2025

21 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Fanoušci jsou v Plecharéně neskuteční. I díky nim tady vyhráváme, říká útočník Mory Petr Fridrich

Větrník - Host ve studiu: Fanoušci jsou v Plecharéně neskuteční. I díky nim tady vyhráváme, říká útočník Mory Petr Fridrich

8. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Filozofka nových médií Dita Malečková: Buďme drzí a používejme AI tak, jak by se nemělo

Vizitka: Filozofka nových médií Dita Malečková: Buďme drzí a používejme AI tak, jak by se nemělo

8. 1. 2025

52 min

Obrázek epizody Vizitka: Filozofka nových médií Dita Malečková: Buďme drzí a používejme AI tak, jak by se nemělo

Vizitka: Filozofka nových médií Dita Malečková: Buďme drzí a používejme AI tak, jak by se nemělo

8. 1. 2025

52 min

Obrázek epizody Filozofka nových médií Dita Malečková: Buďme drzí a používejme AI tak, jak by se nemělo

Filozofka nových médií Dita Malečková: Buďme drzí a používejme AI tak, jak by se nemělo

8. 1. 2025

52 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Oči máš jen dvě

S Arenbergerem nejen o medicíně: Oči máš jen dvě

8. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Mořeplavec Michal Krysta: "Až obepluju svět, natočím desku"

Mořeplavec Michal Krysta: "Až obepluju svět, natočím desku"

8. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Nové zážitky slibují návštěvníkům v ostravské Vile Grossmann

Křížem krajem: Nové zážitky slibují návštěvníkům v ostravské Vile Grossmann

8. 1. 2025

7 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Nové zážitky slibují návštěvníkům v ostravské Vile Grossmann

Křížem krajem: Nové zážitky slibují návštěvníkům v ostravské Vile Grossmann

8. 1. 2025

7 min

Obrázek epizody Adam Lalák: Smysl Života, Smrt, Poezie, Umění #40

Adam Lalák: Smysl Života, Smrt, Poezie, Umění #40

8. 1. 2025

1 hod

Obrázek epizody Sociální nadační fond hlavního města Prahy

Sociální nadační fond hlavního města Prahy

8. 1. 2025

57 min

Obrázek epizody The Death of Ned Doheny