Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nadužívání antibiotik? Zřítíme se z útesu, proti síle peněz je rozum slabý, kritizuje mikrobioložka

Nadužívání antibiotik? Zřítíme se z útesu, proti síle peněz je rozum slabý, kritizuje mikrobioložka

14. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Když hledíme do vesmíru, myslíme si, že je daleko. Ale on je i v našich tělech, jsme jeho součástí

Host ve studiu: Když hledíme do vesmíru, myslíme si, že je daleko. Ale on je i v našich tělech, jsme jeho součástí

14. 1. 2025

10 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Domácí násilí v Ústeckém kraji očima policistů

Host Dopoledního expresu: Domácí násilí v Ústeckém kraji očima policistů

14. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nálev z jehličnanů je lahodný a plný vitamínu. Příprava nemůže být jednodušší

Radioporadna: Nálev z jehličnanů je lahodný a plný vitamínu. Příprava nemůže být jednodušší

14. 1. 2025

17 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nálev z jehličnanů je lahodný a plný vitamínu. Příprava nemůže být jednodušší

Radioporadna: Nálev z jehličnanů je lahodný a plný vitamínu. Příprava nemůže být jednodušší

14. 1. 2025

17 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Takové trenérské rošády, které předvádí Pardubice, jsem nikdy nezažil, diví se Procházka

Čistá hra Martina Procházky: Takové trenérské rošády, které předvádí Pardubice, jsem nikdy nezažil, diví se Procházka

14. 1. 2025

48 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Recept na trvalé zdraví od Tomáše Šebka: Dvě kapky potu, zbytky, husí kůže, dobré spaní a někdo milý

Zdravíčko: Recept na trvalé zdraví od Tomáše Šebka: Dvě kapky potu, zbytky, husí kůže, dobré spaní a někdo milý

14. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Recept na trvalé zdraví od Tomáše Šebka: Dvě kapky potu, zbytky, husí kůže, dobré spaní a někdo milý

Zdravíčko: Recept na trvalé zdraví od Tomáše Šebka: Dvě kapky potu, zbytky, husí kůže, dobré spaní a někdo milý

14. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody WWII Sabotage Spotlight: Operation Gunnerside

WWII Sabotage Spotlight: Operation Gunnerside

14. 1. 2025

49 min

Obrázek epizody Poradna: Jak začít nový život bez dluhů, poradí Miroslav Juroška ze sociálně-dluhové poradny

Poradna: Jak začít nový život bez dluhů, poradí Miroslav Juroška ze sociálně-dluhové poradny

14. 1. 2025

22 min

Obrázek epizody Jak začít nový život bez dluhů, poradí Miroslav Juroška ze sociálně-dluhové poradny

Jak začít nový život bez dluhů, poradí Miroslav Juroška ze sociálně-dluhové poradny

14. 1. 2025

22 min

Obrázek epizody Bednáři bývali téměř v každé obci. Řemeslo upadalo od padesátých let minulého století

Bednáři bývali téměř v každé obci. Řemeslo upadalo od padesátých let minulého století

14. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Díl 29: Vegetariánství a veganství ve Švédsku

Díl 29: Vegetariánství a veganství ve Švédsku

14. 1. 2025

31 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisérka Kos Loulová: U Jenůfy jsem se setkala s nebývalou nenávistí i s velkou podporou

Vizitka: Režisérka Kos Loulová: U Jenůfy jsem se setkala s nebývalou nenávistí i s velkou podporou

14. 1. 2025

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisérka Kos Loulová: U Jenůfy jsem se setkala s nebývalou nenávistí i s velkou podporou

Vizitka: Režisérka Kos Loulová: U Jenůfy jsem se setkala s nebývalou nenávistí i s velkou podporou

14. 1. 2025

46 min

Obrázek epizody Režisérka Kos Loulová: U Jenůfy jsem se setkala s nebývalou nenávistí i s velkou podporou

Režisérka Kos Loulová: U Jenůfy jsem se setkala s nebývalou nenávistí i s velkou podporou

14. 1. 2025

46 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Miroslav slavil mír, v prosinci se jedla kaše z prosa. Jak vznikala některá česká slova?

Klub Rádia Junior: Miroslav slavil mír, v prosinci se jedla kaše z prosa. Jak vznikala některá česká slova?

14. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Petr Horký: V Evropě nestíháme prožívat život. Co vám dají polární expedice?

Petr Horký: V Evropě nestíháme prožívat život. Co vám dají polární expedice?

14. 1. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Křížem krajem: V Novém Jičíně díky virtuální realitě uvidíte výrobu klobouků přímo v továrně

Křížem krajem: V Novém Jičíně díky virtuální realitě uvidíte výrobu klobouků přímo v továrně

14. 1. 2025

7 min

Obrázek epizody Křížem krajem: V Novém Jičíně díky virtuální realitě uvidíte výrobu klobouků přímo v továrně

Křížem krajem: V Novém Jičíně díky virtuální realitě uvidíte výrobu klobouků přímo v továrně

14. 1. 2025

7 min

Obrázek epizody Výhledy kosmického roku 2025

Výhledy kosmického roku 2025

14. 1. 2025

54 min

Obrázek epizody Jak se dělají hodinky? V Ženevě si můžete sestavit svoje vlastní pod dohledem zkušeného mistra

Jak se dělají hodinky? V Ženevě si můžete sestavit svoje vlastní pod dohledem zkušeného mistra

14. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Čtvrtstoletí Grand festivalu smíchu: od cen v předsálí po nablýskaný galavečer v televizi

Máme hosty: Čtvrtstoletí Grand festivalu smíchu: od cen v předsálí po nablýskaný galavečer v televizi

14. 1. 2025

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: Proč lidi nemají na byt? Staví se tu jak před sto lety. Navíc pomalu a draze

Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: Proč lidi nemají na byt? Staví se tu jak před sto lety. Navíc pomalu a draze

14. 1. 2025

27 min

Obrázek epizody Jiří Březina starší: Krabice v lese

Jiří Březina starší: Krabice v lese

14. 1. 2025

2 min