Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Stárnu s Bridget Jonesovou, a to je velmi příjemná situace, říká herečka a dabérka Martina Hudečková

Alex a host: Stárnu s Bridget Jonesovou, a to je velmi příjemná situace, říká herečka a dabérka Martina Hudečková

13. 1. 2026

9 min

Obrázek epizody Stárnu s Bridget Jonesovou, a to je velmi příjemná situace, říká herečka a dabérka Martina Hudečková

Stárnu s Bridget Jonesovou, a to je velmi příjemná situace, říká herečka a dabérka Martina Hudečková

13. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Maxmilián Kocek: Roli Straky v seriálu Metoda Markovič jsem bral jako velkou příležitost

Blízká setkání: Maxmilián Kocek: Roli Straky v seriálu Metoda Markovič jsem bral jako velkou příležitost

13. 1. 2026

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Maxmilián Kocek: Roli Straky v seriálu Metoda Markovič jsem bral jako velkou příležitost

Blízká setkání: Maxmilián Kocek: Roli Straky v seriálu Metoda Markovič jsem bral jako velkou příležitost

13. 1. 2026

30 min

13. 1. 2026

30 min

Obrázek epizody Maxmilián Kocek: Roli Straky v seriálu Metoda Markovič jsem bral jako velkou příležitost

Maxmilián Kocek: Roli Straky v seriálu Metoda Markovič jsem bral jako velkou příležitost

13. 1. 2026

30 min

Obrázek epizody Hrál hodné kluky, teď vraha. „Roli Straky jsem bral jako velkou příležitost,“ říká Maxmilián Kocek

Hrál hodné kluky, teď vraha. „Roli Straky jsem bral jako velkou příležitost,“ říká Maxmilián Kocek

13. 1. 2026

30 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Hlasování o důvěře vládě. Úrazy na ledu. Zisk zemědělských podniků

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Hlasování o důvěře vládě. Úrazy na ledu. Zisk zemědělských podniků

13. 1. 2026

19 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Zoolog František Příbrský: Mučení makaků je nejvíc traumatizující případ, co jsem v Indonésii řešil

Pražákům je hej: Zoolog František Příbrský: Mučení makaků je nejvíc traumatizující případ, co jsem v Indonésii řešil

13. 1. 2026

18 min

Obrázek epizody Zoolog František Příbrský: Mučení makaků je nejvíc traumatizující případ, co jsem v Indonésii řešil

Zoolog František Příbrský: Mučení makaků je nejvíc traumatizující případ, co jsem v Indonésii řešil

13. 1. 2026

18 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Dorty Vojty Vrtišky jsou leckdy opravdu netradiční

Na pohovce Jožky Kubáníka: Dorty Vojty Vrtišky jsou leckdy opravdu netradiční

13. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Dorty Vojty Vrtišky jsou leckdy opravdu netradiční

Na pohovce Jožky Kubáníka: Dorty Vojty Vrtišky jsou leckdy opravdu netradiční

13. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Záchrana dorazí včas

S Arenbergerem nejen o medicíně: Záchrana dorazí včas

13. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Franta Prachař: Jsem bad boy a dělám si co chci. Od maminky se ale odchází těžko

Franta Prachař: Jsem bad boy a dělám si co chci. Od maminky se ale odchází těžko

13. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Interview Plus: Erik Tabery, šéfredaktor týdeníku Respekt

Interview Plus: Erik Tabery, šéfredaktor týdeníku Respekt

13. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody #36 Iva Jeřábková

#36 Iva Jeřábková

13. 1. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Cestování autem po Evropě

Host Dopoledního expresu: Cestování autem po Evropě

13. 1. 2026

19 min

Obrázek epizody Senior linka poskytuje nejen bezpečí a komfort, napomáhá také v prevenci

Senior linka poskytuje nejen bezpečí a komfort, napomáhá také v prevenci

13. 1. 2026

22 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Od stříbra k nové cestě. Patrik Augusta o konci u hokejové dvacítky

Dobré dopoledne: Od stříbra k nové cestě. Patrik Augusta o konci u hokejové dvacítky

13. 1. 2026

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Sháníte kytku, která ve váze vydrží dva týdny? Volte boubelku!

Radioporadna: Sháníte kytku, která ve váze vydrží dva týdny? Volte boubelku!

13. 1. 2026

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Sháníte kytku, která ve váze vydrží dva týdny? Volte boubelku!

Radioporadna: Sháníte kytku, která ve váze vydrží dva týdny? Volte boubelku!

13. 1. 2026

18 min

Obrázek epizody Doin’ Science in the National Radio Quiet Zone

Doin’ Science in the National Radio Quiet Zone

13. 1. 2026

50 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Od ledna 2026 se změnil systém nakládání s odpadem i v Benešově u Semil

Vybrali jsme pro vás: Od ledna 2026 se změnil systém nakládání s odpadem i v Benešově u Semil

13. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Od ledna 2026 se změnil systém nakládání s odpadem i v Benešově u Semil

Od ledna 2026 se změnil systém nakládání s odpadem i v Benešově u Semil

13. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Benda a Nacher o stabilitě vlády: Co ukáže spor o Okamuru?

Pro a proti: Benda a Nacher o stabilitě vlády: Co ukáže spor o Okamuru?

13. 1. 2026

23 min