Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Does your heartbeat shape your sense of time?  | Irena Arslanova

Does your heartbeat shape your sense of time? | Irena Arslanova

10. 1. 2025

10 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel: Musíme spočítat, za kolik peněz se efektivně ubráníme. Na obranu bychom mohli dávat 3 %

Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel: Musíme spočítat, za kolik peněz se efektivně ubráníme. Na obranu bychom mohli dávat 3 %

10. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jak oznámit nepoctivého úředníka, který si při zadávání veřejné zakázky řekne o úplatek

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jak oznámit nepoctivého úředníka, který si při zadávání veřejné zakázky řekne o úplatek

10. 1. 2025

4 min

Obrázek epizody Smarty Plants

Smarty Plants

10. 1. 2025

36 min

Obrázek epizody Kristýna Kutílková: Chtěla jsem někomu pomoci, ale postihlo mě kvůli tomu závažné onemocnění

Kristýna Kutílková: Chtěla jsem někomu pomoci, ale postihlo mě kvůli tomu závažné onemocnění

10. 1. 2025

59 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jak oznámit nepoctivého úředníka, který si při zadávání veřejné zakázky řekne o úplatek

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jak oznámit nepoctivého úředníka, který si při zadávání veřejné zakázky řekne o úplatek

10. 1. 2025

4 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Zubní protéza nesedí? V některých případech ji lze reklamovat, radí Kateřina Cajthamlová

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Zubní protéza nesedí? V některých případech ji lze reklamovat, radí Kateřina Cajthamlová

10. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Český znakový jazyk je plnohodnotným jazykem, říká tlumočnice Petra Beránková

Co vás zajímá: Český znakový jazyk je plnohodnotným jazykem, říká tlumočnice Petra Beránková

10. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody 43. Rok zvaný DRŽKOPÁD

43. Rok zvaný DRŽKOPÁD

10. 1. 2025

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kysela: Přestože se nemáme špatně, proti reklamě to je nic

Osobnost Plus: Kysela: Přestože se nemáme špatně, proti reklamě to je nic

10. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Zázrak jménem vodík. Působí protizánětlivě a podporuje regeneraci organismu, říká lékařka

Host Dopoledne pod Ještědem: Zázrak jménem vodík. Působí protizánětlivě a podporuje regeneraci organismu, říká lékařka

10. 1. 2025

15 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Zubní protéza nesedí? V některých případech ji lze reklamovat, radí Kateřina Cajthamlová

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Zubní protéza nesedí? V některých případech ji lze reklamovat, radí Kateřina Cajthamlová

10. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody 6: Čubčí večeře, napráskaná kreditka a veganská dcera

6: Čubčí večeře, napráskaná kreditka a veganská dcera

10. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Bilance 24: Invence a pestrost sklářského umění, jak ho náš kraj nabízí, popisuje výstavu kurátorka

Bilance 24: Invence a pestrost sklářského umění, jak ho náš kraj nabízí, popisuje výstavu kurátorka

10. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Živnostníci a paušální daň. Nejteplejší rok v historii měření. Vůz roku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Živnostníci a paušální daň. Nejteplejší rok v historii měření. Vůz roku

10. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Neandrtálci zřejmě před 120 tisíci lety žili v dnešním Vesecku. Archeologové prozkoumají nové nálezy

Neandrtálci zřejmě před 120 tisíci lety žili v dnešním Vesecku. Archeologové prozkoumají nové nálezy

10. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody 46. NESPOUTANÁ POLITIKA: Zaostřeno na rok 2025

46. NESPOUTANÁ POLITIKA: Zaostřeno na rok 2025

10. 1. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Náročná byla scéna smrti mojí postavy matky. Hlavou mi probíhal celý život, svěřuje se Jana Nagyová

Blízká setkání: Náročná byla scéna smrti mojí postavy matky. Hlavou mi probíhal celý život, svěřuje se Jana Nagyová

10. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Náročná byla scéna smrti mojí postavy matky. Hlavou mi probíhal celý život, svěřuje se Jana Nagyová

Blízká setkání: Náročná byla scéna smrti mojí postavy matky. Hlavou mi probíhal celý život, svěřuje se Jana Nagyová

10. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Náročná byla scéna smrti mojí postavy matky. Hlavou mi probíhal celý život, svěřuje se Jana Nagyová

Náročná byla scéna smrti mojí postavy matky. Hlavou mi probíhal celý život, svěřuje se Jana Nagyová

10. 1. 2025

31 min

Obrázek epizody Key Moment: 10 Things Your Poo Says About Your Health: The No.1 Poo & Gut Scientist

Key Moment: 10 Things Your Poo Says About Your Health: The No.1 Poo & Gut Scientist

10. 1. 2025

17 min

Obrázek epizody Online Plus: Koubský: Modelování světa posune AI do každodenního života

Online Plus: Koubský: Modelování světa posune AI do každodenního života

10. 1. 2025

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vydat Okamuru? Umlčování, říká SPD. Zatím nevíme, zní z ODS

Pro a proti: Vydat Okamuru? Umlčování, říká SPD. Zatím nevíme, zní z ODS

10. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Věštec Vlastík Plamínek: Rok 2025 bude mít levandulovou a citrónovou vůni

Brambora s vejcem: Věštec Vlastík Plamínek: Rok 2025 bude mít levandulovou a citrónovou vůni

10. 1. 2025

16 min

Obrázek epizody Básník a nakladatel Matěj Senft: Když odkouzlíme přírodu, o mnoho přijdeme

Básník a nakladatel Matěj Senft: Když odkouzlíme přírodu, o mnoho přijdeme

10. 1. 2025

46 min