Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Odškodnění ledovky. Nezávislost centrální banky Fed. Ceněný dirigent Hrůša

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Odškodnění ledovky. Nezávislost centrální banky Fed. Ceněný dirigent Hrůša

13. 1. 2026

20 min

Obrázek epizody MUDr. Petr Popov o hranici závislosti. Jak přestat dřív, než je pozdě?

MUDr. Petr Popov o hranici závislosti. Jak přestat dřív, než je pozdě?

13. 1. 2026

1 hod 35 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Ivan Medek podle Tomáše Halíka

Úžasné životy: Ivan Medek podle Tomáše Halíka

13. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Ivan Medek podle Tomáše Halíka

Ivan Medek podle Tomáše Halíka

13. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ministři jsou nespokojení s platy ve veřejné sféře, říká Středula. Očekává navýšení od dubna

Dvacet minut Radiožurnálu: Ministři jsou nespokojení s platy ve veřejné sféře, říká Středula. Očekává navýšení od dubna

13. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody #72 Hranice ve vztahu: proč na nich záleží (zkrácená verze)

#72 Hranice ve vztahu: proč na nich záleží (zkrácená verze)

13. 1. 2026

15 min

Obrázek epizody Akcent: V předvánoční debatě Echa24 se zástupci českého knižního trhu zaznělo, že veřejné knihovny nejsou nositeli kvalitní literatury, že se často snaží podchytit čtenáře bestsellerem a neplní tedy své poslání, totiž taky povznést národního ducha

Akcent: V předvánoční debatě Echa24 se zástupci českého knižního trhu zaznělo, že veřejné knihovny nejsou nositeli kvalitní literatury, že se často snaží podchytit čtenáře bestsellerem a neplní tedy své poslání, totiž taky povznést národního ducha

13. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Herečka Daniela Šinkorová: Auto je můj jediný prostor klidu

Na pohovce Jožky Kubáníka: Herečka Daniela Šinkorová: Auto je můj jediný prostor klidu

13. 1. 2026

30 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Herečka Daniela Šinkorová: Auto je můj jediný prostor klidu

Na pohovce Jožky Kubáníka: Herečka Daniela Šinkorová: Auto je můj jediný prostor klidu

13. 1. 2026

30 min

Obrázek epizody "„Nejsem žádný sociální případ!"" Právě tahle věta často brání lidem říct si o pomoc. Co to vůbec znamená nízkoprahové centrum, a jak funguje sociálně akviziční služba? S organizací POINT Milovice o významu sociální pomoci."

"„Nejsem žádný sociální případ!"" Právě tahle věta často brání lidem říct si o pomoc. Co to vůbec znamená nízkoprahové centrum, a jak funguje sociálně akviziční služba? S organizací POINT Milovice o významu sociální pomoci."

13. 1. 2026

39 min

Obrázek epizody Interview Plus: Tabery: Trvání na Turkovi naznačuje nevyzrálost

Interview Plus: Tabery: Trvání na Turkovi naznačuje nevyzrálost

13. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Holter snímá krevní tlak pacienta nebo aktivitu srdce po dobu 24 hodin. Lékař získá cenné informace

Radioporadna: Holter snímá krevní tlak pacienta nebo aktivitu srdce po dobu 24 hodin. Lékař získá cenné informace

13. 1. 2026

22 min

Obrázek epizody Co se děje brzy ráno ve vozovně?

Co se děje brzy ráno ve vozovně?

13. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Náš host: Spolek Dárce života spustil sérii výstav krevních obrazů

Náš host: Spolek Dárce života spustil sérii výstav krevních obrazů

13. 1. 2026

14 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Medici na ulici! Studenti lékařství pomáhají přímo v terénu lidem bez domova se zdravotními potížemi

Host ve studiu: Medici na ulici! Studenti lékařství pomáhají přímo v terénu lidem bez domova se zdravotními potížemi

13. 1. 2026

10 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Jak se rodí recepty: S prázdným žaludkem se o vaření mluvit nedá, směje se paní Jakouběová

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Jak se rodí recepty: S prázdným žaludkem se o vaření mluvit nedá, směje se paní Jakouběová

13. 1. 2026

5 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Dramaturg Martin Honc: Nejlepší dárek k narozeninám je lístek na koncert skupiny Interpol

Brambora s vejcem: Dramaturg Martin Honc: Nejlepší dárek k narozeninám je lístek na koncert skupiny Interpol

13. 1. 2026

19 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Výhody kamen na pelety? Žádné třísky ani podpalovače. Zmáčknete knoflík a začnou fungovat

Hobby magazín: Výhody kamen na pelety? Žádné třísky ani podpalovače. Zmáčknete knoflík a začnou fungovat

13. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Výhody kamen na pelety? Žádné třísky ani podpalovače. Zmáčknete knoflík a začnou fungovat

Hobby magazín: Výhody kamen na pelety? Žádné třísky ani podpalovače. Zmáčknete knoflík a začnou fungovat

13. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Drda: Pavel bude muset s Babišem vstoupit do konfrontace

Osobnost Plus: Drda: Pavel bude muset s Babišem vstoupit do konfrontace

13. 1. 2026

26 min

Obrázek epizody Počkej, já ti jednu vrazím! Jak se reálně liší přístup k bití dětí u boomerů, mileniálů a generace Z

Počkej, já ti jednu vrazím! Jak se reálně liší přístup k bití dětí u boomerů, mileniálů a generace Z

13. 1. 2026

15 min

Obrázek epizody Alex a host: Stárnu s Bridget Jonesovou, a to je velmi příjemná situace, říká herečka a dabérka Martina Hudečková

Alex a host: Stárnu s Bridget Jonesovou, a to je velmi příjemná situace, říká herečka a dabérka Martina Hudečková

13. 1. 2026

9 min

Obrázek epizody Stárnu s Bridget Jonesovou, a to je velmi příjemná situace, říká herečka a dabérka Martina Hudečková

Stárnu s Bridget Jonesovou, a to je velmi příjemná situace, říká herečka a dabérka Martina Hudečková

13. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Maxmilián Kocek: Roli Straky v seriálu Metoda Markovič jsem bral jako velkou příležitost

Blízká setkání: Maxmilián Kocek: Roli Straky v seriálu Metoda Markovič jsem bral jako velkou příležitost

13. 1. 2026

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Maxmilián Kocek: Roli Straky v seriálu Metoda Markovič jsem bral jako velkou příležitost

Blízká setkání: Maxmilián Kocek: Roli Straky v seriálu Metoda Markovič jsem bral jako velkou příležitost

13. 1. 2026

30 min